Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Değildir ama bence çok gereksiz. Ben hiç tanımadığım, ilk kez gördüğüm kadınlarla hemen cinsel işikiye girmem zaten. Önce tanımalıyım. O yüzden öyle acil bir durumum olmaz. Zaten prezervatifli cinsel ilişkiden çok da haz etmiyorum. Güvenmen ve tanımam gerekir. Karşılıklı olarak hemde. Böyle olunca da ten tene değmeli, o zevki ikimiz de tam almalıyız. Sıvılarımız aşk iksirlerimiz, organik doğal kayganlaştırıcıkarımızın da birbirine karışması gerekir ve en zevklisi de budur. Zaten gerekiyorsa risk varsa işinin ehli olan geri çekmesini bilir, içine boşalmadan da zevkini alır. O nedenle ben cüzdanımda prezervatif taşıma ihtiyacı duymuyorum. Mutluluk arzunuz sağlığınızı bozmasın efendim. İyi eğlenceler. 😎
11 Yorumla
Soran+1 yılİyi akşamlar bond
En İyi Cevaplar
+1 yılSelam
Hayır kekoluk değildir kesinlikle erişkin artık belli bir yaşa gelmiş her erkeğin kesinlikle cüzdanında taşımasını tavsiye ederim bunu kesinlikle sadece bunu ben söylemiyorum geçen bir video izlemiştim Vajinal bazı problemler ile ilgili oradaki bayağı ünlü bir seksolog Şunu demişti herkes erkek ya da kadın cüzdanında en az üç tane prezervatif taşısın.
Hangi an gerek olacağı belli olmuyor bazen partnerim de olmaz ben veririm.
Ayrıca prezervatif en ucuz basit kolay ve en kesin korunma yoludur.
#perso1829 Yorumla
Soran+1 yılSevgili olsun ya da olmasın tüm kadınlar taşılamalı bence de.
- +1 yıl
Geçen ben yine randevuya gitmiştim ya oradan bir tane yeni aldım kondom babam gelmişti bize ona gösterdim baba dedim bak benim kondomum var yemek yiyordu birden öksürdü hayatında ilk kez tövbe estağfurullah dedi hiç Allah lafını açmayan adam benim elimde kondomu görünce tövbe estağfurullah dedi kjsjksjsjsjjsksksjsj
Soran+1 yılKardeş istiyosun diye anlamıştır adamcağız sjghff🤦♂️
- +1 yıl
Ayyy😬😂😂🙈🙈
- +1 yıl
Randevu derken?
- +1 yıl
Doktor randevusu
Soran+1 yılBi an yüreğimiz ağzımıza geldi 😈🤦♂️
- +1 yıl
Hehehe kötü manada demedim yahu nabzınız yükselmesin :)
- +1 yıl
Yok yükselmez benim nabzımı hemen herkes yükseltemez merak etme. 😊
- +1 yıl
Sabırlı olduğunu , gayet açık fikirli olduğunu. Gerçekten samimi olduğunu İnan hissedebiliyorum. Geçende söyledim denk mi geliyor bilmiyorum ama her paylaşımda ilk gözüme çarpan sen oluyorsun 😊
Soran+1 yılBu kırmızı yanaktan sonra bi aşk çıkar bence 😍
- +1 yıl
Yok be kankim ben sadece denk geldiğimizi belirtmek istedim öyle herkese yürüyen tiplerden değiliz şükür 🙏🏼
- +1 yıl
Ne aşkı be bana günde böyle Yorumlarda yürüyen kaç kişi var sen biliyor musun😂😂 Ama sence benim umrumda mı🥳🥳
- +1 yıl
Hem de bak ayrıca yürümüyormuş 😂😂
- +1 yıl
Heh bak ne güzel cevap verdin :) kim bilir ben kaçıncıyım :))
- +1 yıl
Ama kafa yapını çok iyi algılıyorum bunu dip not olarak geçeyim 🤪
- +1 yıl
Bak mesela sadece iki ya da 3 dakika önce bir yine bana yürüdü ksjsjsj
Soran+1 yılİstemsizce 67. Olduğunu düşündüm
- +1 yıl
67’yi geçti çoktan😂
- +1 yıl
Şaşırmıyorum ki ben artık bunlara normaldir :)
- +1 yıl
Yalan söylemiyor günde en az 20 ya da 25 kişi yorumlarda yürüyor Allah’tan mesaj kutum kapalı.
- +1 yıl
Onun farkında olduğum için anlayabiliyorum dedim :) benim mesaj kutum açık yolun düşerse beklerim. Ama bir şekilde dediğim o kafa yapısında denk geleceğiz emin ol :)
- +1 yıl
Teşekkürler ama dm yi kullanmıyorum😊
- +1 yıl
Ben teşekkür ederim yorumlarda denk geliriz diye düşünüyorum :))
- +1 yıl
Ah Bu bitmeyen umutlar😂😂 Ama umut etmeden de olmuyor seni en iyi ben anlarım
- +1 yıl
Bir işaret et bir çizikten yol bulurum , bir çizikten değilmidir onca köprü kurduğum ! ☺️ Umut olmazsa bir hedef olmaz.. hedefsiz insan boş insandırrrr :)
Soran+1 yılDm alerjimiz var
- +1 yıl
Aynen dm sevmiyoruz sjjjsj
+1 yılOncelikle kekoluk ile kroluk apayrı şeyler.
Kürt erkekler birbirlerine "keko" kelimesini bir hitap olarak kullanır. Ingilizcedeki "bro" ile benzer anlamdadır. Ama Kürtler ile dalga geçmek isteyen ırkçılar, mahalle serserileri ve "kro"lara keko derler bu da doğru bir davranış değil.
Ikincisi, kesinlikle kroca bir davranış değil. Ama partnerin için " hmm demek ki her an herkesle cinsellik yaşayarak beni aldatabilir" manasina denk gelmiştir bu yüzden de sogumustur41 Yorumla
Soran+1 yılBilimsel açıklaması da geldi😅
+1 yılhttps://youtu.be/Rkn19XGU8AQ
İstemsizce aklıma gelen 🤣63 Yorumla
Soran+1 yılHaha 😂 et ete değecek
- +1 yıl
Special life 🤣🤣
Soran+1 yıl😂 😂 Güzeldi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
76Cevap
+1 yılTerkedilme hikayeni hatırlıyorum ama hâlâ uslanmamışsın 😄
Tedbirli ve akıllı erkektir121 Yorumla
Soran+1 yıl😝😝Sonu gelmiyordu
Ne zaman nolcağı belli olmazmış hazırda taşınacakmış ayak üstü iki dk skslere alışmışlar onu da cinsellik sanıyormal kadın olacak birde. hiç asla zevk alamam
planlı uzun ve geniş zaman planlanıp prezervatif eksiğimiz olsun yeter ki ben zaten prezervatifli ilşkiye girdiğimi hatırlamıyorum82 Yorumla
+1 yılbence öyledir. göya benim aktif cinsel hayatım var mesajı vermeye çalışırlar. çoğu da bakirdir halbuki :D
111 Yorumla
Soran+1 yıl😝😝
Bende zamanında erkek arkadaşımı bu yüzden terketmiştim.
Çapkın iflah olmaz bu demiştim.
İyi de yapmışım 😅 aradan 12 sene geçmiş evlenmiş ve çocuğu var.
Seni hiç unutamadım keşke peşini asla bırakmasaydım yazmıştı.33 Yorumla
Soran+1 yılOna inat sende evlenseydin😅
Soran+1 yılDuyuyorum ya ben
+1 yılKekoluk değil hoşuma da gider farkedersem, ne olur ne olmaz diye bir ön hazırlık gibi döcndnc
74 Yorumla
Soran+1 yılErtesi gün eksik olduğunu falan görsen
- +1 yıl
Bende içinden bir tane alırım ve saklarım içine kuşku düşsün sonra sorarım dlfmdmfk
Soran+1 yılParmak izin kalır. Zaten yağlı magli bisey
- +1 yıl
Kalmazzz
Kekolukla bir ilgisi yok hatta terkedilmen de çok saçma
41 Yorumla
Soran+1 yılMaksat goygoy sjgh
+1 yılHayır aksine çok mantıklı bir davranış. Keşke ben de taşısam ama annem bulur korkusuna taşıyamıyorum. :(
37 Yorumla
Soran+1 yılŞeffaf olanları farketmez
- +1 yıl
nasıl yani
Soran+1 yılSeffaf paket şeffaf kondom. Iki tane yanyana koyarsan bildiğin numaralı gözlük gibi durur. Anlamaz
- +1 yıl
ee numaraalı gözlük kullanmadığımı da biliyo bu kadın bu neymiş diye incelemez mi sence
Soran+1 yılE herseyini de bilmesin artık 🤦♂️bu ne ya
- +1 yıl
bunu da bilsin mi sanki annem ya
Soran+1 yılSanki gözlükle doğdun 🤦♂️ne alaka
Ben terkederdim çünkü bu onun aktif bir cinsel hayatının olduğunu gösterir bense çapkın erkek istemiyorum
74 Yorumla- +1 yıl
Çapkın olmayan erkek de seni nasıl tavlar merak içerisindeyim
- +1 yıl
bu hanım efendiye çok katıldım şimdi kendimden biliyorum efendi olmak ayrı bir zanaat :)
- +1 yıl
Evet çok çapkın insan tanıdım kendinlerini bir de havalı sanıyorlar ama iticilikten başka bir şey değil ben elimi dahi tutarken iki kere düşünecek sadece benim elimi tuttuğunda mutlu olacak yerine göre davranmayı bilen bir insanı hayatıma sokmak isterim öbür türlüsü sadece boş zaman kaybı eğlence arayışı yani
ula çok saçma sen para gibi neden yanında taşıyorsun ki onu her köşe başında ilişkiye girmeyeceğine göre yalnızca ihtiyacın olduğunda banyodaki dolaptan alırsın
50 Yorumla
+1 yılKeko olduğun için değil güvenilmez olduğun için terk edilmişsindir. Bunun ayrımını bile yapamadığın için kız çok doğru bir karar vermiş gibi görünüyor.
130 Yorumla
+1 yılKudurmuşluktur sapıtmışlıktr ne iyi yapmış seni terk eden
313 Yorumla
Soran+1 yıl🤧🤧 Acaba kimdi bak unuttu balık hafizam
- +1 yıl
Banane kimse kim
Soran+1 yılOff ama ya☹️
- +1 yıl
Ayyy pek üzüldü bebişko kıyamam
Soran+1 yılAbazan dedin resmen🤦♂️ 2 oldu bu
- +1 yıl
Ben mi dedim abazan herhalde aşağıda öpüşüp koklastiklarinla karıştırdın onlar yazmış sana 😉
Soran+1 yılAa üstüme iyilik sağlık 🤦♂️ laflara bak
- +1 yıl
İyilik sağlık üstüne olsun benim gördüklerim duyduklarım da bana kalsın beyefendi
Soran+1 yılŞantaj is coming... 🤦♂️
- +1 yıl
hoshiyaar bano main tumhaara dimaag uda doonga
- +1 yıl
Anliyacak misin acaba 😂
Soran+1 yılhttps://youtu.be/JAdZ8d13HbI
Bu geldi aklıma nedense 😅- +1 yıl
😂zoobi doobi pamparaa😜
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır ne kekolukla ne azınlıkla ne de seksopatlıkla alakası var. Tek bi anlamı var bunun bir sağlık ürünü olduğunu kabul eden bir bireyin kendini koruma ve sağlıklı yaşam sürme mücadelesidir. Bilinç meselesidir bu. Nasıl ki peçete taşımak deodorant veya parfüm taşımak normalse bu da normaldir.
Ben her çantamda cüzdanda montlarımın iç cebinde bir kaç tane taşırım onda olmaz bende bir arkadaşıma verirsin ne olacağını bilemezsin ki.10 Yorumla
+1 yıltedbirli iş niye kekoluk olsun her defasında kasada eli götü titreyerek ıkına sıkıla almaktansa bir düzine alsın yanında taşısın korkak erkek milleti
52 Yorumla- +1 yıl
Kim ikina sikina alıyor yaaa, ben gogsumu gere gere alıyorum valla :)
- +1 yıl
Toptancılık yani😂
+1 yılBiri yazmış ben çantam da bulundururum diye ulan böyle kadınlar niye bana denk gelmez
11 Yorumla
Soran+1 yılTakibi çak hemen sjhj
+1 yılNasıl terkedildin ki kıza polis kimliği gibi prezervatifi mi gösterdin cüzdandan?
13 Yorumla
Soran+1 yılPatır patır Yere düştü hepsi. Benim degil dedim. İnanmadı 🤦♂️
- +1 yıl
Arkadaşın doğum günü var balon bulamamış şişirip asacaktık desen daha inandırıcı olur muş :D
Soran+1 yılEvde film izlicektik.. Yanlış anlaşıldı bence
- Cinsel Yaşam konusunda 717 cevap paylaştı.
+1 yılsoruyu görende her dakkika seks yapıcak birileri var çevrende zanneder
12 Yorumla
Soran+1 yılÇevrem komple aseksuel🤦♂️
- +1 yıl
belkide sana önlem olsun diye aseksüel görünüyorlardır
- Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılBen kekoluk olduğunu düşünmüyorum. Yurtdışında kadınlar bile yanında kondom taşıyor.
11 Yorumla
Soran+1 yılBizim hatunlar biber gazı 🤦♂️
Yaş olmuş 37 cüzdanımda ya da cantamda prezervatif hiç taşımadım. Çünkü taşıma mı gerektirecek ne bir ortam oldu ne bir partnerim oldu. Hayat böyle akıp geçiyor işte.
22 Yorumla- +1 yıl
Prezervatifte öyle reis. Akıtıp geçion işte 😁😁
- Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılKekoluk değil bizzat iki tarafı da koruma amaçlı olarak çok iyi bir eylem yapılmış olur bunu bilmeyen ya da idrak edemeyen partner ayrılırsa kendi kafasına sıkmış olur.
20 Yorumla Cüzdan senin mahremindir ne istersen taşırsın ama iş kekoluktan değil güvensizlik olarak algılanmış ve terkedilmiş olabilirsin
Ben hiç kullanmadım taşımadım10 YorumlaSon derece normal bir şey, seni terk eden kekoymuş. Muhtemelen bu yanında taşıyorsa her gittiği yerde biriyle yatıyordur, beni aldatıyordur diye saplantılı bir düşünceye kapılmıştır.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. "Cüzdanda prevervatif taşımak kekoluk mudur" gibi garip sorular sormak kekoluk mudur?
40 Yorumla
+1 yılNe tedbirlisi ya? Kekonun abazanin önde gideni bence..
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence kekoluk değil ama korkarım çapkındır bu diye sadece lazım olunca gezdir yanında 😂😂
21 Yorumla
Soran+1 yılYanında gezdir ne ya🤦♂️ tasmayla falan
+1 yılCüzdanda da taşımazsınız! Sonuçta hijyenik olması gerekiyor. Paketi açmadan bile elleri güzelce yıkamak gerekirken cüzdana koymak nedir?
32 Yorumla
Soran+1 yılBen paralarımı bile yıkayarak koyuyorum!!!
- +1 yıl
Işte beklediğim yorum. Teşekkürler titiz adam beni çok mutlu ettin.
+1 yılHangi kekoyu yaparken gördünüzce kekoca bir hareket diyosnz bence mantıklı
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 365 cevap paylaştı.
+1 yılBen taşıyorum niye kekoluk olsun
83 Yorumla
Soran+1 yılKaç tane tasiyosun peki
- +1 yıl
2
Soran+1 yılKaç günde bitiyor
+1 yılErkekler ne kadar rahat. Her an yapabilecekmiş gibi cüzdanında taşıyor. Bir de kadınlar... Ölçüp biçmek gerekiyor iyice. İyi biri mi kötü mü, temiz mi, ş*refsiz mi falan diye
39 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
İki taradında zorlukları var aslında
- +1 yıl
@Board_Tennis ya var da kadinlik daha zor
- +1 yıl
Ya nesi zor mesela
Cinsel Yaşam konusunda 472 cevap paylaştı. Ben taşımam et ete degicek agaa😉 Denk geldimi affetmem🔥🔥🔥
30 YorumlaSeks yaomadiğım için taşımiyorum bu kadar kolay mi ya her an istesiginnde seks yapmak yapacakken bulundurursunda cüzdaninda yapmayacakken niye var
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 659 cevap paylaştı. Para ya da kart mı ki bunu yanımda taşıyım.😂 Kekoluk mu bilmem ama yanında taşımakta pek normal bir durum değil.
10 YorumlaBen doğru bulmuyorum. Zaten sıcakta durun bu tarz ürünler koruyuculuğunu ve sağlamlığını yitirebilir ve istenmeyen gebeliklere yol açabilir.
10 Yorumla
+1 yılKekoluk değil de, daha cok seks hayati olmamasina ragmen varmış gibi lanse edenlerde kekoluk nişanesi. cuzdanda da kötü oluyo iz yapiyo falan
10 Yorumla
+1 yılMalıj biri vardı.
Markette çalışıyordu. En son Anmık Kemal Tekirdağ Üniversitesinde okuyodu.
Cüzdanında taşıyodu.11 Yorumla- +1 yıl
İstanbul /Tepecik kekosuydu
Gizli Üye(25-29)+1 yılKekoluğunu bilmem de dostum kendini tehlikeye atmak istemezsin
https://www.youtube.com/embed/25601jfoS0s20 Yorumla
+1 yılO kişi kekomudur bilmem ama hayatı amerikan pastası filmi sandığı kesindir.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 790 cevap paylaştı.
+1 yılHer yer eczane ve market dolu taşıyacaksan da araba da taşırım gerek yok
20 Yorumla
+1 yılAyıptır sorması kaç tane taşıyorsun 😀
73 Yorumla
Soran+1 yıl1 tam 2 yarım sjfh
- +1 yıl
😂😂
- +1 yıl
Nerden biliyorsun 🙄
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen çantamda cüzdanımda her zaman bulundururum
123 Yorumla
Soran+1 yılAdamsın
Cevap sahibi+1 yılKadınım 😊
Soran+1 yılKaç tane peki
Her an bir seks gelişebilir aksiyonudur cidden bu kadar kolay mı oluyo hayatınızda ya
34 Yorumla
Soran+1 yılKöşede çarpisiyorsun.. Kitaplar dağılıyor falan... Öyle
Soran+1 yılKlasik okey 🥇
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılHaksiz değilmisim kadin seni terk etmekle yani cok lazim olursa gidip alırsın cuzdanda taşımak nedir
20 Yorumla
+1 yılCüzdanda prezervatif taşımak aptalca görünen bir hareket. En iyisi başka bir şekilde taşımak.
10 YorumlaÇoktan beridir daha taşımam
benim de bir defasında başım ağrıdı bu konuda 😁10 Yorumla
+1 yılNeden kekoluk olsun,, tedbirli olmaktır bunun adı,, ☺️
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 419 cevap paylaştı.
+1 yılHer an seyyapabilirim der gibi bence kekoluk. Lolonya falan degilki yani deodorant falan
11 Yorumla- +1 yıl
Kolonya (kolonya yazacaktım ilkinde de) falan degilki ya da deodorant falan . Uzak bir yere gidiyorsa aile karı koca yani cantasina koyar ama hovardalik yapar gibi cuzdanda tasimak neymis ya. Seks zaten ortalik yerde insanlarin icinde yapilmaz ortalık yerde yapanlar hayvanlardir.
+1 yılne zaman ne olacağı belli olmaz işini sağlama almak iyidir 😂
10 Yorumla
+1 yıldeğil bence.. ne zaman ne olacağı belli olmaz hazırlıklı tedbirli diyelim 😄
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 435 cevap paylaştı.
+1 yılHer yer eczane ve market dolu taşıyacaksan da araba da taşı
10 Yorumla
+1 yılGereksiz bir şey. Her an sekse hazırım mesajı gibi. Bence gerek yok.
10 Yorumla
+1 yılcüzdanda taşıma her an seks yapmıyosan
61 Yorumla
Soran+1 yılDeğerli tavsiyen için teşekkür ederim
Ne alaka zor durumlarda kahraman gibi yetişir. Ah ah cüzdanımın dili olsada konuşsa
10 Yorumla
+1 yılOtobüste Kentkart çıkarırken düşürürse rezillik... Helede ön iki koltukta iki kadın varsa düşünsene birde bir tanesinin ayaklarının arasına düştüğünü yerçekiminin azizliğine uğrayıp :)
00 YorumlaÖnüme gelenle yatıyorum demek
51 Yorumla
Soran+1 yılDurum vahim o zaman
+1 yılHahah ironi mi bu 🤣🤣
51 Yorumla
Soran+1 yılYess 😂
- Cinsel Yaşam konusunda 671 cevap paylaştı.
+1 yılEvet terk edenin anlından öpüyorum kaliteli kızmış
101 Yorumla Bende taşıyorum işimizi garantiye almalıyız…
100 Yorumla
+1 yılSende her kavaradan terk edildin.
510 Yorumla
Soran+1 yılKavara önemli ama
- +1 yıl
Ossuruktan şeylerden sebep ayrılan seni sevmiyordur zaten
Soran+1 yılŞu sitede osuruk kelimesini senden daha fazla kullanan yok sjgj
- +1 yıl
Ossuruk
Soran+1 yılPardon 2 s li
- +1 yıl
Ben hiç bi zaman osuruk yazmadık os suruk yazdım
Soran+1 yıl🤮🤮
- +1 yıl
Neden seviyorsun böyle muhabbetleri hiç anlamıyorum uzattıkça uzatıyor 😄
Soran+1 yılİlacımı almamışım 🤦♂️😂
- +1 yıl
Git iç öyle gel hayde 😂
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayir her ihtimale karşı lazım olur belki bazılarına
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAbaza gibi geliyor bana sokak da tasınıp birlikte olan erkek gibi 😀 cüzdana koymak da ne biliyim eskidi öyle seyler
47 Yorumla- +1 yıl
Gerektiginde en yakin eczane ve maketten de alınabilinir diyorsun 😃
Cevap sahibi+1 yıl@lovebdyman06 hemen tanıştığı kadınla yatacak kadar abazaysa evet ordan alınabilir😀
- +1 yıl
Hemen tanistigi degil yaw mesela sevgilisyle bulusunca ve anlik gelisince 😀
Cevap sahibi+1 yıl@lovebdyman06 sevgilisiyle olacaksa evinde zaten condom olmalı😀 yabınsa tasımasına gerek yok. Sevgilisinin evine gidecekse condom alıp gitmeli orda da bulunsun tasımaya gerek kalmasın😀 anlık gelişmelere karşıyım tanımadığınız sokaktaki insanlarla olacak kadar abaza olmayın lütfen zor erkek olun sayın türk erkekleri🙌😬
- +1 yıl
Ben de alip sokata ypcak demedim ya evlerinde yoksa dedim 😂
Cevap sahibi+1 yıl@lovebdyman06 bir kutu alıp evde dursun tasımaya gerek yok 🙌😀
- +1 yıl
Mantkli dogru diyonuz 🙂
Gizli Üye(30-35)+1 yılValla çantam da var duruyor aşağı yukarı 1 yıl olacak en azından stok yapmış oldum ateş pahası olmuş malum
10 Yorumla- Devamını Gör (79)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar