Cinsel Yaşam Erkekler, size kelepçe takılması hoşunuza gider mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 kelepçe ve göz bandı da olur, elleriniz gözleriniz bağlıyken bi şey yapamasanız çıldırır mıydınız Güncellemeler+1 yıl evlenince eşim kabul eder mi böyl bişeyi Erkekler, size kelepçe takılması hoşunuza gider mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
mami6138 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 88% +1 yıl Libido yüksek galiba biraz. biz de de öyle biraz öpme bile öpmedim şu an biri olsa benim düşüncede sevişirdim fanteziler masum olmalı bence olacaksa 0 2 Yorumla Soran +1 yıl bu da masum değil mi ki Yorumla mami6138 +1 yıl Sevişirdim dedim sadece.. Benim bir fantezim var o da liseli gibi giydirmek duşta veya denizde yalnız ikimiz olacaz sevişmek tutkulu öpüşmek Yorumla
cesaretyadadogruluk Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Bambaşka bir haz,,, aşırı hoşuma gidiyor,,, benim sekste en çok tahrik olmak hoşuma gidiyor ve buda manyak tahrik nedeni 0 0 Yorumla
kırmızıayıcık Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 46% +1 yıl hmm yani denemedim düşündüğümde genelde ben kadınımı hareketsiz bırakıyorum hoşuma gidip gitmeyeceğini bilemiyorum ama denemek gerek bilemedim 0 0 Yorumla
clgnerkek74 Takip Et Xper 5 Yaş: 38 , eic 50% +1 yıl Ben bayılırım kelepçeleyip kırbaçlaması nı isterim hep tahrik seviyem zirvelere ulaşıyor 0 0 Yorumla
__ALİÇO__ Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 35% +1 yıl Şahsen böyle bir şeyi istemem hakimiyetin bende olması lazım 0 0 Yorumla
35Yas Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Kadinim yasaklara açık olsun da gerisi önemli değil 0 0 Yorumla
RomanticcMan Takip Et Xper 5 Yaş: 38 , eic 95% +1 yıl Denemiştim , sekste her yeni pozisyon kalite katıyor... 0 0 Yorumla
AloneReber Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 665 cevap paylaştı. Yok yaa bu fantazi ağır gelir bana kelepce falan bırakir gidersin 😀 0 0 Yorumla
Ahmettt555 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 96% +1 yıl Görememek ve hareket kısıtlılığı beni gerdiği için sevmem. 0 0 Yorumla
aslegionaire Takip Et Xper 5 Yaş: 38 , eic 78% +1 yıl Beni tutabilecek kelepçe olduğunu sanmıyorum muhtemelen koparırım zincirini :) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Hoşuma gidiyor kelepçe bulamadım ama bağlanmak hoşuma gidiyor tabi partnerimin aktif olması lazım yatakta 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl valla öyle bi durumda olmayı çok isterim hayatta en istediğim şey galiba 0 39 Yorumla Soran +1 yıl oha cidden mi kaç yaşındasın ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 20 :) kelepçe severim bağlı durumda nasıl olurum merakta ediyorum :D Yorumla Soran +1 yıl ben de merak ediyorum ödndjsmxhs Yorumla Cevap sahibi +1 yıl senin gibi eş isterim ahahah :D kelepçeyi her eş istemez malum bazen eğlence için bile takılır Yorumla Soran +1 yıl ben de reelde utangaçım ama burda.. sormak istedim seven var mıdır diye yoksa utangaçlığımın baya geçmesi lazım gerçekte yapmak için Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yani eşin olucak o zamana kadar utangaçlıgın geçer diye düşünüyorum bende utangacım reelde asodkgo :D ama kelepçe cidden çok başka ya anahtar sende ben anca debelenirim çok eğlenceli ya :D Yorumla Soran +1 yıl anahtarı bulursa seni öldürür diyenler olmuş kwmxpsmdhsk bence de eğlenceli olur çıldırtmak falan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yok be o kadar da değil :D uzun saatler öyle bırakırsan o istek kaçar gibi kaçınca açsan ne açmasan ne ama açmasan yine uyuz olur sinirlenir ahahah :D Yorumla Soran +1 yıl hayır ya uzun süre değil bi 20 dk falan işte Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 20 dk sonra açma bence sana takar kelepçeyi :D Yorumla Soran +1 yıl takabilir eheheh Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ayy inşallah senin gibi eşim olur :D kelepçeci açarım gerekirse aısodjgıod :D Yorumla Soran +1 yıl inşallah benim eşim de kabul eder eheheh ama kelepçeci açmasına gerek yok jwmzosmxbsm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 1 tane yeter mi :D Yorumla Soran +1 yıl yok yedek bi tane daha olsun😎 bu arada vbratör gibi şeyi de erkekler kabul etmiyomuş sanırım onu da kabul ederse iyi olur wmzosmbdsm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl o erkekte ne işe yarıyor :D ben her şeye açığım ya kelepçe olsun da gerisi umrumda değil ahahahah :D Yorumla Soran +1 yıl erkekte işe yarıyo mu bilmiyorum ki kjfsknflğld ama kelepçeyi okeylediysen sorun yok 🤠 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl okeyim ben ohoo yani kelepçe yerine ip olsun plastik kelepçe olsun yine farketmez :D sınırlanmak hoj Yorumla Soran +1 yıl sen dünden hazırsın khdhnchmd Yorumla Cevap sahibi +1 yıl fazlasıyla :D gelsin taksın yani o kadar bekliyorum ahahha :D Yorumla Soran +1 yıl hadi evlenelim ozm eheheh Yorumla Cevap sahibi +1 yıl kelepçeleri alıp geliyorum o zaman :D Yorumla Soran +1 yıl masaj yağları ds benden spnshdkdg Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ooooo daha ne isterim be masaj yağı bile var :D Yorumla Soran +1 yıl ama ilk sen yaparsın ona göre beğenirsem ben de yaparım masaj jdksndhsk Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ee beğenmezsen sürekli ben mi yapıcam opasdkgop :D Yorumla Soran +1 yıl evet 🥳🥳 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl o zaman hiç beğenme ben yaparım asdokgopd :D Yorumla Soran +1 yıl adam ya leöspsnxgsk Yorumla Cevap sahibi +1 yıl hanıma hizmet önemli canım :D ksdaopgodg Yorumla Soran +1 yıl masajı biraz da kendin için yapıyosun sanırım ama neyse lwmdksmxns bu kadar emek karşılığında ben de yaparım artık Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sana da zahmet vericez ama oasdkgopdgf :D kelepçe seven başka kızlar var mıığ bildiğin Yorumla Soran +1 yıl yuh hemen başka kızlar var nı demezsin hsdfpşşğkdg üzüldüm Yorumla Soran +1 yıl bu arada ne bilim milletin fantezisini 🥴 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl vardır belki duyduğun diye sordum :/ Yorumla Soran +1 yıl yok bi kendimi biliyom kshdlsmdhs Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tüh zoekfoeldl Yorumla Soran +1 yıl ben ne güne duruyorum aaaa Yorumla Cevap sahibi +1 yıl istiyorsan konuşalım bu durumu :D hiç yoktan kelepçeten kurtulabiliyor muyuz anahtar olmadan ona bakalım sadkgopd Yorumla
Müsavirbeeeyyy Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 71% +1 yıl Hemde nasıl bdsm bayılıyorum zaten 1 0 Yorumla
masumcocuk34 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 30% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. evet benim hoşuma gider o durumda azdırılmak 1 0 Yorumla
karizmayabak Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Hayır, ama ben takarım. :D 0 2 Yorumla Soran +1 yıl o da olur Yorumla karizmayabak +1 yıl Olur o zaman Yorumla
Gecelerin_yargıcı_34 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Benim fantazimdir yatağa bağlanmak hoşuma gidiyo 0 0 Yorumla
TatlıBörek Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 57% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. İşini biliyorsa gider ama bilmiyorsa boş yapmasın 0 0 Yorumla
OlgunPhoto Takip Et Xper 6 Yaş: 50 , eic 100% +1 yıl nere o kadınlar ya,öküzler alıp gitti hepsini 0 0 Yorumla
MRPalace Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl BDSM sevmiyorum. Sevsem hoşuma gidebilirdi. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl hayeli bile dimdik yaptı 0 2 Yorumla Soran +1 yıl e yuh Yorumla Cevap sahibi +1 yıl fantezi seviyorum ne var yani Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl normalde taktık :) yatakta denemedik 0 1 Yorumla Haddibakalım +1 yıl 😀😀ters mi Yorumla
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. ben kadınıma takmak istiyorum 1 0 Yorumla
Godo_Kral Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl Oha bu niye bu kadar mutlu etti beni 0 3 Yorumla Soran +1 yıl neden ki Yorumla Godo_Kral +1 yıl Grup ta kravat ile baglamistik kızı öyle yapmıştık benim kelepçelu olup onun beni tahrik etmesi cezbetti Yorumla Angelo_x +1 yıl Kelzpceleyip grupda biseymi yapdilar broo diyemiyisan biz sikayetci oluruz SOSmediadan Yorumla
cagınkaraman Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 53% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Her yol seks 0 0 Yorumla
Sinan2020 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 81% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sanırım evet 0 0 Yorumla
Erkekler Ne Diyor
Libido yüksek galiba biraz. biz de de öyle biraz öpme bile öpmedim şu an biri olsa benim düşüncede sevişirdim fanteziler masum olmalı bence olacaksa
bu da masum değil mi ki
Sevişirdim dedim sadece.. Benim bir fantezim var o da liseli gibi giydirmek duşta veya denizde yalnız ikimiz olacaz sevişmek tutkulu öpüşmek
Bambaşka bir haz,,, aşırı hoşuma gidiyor,,, benim sekste en çok tahrik olmak hoşuma gidiyor ve buda manyak tahrik nedeni
hmm yani denemedim düşündüğümde genelde ben kadınımı hareketsiz bırakıyorum hoşuma gidip gitmeyeceğini bilemiyorum ama denemek gerek bilemedim
Ben bayılırım kelepçeleyip kırbaçlaması nı isterim hep tahrik seviyem zirvelere ulaşıyor
Şahsen böyle bir şeyi istemem hakimiyetin bende olması lazım
Kadinim yasaklara açık olsun da gerisi önemli değil
Denemiştim , sekste her yeni pozisyon kalite katıyor...
Yok yaa bu fantazi ağır gelir bana kelepce falan bırakir gidersin 😀
Görememek ve hareket kısıtlılığı beni gerdiği için sevmem.
Beni tutabilecek kelepçe olduğunu sanmıyorum muhtemelen koparırım zincirini :)
Hoşuma gidiyor kelepçe bulamadım ama bağlanmak hoşuma gidiyor tabi partnerimin aktif olması lazım yatakta
valla öyle bi durumda olmayı çok isterim hayatta en istediğim şey galiba
oha cidden mi kaç yaşındasın ki
20 :) kelepçe severim bağlı durumda nasıl olurum merakta ediyorum :D
ben de merak ediyorum ödndjsmxhs
senin gibi eş isterim ahahah :D kelepçeyi her eş istemez malum bazen eğlence için bile takılır
ben de reelde utangaçım ama burda.. sormak istedim seven var mıdır diye yoksa utangaçlığımın baya geçmesi lazım gerçekte yapmak için
yani eşin olucak o zamana kadar utangaçlıgın geçer diye düşünüyorum bende utangacım reelde asodkgo :D ama kelepçe cidden çok başka ya anahtar sende ben anca debelenirim çok eğlenceli ya :D
anahtarı bulursa seni öldürür diyenler olmuş kwmxpsmdhsk bence de eğlenceli olur çıldırtmak falan
yok be o kadar da değil :D uzun saatler öyle bırakırsan o istek kaçar gibi kaçınca açsan ne açmasan ne ama açmasan yine uyuz olur sinirlenir ahahah :D
hayır ya uzun süre değil bi 20 dk falan işte
20 dk sonra açma bence sana takar kelepçeyi :D
takabilir eheheh
ayy inşallah senin gibi eşim olur :D kelepçeci açarım gerekirse aısodjgıod :D
inşallah benim eşim de kabul eder eheheh ama kelepçeci açmasına gerek yok jwmzosmxbsm
1 tane yeter mi :D
yok yedek bi tane daha olsun😎 bu arada vbratör gibi şeyi de erkekler kabul etmiyomuş sanırım onu da kabul ederse iyi olur wmzosmbdsm
o erkekte ne işe yarıyor :D ben her şeye açığım ya kelepçe olsun da gerisi umrumda değil ahahahah :D
erkekte işe yarıyo mu bilmiyorum ki kjfsknflğld ama kelepçeyi okeylediysen sorun yok 🤠
okeyim ben ohoo yani kelepçe yerine ip olsun plastik kelepçe olsun yine farketmez :D sınırlanmak hoj
sen dünden hazırsın khdhnchmd
fazlasıyla :D gelsin taksın yani o kadar bekliyorum ahahha :D
hadi evlenelim ozm eheheh
kelepçeleri alıp geliyorum o zaman :D
masaj yağları ds benden spnshdkdg
ooooo daha ne isterim be masaj yağı bile var :D
ama ilk sen yaparsın ona göre beğenirsem ben de yaparım masaj jdksndhsk
ee beğenmezsen sürekli ben mi yapıcam opasdkgop :D
evet 🥳🥳
o zaman hiç beğenme ben yaparım asdokgopd :D
adam ya leöspsnxgsk
hanıma hizmet önemli canım :D ksdaopgodg
masajı biraz da kendin için yapıyosun sanırım ama neyse lwmdksmxns bu kadar emek karşılığında ben de yaparım artık
sana da zahmet vericez ama oasdkgopdgf :D kelepçe seven başka kızlar var mıığ bildiğin
yuh hemen başka kızlar var nı demezsin hsdfpşşğkdg üzüldüm
bu arada ne bilim milletin fantezisini 🥴
vardır belki duyduğun diye sordum :/
yok bi kendimi biliyom kshdlsmdhs
Tüh zoekfoeldl
ben ne güne duruyorum aaaa
istiyorsan konuşalım bu durumu :D hiç yoktan kelepçeten kurtulabiliyor muyuz anahtar olmadan ona bakalım sadkgopd
Hemde nasıl bdsm bayılıyorum zaten
evet benim hoşuma gider o durumda azdırılmak
Hayır, ama ben takarım. :D
o da olur
Olur o zaman
Benim fantazimdir yatağa bağlanmak hoşuma gidiyo
İşini biliyorsa gider ama bilmiyorsa boş yapmasın
nere o kadınlar ya,
öküzler alıp gitti hepsini
BDSM sevmiyorum. Sevsem hoşuma gidebilirdi.
😄 Daha o aşamaya gelemedim
hayeli bile dimdik yaptı
e yuh
fantezi seviyorum ne var yani
normalde taktık :) yatakta denemedik
😀😀ters mi
kimin taptığına bağlı
ben kadınıma takmak istiyorum
Çok isterim hoşuma gider
Oha bu niye bu kadar mutlu etti beni
neden ki
Grup ta kravat ile baglamistik kızı öyle yapmıştık benim kelepçelu olup onun beni tahrik etmesi cezbetti
Kelzpceleyip grupda biseymi yapdilar broo diyemiyisan biz sikayetci oluruz SOSmediadan
Hayitf
niye ya
Her yol seks
Sanırım evet
asla taktırmam.