Herşey sizlerin samimi ve tatmin edici güzel görüşleriniz sayesinde. Hepinize teşekkürler dostlar. 😎
Ten uyumunu sağlamak için ne yapılabilir?
Herşey sizlerin samimi ve tatmin edici güzel görüşleriniz sayesinde. Hepinize teşekkürler dostlar. 😎

Selam
ten uyumunu ben neye bağlıyorum açıklayayım sana bence ten uyumu tamamen kişinin karşı tarafa duyduğu saygı ve bağlılık ile bağdaştırılabilir.
Çünkü karşı tarafı ne kadar arzuluyorsan aslında o kadar seviyorsundur saygı duyuyorsundur ve karşı taraf o kadar balsındır işte ben bu yüzden hep diyorum cinsel ilişkide belirli bir uyumu yakalayabilmek için arada duygusal bağ olması şart.
kısacası ten uyumu aslında duygusal bağdır.
#perso
Sevmek gerek
Ten uyumu çok önemli bir nokta evet.
Cinsellik öncesinde, sırasında ve sonrasında eşe yakın hissedildiğinde, dokunuşlara odaklanılıp heyecanlanma beklendiğinde, cinsel isteklerle ilgili suçluluk duyulmadığında ten uyumu tekrar canlandırılabiliyor.
-Sertleşme sorunu, erken boşalma, cinsel isteksizlik, cinsellikten utanma veya suçluluk duyma.
-Kendine güvenmeme, performans endişesi.
-Eş tarafından yanlış anlaşılma-değerlendirilme kaygısı.
-Öfke, yakınlaşma korkusu. İlişki sorunları, acelecilik.
-Stres, endişe, depresyon ve cinsel bilgi yanlışları.
Ayyy, çok beğendim. Heyecanla okudum. Çok profesyonelce ve bilinçli şekilde yazmışsın, teşekkür ederim, ellerine sağlık. İnan bana senin bu güzel görüşün şu ana kadar yazılan en doyurucu, en tatmin edici görüş. EİG için öncelikli adaysın. Devamını sabırsızlıkla bekleyeceğim sevgili arkadaşım. İyiki varsın canım. 🌸😍🌺
Ten uyumu diye birsey yok... bahanedir bu... karşılıklı sevgi saygı istek , çaba emek... bunlar vardır bunlar olmalıdır
Ve elbette "ten uyumu" denilen aslında sadece bahane olan saçmalığı uydurmayacak sağlam bir karakter lazım..
Anlayana...
Mutlu kal..
karşılıklı sevgi saygı istek , çaba emek... İşte bu insanı ten uyumuna götürür zaten 🤩
Cevap
3Cevap
Ten uyumunda en çok önemli olan bence sevgidir iki kişi birbirini gerçek anlamda seviyorsa değil onların ten uyumu ruh uyumu bile sağlanır.
Bu kendiliğinden olur bence
Tabii de kendiliğinden gelişme şansı olan birşey için gayret göstermek insanı yorar ve mutsuzluğu da beraberinde getirir
Eşlerin, sevgililerin ya da partnerlerin kendilerinden bekleneni tatmin edici bir şekilde karşılamaları gerekir. Bu da empati ve özveri işe olur. Birimin isteği diğerine aykırı gelse de birlikte zevk alınarak yapılabilen ortak bir pozisyonda mutabık kalınarak ten uyumu pekiştirilmelidir. Duyarlı olunmalı. Kendiliğinden gelişmesinin beklendiği durumlarda soğukluk oluşabiliyor.
Hmm empatiden bahsediyorsun tabikide doğru ilişkinin bir arada yürütülmesi için çok önemli bir detay empati. Aksi halde iki tarafta da ilişkiden istediğini alamayınca soğumalar başlıyor ayrılıklar vs
#Bonjour
Bu kendiliğinden olan bir şey
Öyle bir şey yok
atesli olun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?