Sen dürüst olmak istersen neden olmasın, Ben bana karşı dürüst olan bir karşı cinse daha farklı bakarım güvenim daha da artar. Tabi bu geçmişini sorgulayacağım anlamına gelmiyor. Sonuçta ona ait anlatmak isterse kendisi anlatır.
İlişki yaşamış olabilirsin veya olmayabilirsin. Seninle ilgilenmek yerine geçmişini sorgulamaya yöneliyorsa zaten kendisinde bir sıkıntı vardır. Bu yüzde iyi izle onu ve takip et. Davranışlar önemlidir bu konuda ben daha kaç kişiyle cıktın mı diye bile sormadım beni ilgilendiren tek nokta birlikte olduğum kadının kendisidir.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBence her detayı vermek zorunda asla değilsin ama ilişkilerin olduysa bunu gizlememelisin.. Kimse kimseyi yargılamamalı.. Zaten seni yargılama moduna geçerse hayatından direkt çıkarmalısın.. Yalan dolanın üzerine kurulan ilişki bir yerde mutlaka patlar.. Keyifli günler..
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılGeçmişin hakkında bir açıklama yapmak ya da hesap vermek zorunda değilsin. Bu konuları ilişkide her iki tarafta sorgulamamalı.
20 Yorumla
+1 yılİnsanlar ilişkilerinin içeriği ne olursa olsun birbirleirne net olmalı diye düşünüyorum.
Bu yüzden bence anlatmalısın.
Ancak her erkek bunları öğrenip yine de devam etme yanlısı olmuyor ülkemizde
Bu yüzden anlatırken tepkilerini iyi ölç derim.30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılGeçmişte yaşadıkların seni ilgilendirir onu değil !Ama şöyle bir durum var. eğer ki geçmişte yaşadıkların şu an ki ilişkini etkiliyorsa sorun yaşanıyorsa açık bir şekilde anlatıp çözmen gerekir. saklayarak bir yere varamazsın.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Senin geçmişin senin yaşadıkların
Kimseye birşey söylemek zorunda değilsin
Rahatsız oluyorsan söylediğinde kendini daha iyi hissedeceksen söyle.
Geçmişini öğrenmek isteyen biri geleceğinde pek olmaz.10 Yorumla
+1 yılSelam
Bu sadece cinsellik için geçerli değil hayatın her alanında geçen her zaman gerçeği söylemek sana avantaj olur.
#perso10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSonradan öğrenmesi yerine net olup doğruyu söylemek gerekir. Ciddi de değilseniz sorun olmaz diye düşünüyorum.
31 YorumlaÇektim derken seks yapmadım ama sakso çektik mi demei istedin
01 Yorumla
Soran+1 yılevet
+1 yılFotoğraf her sevgiline at ayrıldığında elbet biri başına dert olur senin gibi biriyle nasıl yuva kurulur bilmiyorum ailene yazık.
00 Yorumla
+1 yılSakso çekmek kötü bir şey değil cinsel geçmişi saklamak da çok saçma. Bu yüzden terkedecek varsa terketsin zaten
00 Yorumla
+1 yılGeçmişi soran erkek ya salaktır ya da özgüvensiz.
113 Yorumla- +1 yıl
hadi ordan lan senin karinda senden once tum erkeklerle yatsa senin hosusa gider mi?
- +1 yıl
sektir la. n
- +1 yıl
@isimsizbiri0101 Her haltı yiyip bakire mi istiyorsun sen?
- +1 yıl
@yaşayann_ölü herkesi kendiniz gibi zannetmeyin. Tamam mi sy sitedeki herkes neden butun erkekleri ayni zannediyor ammm. k. benim bu yasima kqdar sevgilim olmadi haberin var mı el ele tutusupda gezmedim bir kizla. Sen cinsellikten bahsediyorsun. Ee durumum bu olunca bi zahmet bakire isteyeyim yani? Bir dahada bir yargida bulunmadan once herkesi bir tutma. Ammm. k
- +1 yıl
@yaşayann_ölü demekki sen yemissin de boyle yazabiliyorsun.
- +1 yıl
Eğer gerçekten öylesin bakire isteye bilirsin ama değilsen hakın yok
- +1 yıl
Yok yapmadım yapsamda seni ilgilendirmez
- +1 yıl
@yaşayann_ölü Iste beni ilgilendirmez ama kocan olacak adami ilgilendirir. Nasil bir gevmisin oldugunu sormasi hakkidir. Evet ben oyke bilirim. Hala inanmadiysan zorla inandiracak degilim.
- +1 yıl
Senin karın olacak kadını ilgilendiler. Bakir olmayıp bakire isteyen erkekten evlenmem zaten ondan koca da olmaz babada.
- +1 yıl
Erkek yapınca normal olmuyor kadın da kocasının ne pislik olduğunu bilmeli.
- +1 yıl
@yaşayann_ölü tabiki oyle herkes durust olmali birbirimizi kandirarak nereye kadar gidecegiz. Sonra zatwn karsilikli guven kalmiyir.
- +1 yıl
Çok sukur oyle pisliklerim yok
- +1 yıl
Bakir olmayan birini güven bile olunmaz midem kaldırmaz öyle birini
- Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılGeçmişi kimsenin kimseyi ilgilendirmez
00 Yorumla kimi erkek herseyı kaldıramaz tam anlatma bence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsöyleme sonrada bana cek der o zaman ufaklık
03 Yorumla
Soran+1 yılonada çektim zaten çektikten sonra zor inandı ilk olduğuna
Cevap sahibi+1 yılanlamıstır o zaman bence biraz tecrübe kazanmıssındır ilkten o yüzden söyleme bence
Cevap sahibi+1 yılpeki o alet ağzında büyüyor ya ne hissediyorsun peki arkadaşım
Gizli Üye(30-35)+1 yılSöyleme oda çektirir bak
02 Yorumla
Soran+1 yılçektim zaten onada
Cevap sahibi+1 yılİyi yapmısın sırada ben varım ozaman😀😀 18 lık yaramaz ona gore
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevgilin sanki çok temiz
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılCiddi değilsen söyle ne var sanki
00 Yorumla
+1 yılOlma gerek yok bazı şeyler gizli kalsın
00 YorumlaTabi ki hayır
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası