Saçlardan tahrik olabilir misin?
<3

Evet.
Hayır.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Selam
artık saça da tahrik olmayın ne olur.
yemin ediyorum siz erkeklerin kadın bedeninde şeyinizi sürtmediğiniz sokmadığınız yer kalmadı.
ayağa kadar göz yumduk ayak bileği cinsel organdır dediğiniz zamanlar oldu tamam dedik ayakta olur ama saçımıza da karışmayın.
saç önemli saçı dokundurtma saça tahrik olmayın lütfen .😂
bakın kulak var burun var göz var tırnaklar var köprücük kemikleri var kaşlar var kirpikler var ama saçtan uzak durun saç önemli saçı dokundurtmam.😂😂
#perso
Belli bir kitleyi hedef alarak sordum.
Jsjsj
Bazen olabilir,
Yani aslında bu kişinin tahrik olmaya dünden hazır olmasına da bağlı olabilir😂
Ama ıslak saçta ilgi çekici kılabililiyor,
Rüzgarda uçuşan saçlarda tahrik edici olabilir
Tabiki herkes için dikkat çekici olmayabilir ama,
Kişinin o anki ruh haline de bağlı olur.
Düz, yumuşak, parlak ve güzel kokuluysa tahrik olmak demeyelim de etkiler diyelim 😀
Bir elini beline at. Diğer elini saçlarının içine daldırıp başını okşa. Gör tahriki ;)
Cevap
14Cevap
Güzel bir detay ama tahrik edecek kadar değil. Fizik ve mimikler beni daha çok tahrik eder.
Saçların ahengi zevkli tabii ki.. Sağa sola atmak, yüzüne dökülmesi o şiddetli anda..
Bir de uzunsa ve ele dolanabiliyorsa... Tahrik ediciliği yüksek oluyor..
saç. kulak, tırnak,, diz kapağı ve ayak bileğide tahrik ediyor.. erkekler dünyaya tahrik olmayamı geldi acaba 🙄🙄🙄
@petrosexual sana değil lafım genel.. sen saygılısın çok yorum yaptım biliyorum artık
Teşekkür ederim, belirli bir kitleyi hedef alarak sordum ben de.
Islakken hoş görünüyo ama abartılacak gibi de değil
Sekste uzun saçı çekmek kavramak veya oral yapılırdın tutup sonuna kadar ilerletmek tabi ki tahrik unsuru olabilir.
hoş kokulu doğal bazen dağınık bazen bakımlı duruma göre güzel etkileyici görülebilir.
saçımı çek diyip diyip duruyordu, en azından saç çekmek hoşuna gidiyordu diye bilirim dgdhdfhd
Her 💩 a da tahrik olmazsınız.
Bazen olabilir.
Hemde nasıl bir tahrik
Bele uzanan saçları hayal etmek sjdh
Elbette tutup çekiyorsunuz çünkü ata biner gibi
Bazı kadınlarda evet kadonsalığı artırdığı için
Olabilir
Tahrik edici değil de dikkat çekici😉
Evet doggyde uzun saçı çekecen off
Bence olur :)
Yuh alt üstü saç.
Bence olmazz