Normalde bunları sevdiğimin bilmesi yeter diye cevaplardım, ulu orta bilinmesi gerekmediği için ama madem soran diğer kişilerden farklı o zaman cevap verelim bizde. Delici bakışlar, kışkırtıcı konuşmalar, karşı tarafın cezbedici kokusu ve büyülü dokunuşları elbette tahrik eder ama tahrik olmaktan daha çok zevk veren bir şey vardır ki o da tahrik etmek ve karşı cinsin bedenindeki ve ruhundaki değişimleri seyre dalmak. Bunda da tabiki belli başlı unsurlar vardır:
Dokunuşlar
Tatlı-sert dokunuşlar mesela. Hem karşı tarafta arzunun ne kadar büyük olduğu hissini uyandırır. Hem de tutkuyu, hazzı, heyecanı had safhaya çıkartırsınız. Bu sebeple erkek olarak sahiplenici tutuşu göstermek gerekir :)
Dudaklar
Dudaklar vücutta en yüksek sinir ucu olan bölgelerden birisi olduğu için. Partnerinizin bedeninin alev almasını sağlarken aynı zamanda her zerresinin hazzını da en uçlarda yaşarsınız.
Dil
Tabi ki en önemli tahrik unsurlarından birisi de dildir. Dilini sadece konuşurken etkili kullanmak olmaz :) Hem oral sekste hem de partnerinin bedeninde dolaştırırken en önemli tahrik unsuru olduğunu unutmamak gerekir.
Dokunuşlar
En önemli tahrik unsurlarından birisi ise dokunuşlar ama hangi bölgeye nasıl dokunulması gerektiğini bilmek de oldukça önemli o sebeple de sert ve soft olmanız gereken nüansları iyi ayarlarsanız tahrik edememek gibi bir durum söz konusu bile olamaz
Selam Sosyetik seni bu kategoride görmek ne kadar güzel😂 Her neyse sorunun cevabını geçin beni tahrik etmenin en kısa yolu nedir ve kesin yolu hmm?
Aslında cevap oldukça basit. Demiseksüelim Yani benim tahrik olma gibi bir durumu sadece tek bir insana geçerli davranışı değil kişiyi tahrik oluyorum iyi ki hayranlık sevgi duyduğum insan isterse karşında sadece öyle otursun onu bile tahrik olurum ama onun dışında başka kimse isterse bir yerleri ile dağlara çıksın yine hiçbir etki uyandırmaz ben de sadece sevdiğim insana tahrik olabiliyorum eğer illaki bir hareket ile örnek vermem gerekirse. Gülümsemeye tahrik oluyorum içten bir gülümsemeyi yine aynı şekilde içinden bir seni seviyorum kelimesini ya da gözlerinin içinin parlayarak bana bakmasını ona herhalükarda tarik oluyorum her hareketi zaafım. #perso
Sözlu veya görsel fark etmiyor. Ama bana bakışları beni istemesi çokkk tahrik eder. Baktığı sırada dokunuyorsa sanırım artık geri dönülmez yola gireriz 😏
Şuh bir bakış, seksi bir dudak yalama, boynuma ateşli bir buse. İstekli olduğunu bir şekilde hissttirmesi yeterli. Geri kalan kısmı zaten yansın geceler modu 🤞
Kadınların en iyi bildiği şey erkekleri nerden kışkırtacağını iyi biliyorlar benimki ise söylediklerinden farkı yok bakışlar dokunuşlar yakınlaşma çok önemli :)
Ben açıkçası tahrik olmayı hemen yapabilen bir insanım. Önemli olan karşımdaki kişinin ateşi. Eğer kafa dengi ise küçük oynaşmalar toplum içinde ıslatır