uzun süreli ilişkimde, erkek arkadaşımın cinsellik yaşadıktan sonraki aşırı isteği beni rahatsız ettiği için, kendimi bu konularda hep geri çektim. Zaten sık yaşanmıyordu fakat dışarı çıktığımız zamanlarda bile uygun ortam bulduğunda bir şeyler yaşamak istiyordu. ya da evde buluşmalarımız oluyordu. 2 haftadır başka şehire gitti, bu süreçte nude vs. istiyordu. Bir kez tek attım, çünkü aramızdaki aşkı bu tarz şeylerle tüketmek istemiyordum. İsteksizligimi farketmiş ve döndüğümde yaşamayız bir şeyler, sen zaten istemiyorsun gibi laflar etti bana. İnanın ne yapacağımı şaşırdım, kendimce haklıyım fakat onu da çok arzuluyorum. Ne yapılmalı? Bu seferde o istemiyormuş blöf müdür bu?
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılyaş geregi ergen arizona kertenkelesi , evlilik dusunecegını sanmıyuorum sen agırdan almak ask mesk adı altında evlılıge dogru gıtsın o zaman yasansına getırıyorsun , buyuk ıhtımalle ılşkınız bozulacak o baska mecralara takılacak senı es gecece ya da dger vermısse azda olsa elınde joker tutacak.
bu tarz durumları ıstemıyorsan karsıdakne belırt ılşkını bıtır evlendıgınde yasa kımsenınde zamanını calma , bir erkek dokundu dıye ılla evlenmeyecektır.
birde su var evlililktede her gun seks yaparsın hele baslarda cok sık bilmiş ol.00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 314 cevap paylaştı.
+1 yılSeni aşırı derecede sürekli istiyor ve arzuluyor demek ki sürekli sana dokunmak istiyor. Seni hayal ediyor. Sevgilinin büyük ihtimal libidosu aşırı yüksek oda her seferinde seninle olmak istiyor. Bu durumda sevgilinin libidosu ile senin libido dengen uyuşmuyor gibi çünkü sen onun kadar istekli değilsin. Bu durum sende psikolik olarak korku yaratmış olabilir. Bence istememesi gibi durum söz konusu olamaz seni bu kadar arzuluyorken sana kaybettirme korksu yaşatmak istiyor.
00 Yorumla
yani sende arzuluyorsan sıkıntı yapma bence ama aradaki dengeyi çok iyi kur , ne onu çok sekse alıştır neden mahrum bırak , tabi sende istiyorsan , birde ister bi erkek ister bi arkadaş tavsiyesi olarak gör hiçbir sevgiline nude atma
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
32Cevap
Bacım sen müslüman mısın?
Sen Allah'ın kıymetlisisin. Seni yaradan elin erkekleri nikahsiz hayat kadını diye kullansın cinsel onje olarak görsün diye yaratmadı. Sen vazgeç tevbe et bu işten. Hem günaha giriyorsun hem yaratandan uzaklaşıyorsun. Nur suresi 31. Ayette ne diyor. İsra suresi 32. Ayette ne diyor? Yav Allah aşkına oglan seni değil bedenini seviyor. Allahtan korkmaz kuldan utanmaz adamdan sevda mı olur? Cennet'e yürümeye yoldaş mı olur? Tevbe et sen bırak bu işleri islamı araştır. Evine adam olan insan gonderir anandan babandan ya da bir buyugunden kiminle yasiyorsan iste ondan Allahin emri peygamberin kavli diye nikahlanmak için ister. Yapmayın yazıktır günahtır. Ne musibet geliyorlarsa gunahlarimizdan geliyor. Helak olacagız. Etmeyin kendinize de bize de ya. Üzülüyor insan bunları okuyunca duyunca.30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılErkeğin cinsel yaklaşımında ki parnerine yaklayis tarzı kadınları korkutanilir asılan bir durum ama ilk deneyimlerinde kadınlar budurumdakorkulari arrtar erkeğinin güven verici yaklaşmalı zorlarsa erkek bu şekil kadın. daha başlamadan cinsellikten bile sogur
00 Yorumla Yahu bişeyler yaşamak seni mutlu ediyorsa yaşa. Sınır koyma kendine. Cinsellik aşkın bir parçasıdır. Eğer bir kere başladıysanız. Seni başka biriyle aldatmak istemediği için otomatikmen aklı hep sende. Adamı anla
10 Yorumla
+1 yılManipüle etmeye çalışıyor, evet istemiyorum diyebilirsin yani
60 YorumlaBencil adamdan uzaklaşmalısın bence. İkiniz de istediğiniz zamanlar önemlidir. Sadece onun zorlamasıyla hiçbir şey yapmamalısın çünkü sana saygı duymuyor demektir. Tek iyi sevişen adam o değildir bırak gitsin bence.
00 Yorumla
+1 yılSen istemediğin için soğumuş veya kendini değersiz hissetmiş olabilir. Benim de bir kız arkadaşım sürekli istiyor. Fırsat buldukça öpüşmek istiyor. Ben onun kadar istemiyorum. Sohbet etmek konuşmakta güzel.
00 YorumlaE tamam istemiyorsan yasamayiz demiş işte senin için problem ortadan kalkmış. Senin sorunun ne ki şu an
10 Yorumlabende seksten çok korkuyorum sen çözdün mü bu sorunu
22 Yorumla- +1 yıl
neden korkuyorsun
- +1 yıl
@marcelostein ben soru sahibine sordum
+1 yılarzuluyorsan yaşa arzulamıyorsan y aşama kararını onun etkilemesine izin verme buna rıza inşası deniyor
10 YorumlaGeçer.
Benimle cinsel ilişkiye girecek kişi benim cinselliğe aşırı düşkün olduğumu, istekli olduğumu bilmeli ki sonradan bir sorun vesaire çıkmasın00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 881 cevap paylaştı. Arzularını istediğin gibi yaşa. Kendine sınırlar koyma. İlişkide taktik yapma. Kendin kaybedersin.
10 Yorumla
+1 yılYapmak istemiyorsan yapma seni zorlayamaz eğer zorlarsa ayrıl ve nude atarken de yüzün gözükmesin
10 Yorumla
+1 yılSürekli sürekli bıktırır mk biraz özgün olsun da kafasına başka şeylere çalıştırsın.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim sevgilim de öyle arzusu fsşsn var ama bana göstermiyor bu yüzden ben de artık onu arzulayamıyorum 4 yıllık ilişkide artık bir şey olur bence ama hiçbir şey yok ben de bu konuyu açmıyorum artık
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılKızların bu durumu zor aslında istiyor ama belli etmemeye çalışıyorlar.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 346 cevap paylaştı.
+1 yılBu partnere bağlı , naif ilgili hassas ve nazik yaklaşırsa , korku yerine zevk almış olur
00 Yorumla İliski korkusu diye bir konu yoktur. Toplum baskısı bu hale getirmiştir. Her konu beyinde biter. Bacak arasında değil :)
00 YorumlaDenize girmek gibi, başta soğuk gelir, girince alışırsın.
00 Yorumlaooo oda abartmış ya herşeyin bir dengesi var ne kadar süredir birliktesiniz yeniyse uzaklaş kendini heder etme
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. Şimdi bu ne kadarlık bir ilişki ve güven var mı aranızda
01 Yorumla
Soran+1 yıl2 yıl oldu ve evet güveniyoruz
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeni cinsel obje olarak kullanıyor gerçekten seven erkek böyle yapmaz
00 YorumlaSizin şu nude ve cinsellik için soruları kusturdu artık
22 Yorumlanet blöf çok takma kafana böyle şeyleri seks herzaman aşk demek degildir seni anlamıyosa düşüncelerine önem vermiyosa çokta düşünmemek lazım
00 YorumlaBence birak gitsin. Seksi cok semesi degil ama olaya bu sekilde yaklasmasi rahatsiz edici.
11 YorumlaGeçer normal dir . Hayırlı Cumalar
10 Yorumla
+1 yılS
Laksin hemde çok00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 320 cevap paylaştı.
+1 yılVaaay arkadaş. Köşe kapmaca oynuyorlar.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu çocuk ruhen seni baya bi yormuş :)
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet dogrudur
Cevap sahibi+1 yılO halde neden halen devam ettiriyorsun?
Soran+1 yılYani problemli değiliz, belli konular da karakterle alakalı değişmeyecek şeylerdir.
Gizli Üye(30-35)+1 yıldüzgünce konuşun bu durumları
00 Yorumlaonunki blöf seninki klasik kız tribi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. İlişki sadece cinsellik üzerine kurulmamali
10 Yorumlageri cekmem senden ayrılmasına sebeb olabilir
00 Yorumla
+1 yılEvet geçer
20 Yorumla
+1 yılbenimki geçti artık çok istekliyim
14 Yorumla- +1 yıl
@Yaşam90 korkum geçti
- +1 yıl
korkusuz olunca daha arzulu ve ateşli oluyor dimii ;) :P
+1 yılKorku nerde?
10 Yorumla
+1 yılgeçeeeer
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 359 cevap paylaştı.
+1 yılSen=ben
00 Yorumla
+1 yılSekx güzeldir vaxgecme
00 Yorumla
+1 yılGeçer
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMilyarlarca karı alıyor içine ne korkuyon be
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKullanıp atacak seni
21 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBeğenmeyen kizlar sizi kullanıp attılar demi erkekler 😂 😂
Cinsel Yaşam konusunda 507 cevap paylaştı. tabikide blöf :D :D
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGeçer
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılzamanla geçer
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. seks yapa yapa geçer
10 YorumlaNe yapalım şimdi biz
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Merhaba,
Erkeklerde 20'li yaşlar testosteron düzeyinin en yüksek olduğu dönemlerdir.
Dolayısıyla sizi arzulaması ve bu yönde taleplerde bulunması normaldir. Fakat ilişki dediğimiz şey iki taraflıdır. İki tarafın da sınırlarını zorlamadan yaşanmalıdır. Şimdi burada anladığım kadarıyla siz de erkek arkadaşınızı arzuluyorsunuz ama aranızdaki tutku tükenmesin diye kendinizi frenliyorsunuz. Burada doğal olarak partneriniz, bu duruma anlam veremiyor ya da çok hoş karşılamıyor.
Gelelim genel olarak ne yapılması gerektiğine. Çiftlerden biri bazı kaygılar sebebiyle ilişkinin doğal akışını bozuyorsa karşıdaki alınganlık gösterebilir. Önemli olansa doğal akışı bozmadan kendinizi olduğunuz gibi yansıtmanızı öneririm.
Tabii burada en önemli konu size saygı duyuluyor mu ve kendinizi değerli hissediyor musunuz?
Eğer birbirinize karşı sevgi besliyorsanız bu durumu konuşun. Ama “Ya aramızdaki tutku kaybolursa ;ya , daha sonra çekiciliğimi kaybedersem?” gibi iç kaygılar ilişkinizi baltalar, doğal akışı bozar. İçinizden geldiği gibi davranın yeter.
İyi günler.