Merhabalar.. Cinsel ilişki esnasında zaman zaman sert tavırlar sergileyebiliyoruz.. Peki size göre ilişki esnasında sert davranmak kadına mı daha çok yakışıyor erkeğe mi? 😉🤘 Keyifli günler..
Tabikide ilişki esnasında sert davranmak erkeğe daha çok yakışıyor , erkeğin gücünü yatakta kadına göstermesi kadınıda etkileyecek bir durum. Kadının sevişirken daha kibar ve naif olması gerekiyor , eğer kadın erkekten daha sert davranırsa yatakta erkek kendini pasif görebilir. Genelde erkekler yatakta kadınların sert davranmasını sevmezler , kadınlara yatakta bile olsa sert davranmak yakışmıyor bence. Sevişirken gidişatı kadının yönetmesi hoş olabilir , ama kesinlikle yatakta sert davranması hiç bir erkeğin hoşuna gitmez.
Sanırım tartışmasız Erkeğe yakışıyor. Ve bu durum kadına da haz veriyor. Erkeğinin sert ve ona hükmedici olması ilişki sırasında onu zirveye çıkarır. Örnek verecek olursak eğer ; Bileklerini tutup onu sertçe duvara yaslayıp sevişmek kadına bir başka haz verir. 😉 Ben her daim seks esnasın da aşırı sertliği karşıyım. Partnerine herhangi bir acı vermek onu incitmek, sırf kendi zevki için canını yakmasını doğru bulmuyorum.
Kafatası ile beyin arasında meninks diye tabir edilen bir zar bulunur. İnsan eğitim aldıkça, düşündükçe , aklını kullandıkça bu zar incelir. Ama kaba saba akıl kullanmaktan yoksun cahil bir hayat sürüldüğünde bu zar kalınlaşır.
Araştırmaya göre kalın meninksli insanların davranışlarınının hayvanlara daha çok benzediği, ince meninksli insanların daha hümanist, zeki ve nazik olduğu olduğu gözlemlenmiştir.
Bu sebeble insan hayatının her yerinde her anında insani ve nazik olabilmeli. Kadın erkek farketmeksizin bize yakışan budur daima.
Selam Cinsiyeti yok bunun bence her iki tarafa da çok yakışıyor bir güzel kardeşim sert davranmak eğer iki tarafında onayı varsa rızası varsa kabul ediyorsa zarar görmek tabii ki belli bir dozda aşırı bir zarardan bahsetmiyorum burada bence her iki tarafa da yakışır yeri geldiğinde erkek mahvetmeli yeri geldiğinde de kadın tamamen olayı ele almalı hakkıyla Domine etmeli değişmeli yani sabit kalmamalı. #perso
Evet seks esnasında kadında erkekde kontrol dışı haraket edebilir. çünkü seks beyin kontrolu ile yapılan bir eylem degil arkadaslar direkt olarak içgüdüsel bir eylemdir dolayısıyla erkekde kadında kontrol dışı haraket eder. cinsel çağrışımı tetikleyen unsurlar kadın anatomisi görünümü ve önemli hatlardan bazılarıdır aynı durum kadın icinde gecerli ama ben her ne olursa olsun iliski esnasında sert tavır takınmamak icin kendimi frenlerim cünkü kadının boğazına sarılan mallar var. Hayırdır anasını sattımın yerinde sexmi yapıyon cinayetmi islemeye calısıyon gerek yok yani. ha sunuda ilave edeyim asırı abartıya kacmamak kaidesiyle kadına daha çok yakışıyor sert tavır sevgiyle kalın KS üyeleri
Cinsiyetleştimek doğru olmaz gbii geliyor bana , erkeğin de kadının da duyguları ve zevkleri var bir kadın erkekte sertliği hoş bulabilir, erkek de kadında bulabilir.
İki tarafta kendinde yakıştığını düşünebilir ya da yakışmadığını.
Bana göre her iki tarafa da bunu yaşattırmalı diyeli mi?
İlişki sırasında birşeyleri hissederek hareket etmek harika bir his. Soft bir halde giderken kadın senin kalçalarına deyip ona daha sert girmeni istemesiyle başlayan o sert anlar. Sonra bir süre sonra küçük bir kahkahayla aldığı zevki tasdiklemesi. Ben yorulduğumda onun kucağımda hırçınca zıplaması, her saniyesi hislerle planlanmış bir zevk
Erkeğin hükmedici olması çok hoş bence çünkü kendimi ona bırakıp güvende hissediyor olmalıyım sertlikte hoş ve erkeksi bence kadında oldukça narin ve naif davranmalı iki zıt karakterin bir arada oluşu kusursuz bence tam olması gerektiği gibi Allah karşımıza alfa erkek çıkarsın sjsjsk
Kadınlar doğaları gereği daha nazik ve narin yapıdalardır ve içgüdüsel olarak itaat etmeye daha yatkınlardır. Erkekler ise tam tersi, kadınlara oranla hükmetmemeye daha yatkınlar. Bu yüzden erkeklere daha çok yakışıyor.
Ben sert davranma olayını kendime daha çok yakıştığını düşünüyorum bu yüzden de partnerimin istediği kadar sertleşebişirim istiyorsa bdsm ye kadar yolu var sertliği severim ama partnerime de Zarar vermem o ayrı
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Seks anında azgın olmak ikisine de çok yakışıyor bence 😄
Herkes erkeğe demiş ozaman ben şuradan birini atim yatağa tokatlim
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Erkeğe, kadın daha sert git gel yapsa da cow girlde tepinse de erkek kalçayı şamarlamadan saçı çekmeden iyice kadınını yalamadan kadını zevke getiremez