Aşırı hoşuma gidiyor, aşırı zevk alıp boşalıyorum. erkeklerin hepsi böyle sesler çıkartırmı? yoksa sessiz mi yaparlar?
Sessiz yapan erkekle gerçekten yapmam hiç zevk alamam😞
Sessiz yapan erkekle gerçekten yapmam hiç zevk alamam😞
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
Yok be canım o özelliği bende arıyorum da nadir bsy ya herkes yapamıyor ama gerçekten duymak çok haz verici
Bu çok normal ses de bir duyu organımıza hitap ediyor ve zevk veren bir durum bende kandımın ses çıkartmasından aşırı ama aşırı zevk alıyorum
Boşalırken ohh ve ıhh tarzı sesler çıkartıyorum istemsizce ve pozisyonuna göre çok zevk aldığımda da oluyor böyle
Valla nadir ses çıkar
Zayıf noktalarımı bilen biri
Beni rahatlıkla inletebilir tabi
O ayrı 😂
Erkekler inlemeyi zayıflık olarak görüyor. Gurur yapıyorlar boş yere halbuki salsalar kendilerini daha iyi
Biz erkeklerde inleyen kadını seviyoruz. Ama inlemesini beklemek değil de inletmek önemli
Aynen iki taraf için de geçerli
Evet öyle ama özellikle sessiz kalması gerekirken kendini tutamayan inlemesini gizleyemeyen oluyor ya çook mükemmel
gizlemeği sevmem
Sessiz kalman gereken bir ortamda yan odada birileri falan var gibi düşün ama partnerin öyle bir seks deneyimi yaşatıyor ki inlemelerini gizleyemiyorsun
off harika
Aynen harika elini yastığı dudağını ısırsada inlemesini gizleyememek ya da kadına gizletememek her ne yaparsa yapsın o sesi çıkarttırmak offf ki offf
tamada m ya sus
? Yan etkileri seni yükselttimi yoksaa
evett
O zaman devam etseydim yaa
Bu erkeğin inlemesinden daha etkili olmazmıydıı
Harika tabii ki de
Birisi seks yaparken seni izlemesi sence heyecan verirmi
Erkeğin seni kucağına almış duvara dayayıp vuraa vura inlete inlete sertçe offff
Tamam burda olmaz. yazma daha fazla
Tamam o zaman hadi
?
bende ses çok var ya :D özellikle boşalırken dehşet inliyorum
sessiz kalınmaz ki karşılıklı haz almak zevk almak inlemek var iken
ben hiç sesi içimde tutamıyorum ağzmı kapatanlar oluyor
cidden tatlı inlemeler oluyor bende de ve fısıltılı nefes nefese sesler çıkıyor
oha beğenen bulacam seni :D
Gidip gelirken sappsss sesi cikartiriz solumuz hizlanir terleriz terletiriz bosalicamiz zaman ses gelir sessiz olmaz
Hayır zevk alan doruğa çıkan ses çıkarır tabi burda kadının zevk verebilmesi önemli olan
Sünnetsiz erkek bulursan bu durumdan daha çok zevk alabilirsin..
gerçek mi
Sünnetli erkeklere göre kat ve kat fazlasıyla zevk alırlar.
e o kolay. hırıstiyan ülkesinde yaşıyorum bulmam kolay olur
Aldığı zevkin sesini çıkartarak partnerinin de zevk almasını sağlamak tercihimdir senin partnerin de aynı şeyi düşündüğünü düşünüyorum
Benim hiç sesim çıkmaz. Sesi çıkan erkek de ne bileyim 😃
biz sesi çlkanları seviyoruz
Saçmalama ya
Bir evin içinde sadece ikimiz alt komsumuzda bekar bir hanfendi düsüncesene seni inletiyorum evin içinde bende inliyorum zevkten etraftaki insanlar sesimizi duyuyor gizleyemiyoruz zevkten o sesimizi biz daha çok sert yapıyoruz bu işi sonra
Sesler çok tahrik eder. Bazen öyle bi boğürüyorum ki bosalirken. Kadın hizini alamayip orala başlıyor iki dk sonra
Aldığı zevki göstermeli hem kadın hem erkek, ister inleyerek, ister bağırarak,,
Sadece sevisirkenki sesimi her ses ikitaraf icinde haz duygusudur zevkaldigini belirtir birde iliskiye gir o etin ete deydigi sesi duy sulu sulu lap lap diye o zaman gor zevki s3n
Zaten benım sesımı bastıran seyler oldugu ıcın onlara takılmıyorum sanırım cıkan sese degılde nasıl olduğuna bakmak lazım 😂
Sana öyle videolar atmak lazım
Oldukça tutkulusun sana erkeğin gözünden anlatabilirim herşeyi
https://voca.ro/1c8OVROVQheA
sonuna kadar haklısın
Teşekkür ederim 🌹
O aldıkları hızlı nefes çok ıslatıyor beni ya
1 rulo peçete de yetmez sana :)
Bi ulassana bana surdan bise anlaticam😀😀
Benim Nefes Alıp Vermem ve Zevkten Kendimi Kaybedip Acayip Sesler Çıkarışım Partnerimi Uçuruyor
Ellerini yumurtalıklarıma attıkları an 😂 inlemeye başlıyorum
Şahsım adına bende bayanların sesinden çok hoşlanıyorum inlemeler , ve daha fazlası😊😊
bizimki ses çıkarmıyor yoksa duyarlar ilerideki insanlar :)
Anırması lazım zevkten erkek dediğinin
Aaaaaiiiii aiii aaaiiiii :))
Anartabilen buyursun
bende ses var ama diğerlerini bilemem :D
Sessiz kalamam elimde değil😄
Aldığınız zevke göre inlemesi gayet normaldir
Hem sesim çıkar inlerim hem inletirim. harik oluyo altimda inlemesi
zevk alan erkekler de inler
Ben çığlık atıyorum c:
Komşular duyacak diye ağzımı kapatmakta n bıktım
Sesli yapan da olur heralde
Daha sevişmedim bilmiyorum.
Ben inler ve kısık sesle konuşurum
Ben mast yaparken bile çıkarıyorum zevkli oluyor
Canım istedi
başkasını bilmem ama ben sesli
Hırıltı iyidir diyosun 😉kükrerim
Fazlasıyla evet
Hayır çıkarmaz
Çok ses çıkartmıyor
Ben inletirim
Hepsi cikarmaz
yok biz asmr yapiyoz
O ne beah
cehalet gercekten gulunc... bilmemen mi daha garip googlelamayi akil edememen mi bilemedin
Ben sesliyimdir
cikarmaz