Sekse başlarken yapılan oral dışında bir de seksin bitiminde yapılan oral vardır ki ben yapmaya da yapılmasına da baylırım. Ama bunu ne herkes sever, ne de herkes yapar. Siz seks sonrası oral yapmayı veya yapılmasını sever misiniz?
Seks sonrası oral seks yapmayı veya yapılmasını sever misiniz?
Beğen
Paylaş
Takip Et
6 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Öncesi ya da sonrası diye ayrım yapmaksızın yapmayı ve yaptırmayı seviyorum... oralseksi bir sevgigöstergesi, bir sahiplenme içgüdüsünün dışa vurumu olarak görüyorum... onun tekrar ağzımda büyümesi ve hazır hale gelmesi hatta bazen gelememesi hoşuma gidiyor . ben bunu seviyorum mm.
Selam Kesinlikle ilişkiden sonra üzerinden bir de oral seks ile geçirildiği düşünüyorum bunu boyanın üstüne cila atmak gibi düşünmek gerek işi bitirmişsin aslında bitmiş ama bir de bunu katmerlemek için son bir kez daha oral yaparsınız gerçekten partnerinizle müthiş bir itibar yaratmış olursunuz hem kendiniz zevk alırsınız hem ona zevk verirsiniz özellikle erkeğe oral yapıp son bir kez ağız içine boşaldıktan sonra onu vakumla ağız içini çekip göbeğine tükürüp suratına saçma sapan bir gülücük atmak kesinlikle yapmak istediğim şeylerden birisi. #perso
Ben en başta oral yapıp şeftaliyi iyice sulandırmayı seviyorum 😘 sonra odunu verip şeftaliyi yarmak çok güzel oluyor. O şekilde kuruyana kadar çükerim kuruyunca yoruluyoruz genelde ;) haliyle inmiş oluyor. Veriyorum eline saçından tutup aşağı itiyorum sertleştirince tekrar pompa :) orgazm olamayan hatun var mı gerçekten çok merak ediyorum :)