Sevişmek söz konusu olduğunda kadın, erkeğe büyük bir aşk duyar. Şehvete bulanmış bir sevgi ve dayanılmaz bir arzu doruktadır. Çünkü erkek seviştiğine göre, o kadına değer veriyordur, onu seviyordur, onu arzuluyordur. Bu nedenle de kadın çok özel ve değerlidir, sevilmeye layıktır, bir arzu nesnesidir... Ayrıca kadınlar için sevişmek sadece bedensel doyuma ulaşmak ve boşalmak değildir. Aynı zamanda iki insanın birbirlerinin duygusal ve ruhsal doyuma ulaşmaları için çaba harcamalarıdır. Sevgilerinin bir ifadesidir. Sevişmede çift bir şeyler verdiği ve bir şeyler aldığı duygusunu hisseder. Hatta çoğu zaman nasıl, ne zaman ve kimin önce boşaldığı veya orgazma ulaştığı önemsizdir. Çünkü sevişmek bütünüyle bedensel bir aktivite değil aynı zamanda ruhsal ve duygusal bir eylemdir. Bu nedenle seks yapmak illa ki birleşmek değildir. Çift, penis-vajina birlikteliğine geçmeden de büyük oranda haz alıp haz verebilir.” kadınlar için SEVİŞMEK bukadar duygu yüklüyken, siz erkeklerdeki duygu durumu nedir? Şehvet duygusu en çok kimdedir?
Şehvet duygusu en çok erkekte midir, yoksa kadında mı?
Selam Şehvet duygusu nedir ilk önce biraz onu açıklamak istiyorum. Şehvet haz tutku bunlar seksin gizli bir işi nedir peki bunların alt yapısında ne yatar? duygusal bağ yani karşı taraf olan sevgi saygı hayranlık ve bağlılık. Bunu cinsiyete bağlamak yanlış olur bu sorunun cevabı bence seven tarafdır birlikte olduğu kişiyi seven taraf daha çok şehvet duygusu içerisinde olur. #perso
"Çünkü erkek seviştiğine göre, o kadına değer veriyordur, onu seviyordur, onu arzuluyordur" Ben bu detaya katılmıyorum çünkü. Erkeklerin çok bir bölümü sevişmek için herhangi bir duyguya ihtiyaç duymazlar. Yine genelleme yapmak istemem ama bu yolda ilerken duygular erkekler için araç değil amaçtır. Erkeklerde istedikleri kadınla sevişirler. Fakat kadınlar için aynı şey geçerli değildir.
1
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sevişmek söz konusu olduğunda kadın, erkeğe büyük bir aşk duyar. Şehvete bulanmış bir sevgi ve dayanılmaz bir arzu doruktadır. Çünkü erkek seviştiğine göre, o kadına değer veriyordur, onu seviyordur, onu arzuluyordur."burada kadının sevişirken ki girdiği duygu anlatılıyor. erkeklerin böyle düşündüğü için seviştiği değil...
Duygusal bağ kuramadım, birşeyler hissetmediğim kadınla birlikte olmaz bana çok çekici gelmiyor. Sekste duygular işin içine girince asıl nirvana olduğunu düşünüyorum.
Kadın daha şehvetlidir. Bir antik Yunan mitinde, Zeus ve Hera kadınların mı yoksa erkeklerin mi seksten daha çok zevk aldığını tartışıyor. Tartışmaya son vermesi için Hera’nın daha önce kadına çevirdiği Apollon’un elçisi Tiresias’a gidiyorlar. O da diyor ki, ‘eğer cinsel zevk on parçaya bölünseydi, sadece bir parçası erkeğe giderdi, diğer dokuz parçaysa kadına.’
Partnerlerde iki tarafta da olmalıdır ama erkek daha düşünceli ve fedakar olmalıdır. Önce kadını doyuma ulaştırmaya odaklı olmalı, birleşmeden önce oral ve okşayarak rahatlığa ulaştırdıktan sonra kadının daha da şevklenmesini ve istemesini sağladığında o kadın harikalar yaratır ve mükemmel şeyler yaşatır işte o zaman aynı şevk ve arzu ile birleşme olur rahatlama da aynı anda olursa zirveye çıkılır.
Detayı okuyunca yazacak pek bir şey bırakmamışsın bize :D Bence kadındadır. Kadınlar olaya duygusal ve içtenlikle baktığı için buna karşılık aldığı zaman Şehvet olarak daha fazla oluyor :)
Katılmıyorum tam tersi aslında aşk ve şehvet çok farklı duygulardir kadınlar sadece renk katmak için ağırdan almak için genelde öyle der ama benim beraber olduğum bazı kadınlar tamamen cinsel arzudan dolayı sevistiklerini söylediler aşk gibi saçmalıklara onlarda inanmıyordu tamamı ile teknik bir konu
Şehvet duygusu en çok şehvet hamurunu yoğuran ve bu hamurdan börekler, çörekler yapan tarafından daha çok yaşanır ve yaşatılır. Şehveti bedenin iç noktalarında hissetmek için gerekli olan şey aşk ve tutkudur. Ayrıca seksi bir ten şehveti uyandırır ve asla uyumamasını sağlar.
Evet kadınlar genelde duygusal olarak da birşeyler hissettiği kişiyle yaşamak istiyor cinsel ilişkiyi ki gayet doğal ve en güzel Zevk de bu şekilde alınır fakat erkekler de durum daha farklı duygusallığın yanında sadece cinsel olarak arzu ve istek uyandıran kişiyle de yaşar. Duygu beklemediği fakat ateşli ve arzulu görüp ilgisini cinsel yönden çeken kadınlarla yaşadığından da büyük haz alıp keyif duyar. Kısacası erkekler cinsellikte duyguya bakmaz sonuca odaklanır ))
Kadınlar seksi daha duygusal yaşadıkları için kadınlar diyebilirim. Sadece kendimde mi bilmiyorum ama seks sırasında bazen daha hırslı ve sert olmayı aynı zamanda duygusallıktan uzaklaşmayı istiyorum. Özellikle gelme noktasında.
Merhabalar, Seninde belirttiğin gibi Şehvet duygusunun ben kadinlarda daha yoğun oldugunu düşünüyorum. Erkekler genelde sonuç odaklı davranıyor cogu zaman bir an evel penisin vajina içine girmesini istiyor. Tabiki her erkek bu şekilde değil ama çoğunluğun böyle olduğunu düşünüyorum. Şehvet ve tutku iliskilerdeki en önemli etkenlerdir.
Bir kadının sehvetinin ortaya çıkması erkeğe göre en zordur. Zira kadını iyi anlayıp iyi yorumlamalıdır partner. Kadının her bir kivrimini gizemini gözü kapalı cozebiliyorsa bence bunu hisseden erkektir şehvetli olan. Kadının işi kolaydır, erkek gorsel ile şehvete düşer. Çok nadirdir ki kadınını şehvete sürüklerken şehvet için de kalan.