#smellsmoke

Selam
Bu konuda mütevazi olamayacağım istikrarım gerçekten iyidir libidom yükseldiğinde bile kendimi tutabilirim şu anda 19 yaşındayım istesem cinsel ilişkiye girebilirim ama beklediğim bir şey var bekleyeceğim o zamana kadar kendimi mastürbasyon tatmin etmem gerekiyor ve sadece mastürbasyon yapmanın bana yetebilmesi için benim zaten istikrar mı korumam gerek.
Ki artık mastürbasyon benim için etkisini yitirmesin.
O yüzden istikrarım iyi.
#perso
Nasi kontrol ediyorsunki aralarini fazlami tutuyorsun
Durdurmam gerekiyorsa mutlaka olması gerekeni yaparım mantık ne derse o olur. 😀
Libidoma şeytan girsin ki öyle lanet olası bir özelliğim var. Kendimi durdurma konusunda yıllardır büyük bir başarı ile altın madalya ödülünü kazanırım🤣🤣
Aslında tutmakta fayda var ama tutmamak da çok daha büyük haz var. Salıp Kızılırmak misali delice ve durmadan akmak lazım. Nehirden çıkan deniz kızını yemek lazım ama irade-i hümayun kurunca irade izin vermiyordu.
Nasıl istiyorsam öyle davranırım. İradem güçlüdür çünkü o konuda..
Teşekkür ederim..
Cevap
91Cevap
İçimdeki enerjiyi kontrol edemeyeceksem benim yaşamaktaki amacım nedir ki zaten?
Diğer abazanlarla aramda fark kalmaz , en az 20-30 dk dizginlicek kendini 2 tarafta zorlayacak şartları. Ön hazırlıklar vs derken tam isteğin doruklarında asıl meseleye başlıcaklar...
Libidom yüksek iken arzuladığım kadın göz Bile kırpsa direk ondayım. Anı yaşamak varken kim takar kontrolu.
Merhaba.
Nefsim kuvvetlidir. Ama o an içte gelen çekim ve karşı tarafı beğenme arzum ağır basarsa işler kontrolden çıkabilir.🤭
Her beğendiğimiz erkeğin dudaklarına yapışmıyoruz
Kontrol ediyoruz tabi😂😂
Hayır dikkat eksikliği ve hiperaktive hastalığım var milletin dürtüsü 1 se benim ki 5. Dürtü kontrol bozukluğum var
Libidomu dizginlemeye çalışmam. Anın tadını çıkarırım
Malesef sabırsız biriyim ve istediğim hemen olsun isterim eger karşıda ki bunu fark eder ve bile bile gelirse karşı koyamaya bilirim ya da direk uzaklaşırım o ortamdan.
Karşılaşmak isterim seninle bende sabırsızım
Yani karşı taraf istemiyorsa kendimi köntröl ederim ama karşı tarata arzulayıp istiyorsa ana bırakırım
Kontrol etmek istemem ama öncelik karşılıklı olması tabiki de. Karşılık olmayacak yerde kontrol ederim tabi öyle birşey söz konusu olmaz
Karşı taraf bu Dünyadan olmadığım iddiasını edeceği kadar başarılıyım.
Evet, karşımdaki insan hiç farkına bile varmayabilir.
Genelde ederim ama çok samimi baş başa özel bir alanda kontrol edemem
Her konuda kendini çok iyi kontrol etmesini bilen nadir kişilerden biri olabilirim 😊
O an için kontrol altına alırım arzularımi amaaaa sonrası acısı fena halde cikar
Yani karsimda ki kişiye bağlı tamamen normal düşünceleri ile bir birliktelik istemiyorsa bir yakınlaşmada libido zirveye çıkıp hadi istiyorum yapalım dese yapmazdım normal düşüncelerini fikirlerini bildiğim için
Çok başarısızım hemen dibim düşüyor o ana kapılıyorum istemeden yani libidodan dolayı çok şey gerçekleşiyor
Vay be karşılaşmak isterdim
@BerkGezgin karşılassan vazgeçemezdin 😉
Eminim. Buna sende beni beğenirsen buralar karışır :)
@BerkGezgin yazayım mı acaba ya düşünmedim değil 😉
Ama beni tatmin etmen lazım sözlerinle fotoğrafla değil :)
Denemek lazım 😀
@BerkGezgin denemek lazım tatlım o zaman
Yaz bekliyorum
seni senden alıp farklı yolculuklara çıkarmak kaşifin olma hissi bile heycanlandırır mıydı seni gizli
Böyle azgın kadınlar çok tatlı oluyorlar ya.
irade mirade yok canın istedimi yapacanki tadı çıksın o ne öyle canım istiyor ama yapmam
Zamana duruma ortama dış etkenlere göre değişiklik gösteriyor bu durum
Edemeden bu yaşa kadar yapmama şansım olmazdı çok şükür ki kontrol edebiliyor um 😊
Kontrolden çıkmak isterdim ama mecburen kontrol ediyoruz
Kontrol düzeyim fazla ama işte o nun aklı yok fikri var o na laf gecmıyor.
Gerektiğinde evet baya bi başarılı olurum ama bazen düşünüyorum ne gerek var diye 😂
Hayatta hiçbir şeyin esiri olmayacaksın aşktan başka 🤔
Bu konuda çok iradeliyimdir.
Ben istemediğim sürece bacımdır.
Benim libido Bitcoin gibi yerlerde sürünüyor tavan hakgetire hatta keşiş gibi uysalım 😁😁
hayır değilim en ufak şey bile kontrolden çıkmama sebep
Dizginlerim genelde sonuçta hersey beyində bitiyor uckurda değil 🙃🙃😉
Karşıdan bir elektrik gerekir kendi kendime gelin damat mı olayım 😄
Bunu bazen yapabiliyorum bazen yapamıyorum ister istemez ağzımdan çıkar veya yazarım
Karşı taraf Bi işaret yapıyorsa kontrol falan kalmaz yani 😂
Sevdiğim adamsa asla kontrol edemem
Ana bırakıp yaşamak daha mantıklı bu irade güçlülüğü ile tamamen alakasız o an onu yapmak sana daha zevkli ve hoş hissettirecektir
Asla kasmam kendimi. Yok şirin görüneyim, yok ayıp olur. Dalarım.
İrade bu konuda çok yüksek
Bu yaşa kadar nasıl durdum bilmiyorum ancak öyle sevişme seks duyguları bastırıyorki anlatamam
Tabiki mastürbasyon cinsel dürtüyü kontrol etmenin en iyi yoludur
* Bu konu da lafta değil, gerçekten de çok çok başarılıyım.. :D
Neyse anlatmayayım şimdi 😂😂
Sertifika aldım bununla ilgili.
Neyin sertifikası kanka bu
Çok başarılıyımdır 😌
Evet bu konuda kontrolü kaybetmem. Taaa ki karşımdaki de o arzuyu ve isteği hissettirirse o zaman onu cevapsız bırakmam.
Kontrol her zaman çok daha dikkat çekicidir
Soru tarzınız gerçekten dikkat çekiyor tebrik ediyorum sizi.
Teşekkür ederim ☺
Rica ediyorum ne demek 🙂
Evet hem de çok rahat bir şekilde
Arzu kim la bu arzu bismillah de Allah var kitap var ayıp var günah var.
Cennet için çabala.
Asla kontrol etmem , bırak yaşayalım ahahahahah
olması için olmasın seveni bulana kadar dizginlemeye devam
Sıkıntı yok tüm duygular kontrol altında.
Arzulattırırım ve arzulamam bazen. Sırf kudurtmak için.
Yoh laa acıveriyom yatıveriyom
Evet, önüme geleni arzulamıyorum
Gereken neyse onu yaparim😎
Kontrol benim elimde...
Tabii ki iradeliyimdir.
bazen ama daha çok karşımdakine bağlı
Konrol edebiliyorum gercekten
Yüksek ihtisas sahibi olmuş kadar.
Cocuk degilim tutarim
Başarılıyım bu konuda kendimden eminim.
Cok icil bir bayan baka bilir mi lütfen cok acil
Maalesef 7/24 yüksek libidom