Arkadaşr merhaba. Ben şu ana kadar kimseyle beraber olmadim. Ee dolayısıyla çok fazla isteğim var. Buna bağlı olarak biriyle öpüşürken, sevişirken hatta p*rno izlerken bile çok fazla akıntım geliyor. Hatta düşünce gücüyle, akşam ya da sabah da boşalabiliyorum. Bakire olduğum için sevgilim ile en fazla oral seks yapabiliyoruz. Fakat çok fazla zevk suyum gelince sevgilim yalarken tadından dolayı (biliyorsunuz ekşi ve tuzlu) yüzünü ekşitmişti. Ayrıldık fakat o günden beri özgüvenim kalmadı. Kesinlikle troll soru değil, gerçektem başıma geliyor. Bunun nedeni kimseyle beraber olmamam mı? Veya hormonlarla ilgili mi? Ve bu durumu azaltmak istiyorum. Ne kadar mast yapsam da isteğim azalmıyor? Aynı durumda olan var mı? Sevişirken gelen akıntıyı nasıl azaltabilirim? Şimdiden teşekkürler
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
ahh eşimle nişanlıyken aynı duruma düşmüştük. çok tatlıydı yalaması ama o ekşimsilik yok mu bazen emmek istemiyordum ama yine de onu rahatlatmak için yapıyordum.. ama sırılsıklam olduğunu bilmek bence daha çok haz verir sevgiline. daha fazla ıslanmalısın bence
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılOsenin elinde olan birşey değil ya bluğ çağından beri sekse bi açlığın vardır ya da geninde vardır yani hormonlarınla ilgilidir mast yapsanda fark etmez birinin altına yatıp sikişsende farketmez senin akıntın azalmaz neyse o yani diyeceğim oki kendini bi erkeğe siktirsende farketmez bu yaş ilerledikçe değişir ilerde bunun farkına varırsın bu herkewste böylemidir hayır her kişiye göre değişir sen anlayacağın biraz doyumsuzsun bu erkekjlewrdede olan bir şeydir mesela ben erkek olarak bende doyumsuzum. Yalnız burda dikkat edeceğin bi durum bu sıralar malum havalar çok sıcak elinden geldiğince kafanı başka şeylere yor seksten uzak dur yoksa zararını çok çekersin.
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBu mümkün değil bu senin gayet sağlıklı biri oldugunu gösterir. Birak seni isteyenleri seç. Ozguvenlik bir durum yok. Maalesef sağlıklı belirli yaşa gelmiş her kadın ve erkek cinselliğe ihtiyaç duyar. Senin durumun şu an düzenli cinseligin olmadığı için. Duzenli cinsellik yaşamaya basladiginda düzene girer
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. sevgilin bence abartmış yalarken... bi süre sonra o tada alışıyor erkek.. sevgilinin aslında sana yapası yokmus.. sende yalarken penisden akan yine aynı tat olur... suanki durumu azaltamazsın sevgilin ile de belliki tam orgazma olmadığından bugun bu durumlardasın
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
28Cevap
Aslında çok ıslanman guzel bısey tabı işi bilen erkek için. Ben ılıskıde partnerım ne kadar ıslanırsa okdar hosuma gıdıyor
00 Yorumla
+1 yılSevgilin ağzının tadını bilmiyormuş. ona yalatman büyük ödülmüş oysa. durumun sorun değil aksine çok iyisin. azalmasın böyle kalsın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 892 cevap paylaştı.
+1 yılVücudun artık sinyal veriyor bedenin yanıyor gayet normaldir ;)
00 Yorumla
+1 yılAkıntı kokun illa olur ama yediğin içtiğine dikkat et biraz.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 993 cevap paylaştı.
+1 yılAynı durum bende de var şevişirken boşalabilirim istersem
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılo akıntıyı seve seve içerim ben be surat etkşitmek ne ayıp ayıp nedeni kimseyle birlikte olmaman ve içgüdü olarak artık istemen
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. Ya hem senin tadın hemde çok sulanman gayet normal ve doğal olun bu senin sevgilin cinsmiş. Sen gayet iyisin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılVücut yapısına bağlı yapabileceğin bir şey yok oral ilerleyen zamanda yetmeyebilir ilişki yaşasanda istek azalmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTatlı şeyler ye meyve çok ye o zaman suların tatlı akıcakkk💦😋
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO akıntı normal, ben kafamla vakumluyorum o suları, tabi su gelicek
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıltalaş at, bizim okulda yerler ıslandımı hademe hep talaş atar suyu emiyor ya)))))))))))))))))))))))
00 Yorumla
+1 yılSorun sen de değil sevgilinde sonuçta sen onunkini yutarken aynı tadı alıyosun sevgilin aptalın tekiymiş bize denk gelmez ki senin gibisi
00 YorumlaBizde de bal akmıyor hepsi ekşi tuzlu
33 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum herkes de öyle ki ama nasil azaltabilirim
- +1 yıl
Herkesin ki aynı değil.
Kilo arttıkça yoğun bir koku gelir hanımlarda.
Ayrica yediğiniz içtiğiniz şeyler de onun kokusunu (tadını değiştiriyor)
Örneğin baharatlı, peynirli cips yerseniz küflü peynir gibi kokuyor.
Bu yüzden ilişki öncesi en az 5-6 saat önce tüketilen gıdalara dikkat etmek gerekiyor.
- Cinsel Yaşam konusunda 403 cevap paylaştı.
+1 yılPsikilojik yontemleri var bi kac hareketle cozuluo
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Yüz ekşitilir mi yaaa
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende sen gibiydim kanki
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe kadar sık yapıyorsun canım
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılAzalmasın daha güzel. 😅
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkalbini ısıtacak şeylere yönel
00 Yorumla
+1 yılCinsellik yasamadigin için bu olay başına geliyor
00 Yorumla
+1 yılo ağzının tadını bilmiyormuş :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılO tada yüz ekşitilir mi hiç ya?
00 YorumlaAzaltamazsin
00 YorumlaEline kuvvet
00 YorumlaKeşke senin gibi sevgilim olsa
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılsanal yap :)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYardım edeyim mi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılNe iyi işte
00 Yorumla
+1 yılTemiz tutuyor musun
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
O zaman yalanır
sevismen lazim
00 Yorumla
+1 yılDoğsl
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılçokmu akiyo