Evet her kızın hayalidir kendisini öncelikle yüreği ve merhameti için seven bir Erkek ile birlikte olmak fiziki tatminlikten ziyade. Acaba erkekler de böyle düşünüyor mu? Bana sorarsanız erkek için karşı cinsle olan ilişkisinde öncelik olan seks ve cinsel dürtü ve çoğu ilişkinin kötü bitmesinin bir alt sebebi de budur bana göre Evet sizce de öyle mi? bir ilişkide Erkekler için birincil Aşk mı seks mi?
Erkekler için ilişkilerde aşk mı daha önceliklidir yoksa seks mi?
Merhaba, Öncelikle her erkeğin aynı olmadığı gibi, her kadın da aynı değildir. Karakter olmayınca, erkek '' adam '' , dişi ise '' kadın '' olmaz ki... Bakınız bir yazı da ekleyelim.
Bilinmeli ki, bir erkeği de adam yapan, sevdiği kadındır. Onu seviş biçimi, yaşamını duruşunu belirler. Ve bir adamın yolu, seçtiği '' kadındır '' aslında... Güzel seven kalbini kaybetmemiş, gözlerindeki ruhunu başka bedenler de tüketmemiş insanlar bulmak gerekli... Duygularını, insanlığını giyotine çekmemiş... Elbette her ikisi de birlikte sonsuzluk dileği ile istenen aşk ta sevgi de değerli... Seks ve şehvet ise, insanın doğasında bulunan iradesi ile şekillenen bir duygu. Şehvet, aşk ve sevgi nin önüne geçiyor ise, ki bu zamanlar biraz öyle... Tehlike çanları o vakit çalmaya başlıyor. Sonrasında hoş bir kaç saat sonrası, ya da birkaç gece, bir kaç hafta,... Ya sonra diyor insan? Bir şiir okursun ki, anlamsız gelir. Vicdanlı olursun ki, aldatılırsın, aptal yerine konulursun. O an inanmak istersin, insansın ya, ihtiyacın vardır. O an kaparlar. Tıpkı kurtların kuzuları parçaladıkları gibi... Şehvet ve de hırslarından kendilerini alamamacasına...
Öldürür, insan kimi zaman sevdiğim dediğini. Bu sebeple dir ki, söz, ve sözü söyleyenin şahsiyeti önemlidir. Çünkü, bir söz ancak söyleyeni bağlar... Elbette, sözün doğruluğu, samimiyeti ve de içtenliği önemli ve de değerlidir. Yoksa '' mana '' yoktur. Anlamı da yoktur... Anlamı olmayan insana da kelimelere zaman harcamak sadece ahmaklıktır...
İnsanları tanımak, kimi zaman denizleri bardak bardak boşaltmaktan çok daha zor... Kimi o kadar derin, kimi o kadar amaçsız. Artık orta yaşlardayız ya, yaşamın siyah ya da beyaz değil, gri tonlarında oldukça çok insan yakaladığımı fark ettim... Sorunuzun yanıtını, o insanı sadece '' iyi '' tanıyarak alabileceğinizi unutmayınız. Ve her insan da o yanıtlar farklı gelebilir. Sizin beklentileriniz, yaşama bakış açınız, kararlarınız, karakteriniz, değerleriniz bunda etkili olacaktır... Her şey gönlünüzce olsun...
Birçok erkek için asktan önce seks gelir. Ve bunu anlamayan bayanlar hep üzülür. O yüzden seks yapacağınız kişiyi iyi tanimaniz gerçekten hakketmesi ve sizi kullanma niyeti olmaması lazim. Ha benim umurumda değil ben de onu seks için kullanıyorum diyen varsa sorun olmaz kimseye.
Dürüst olmak gerekirse benim için seks aşktan daha önemlidir. Aşık olmadığım biriyle seks yapabilirim ama cinsel dürtülerimi harekete geçirmeyen bir kadınla aşk yaşamam.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ne tür ilişki aradığına bağlı bu kadın erkek farketmeksizin. Sadece takılmalık bir ilişkideysen karşı taraftan zaten alabileceğin şeyler kısıtlı sekste bunlardan biri. Dolayısıyla tabi ki öncelik olur. Ama aşık oldugun biriyse karşındaki e gene seks yapmak istersin zaten ama daha bi tutkulu olur o seks dolayısıyla orda tutkuyu yaratan da aşk o ilişkide ne yaparsan yap zevkli
Selam Hiçbir erkeği hiçbir kadının yazdığı yoruma kesinlikle bakmayın erkekler asla ilişkide duygusal doyuma önem vermezler aşk onlar için önemli değildir onlar için sadece boşalmak vardır sadece rahatlamak vardır hep alçaktan uçar erkekler. Sadece cinsel birleşme yaşarlar boş alırlar ve 10 dakikalık ya da 5 dakikalık bir rahatlama onlara yeterde artar bu erkek kafasıdır. Ama aslında hepsi bir kez arada duygusallığın de oldu sevginin bağlılığında olduğu tutkulu bir ilişki yaşasalar bir daha birine bağlılık duymadan ilişki yaşamazlar sadece ereksiyon olmak için bile olsa.
Buna eminim ki hem erkek hem kadın için söylüyorum duygusal bağ olan bir ilişki sadece rahatlamak ve öylesine girdiğin bir ilişkiden çok çok farklıdır. #perso
Kadınlar aşık olup sonra seks yapar Erkekler ise sevgisini aşkını dokunarak yani seks ile belli eder ve perçinler Haliyle iki cins arasında doğal olarak farklar var. Bir ilişkide seks yaptıktan sonra işler yolunda gitmiyorsa zaten erkek ya da kadının motivawsyonu sekstir o ilişkide. Ama sağlam bir ilişkiyi daha da güçlendirir.
Şimdi herkes aşk diyecek yalan söyleyecek özellikle erkekler. Ben dürüst olup aşk diyeceğim neden derseniz de ben zaten bugüne dek seks yapmadım. Bu saatten sonra da yanımda bana sevgiyle bağlı, beni gerçekten seven ve yanımda olan bir kadına kendimi adamak istediğim için seks ikinci planda benim için. Birbirimizi seviyorsak zaten seks de güzel olur aşk da bu kadar basit.
Öncelik tabiki aşk ama aşkın da ilerisi illaki seks Çünkü kalben ne kadar seversen sev eğer erkek veya kadın seks de mutlu değilse sonu mutlaka hüsran ile sonuçlanıyor Aslında sorundaki cvpların ikisi de doğru sadece oranı farklı
Erkeklerin en çok istediği ikili ilişkide odak noktası seks oluyor genelde buda fuckbody olayını daha çok ön plana çıkarıyor günümüzde aşk ilişkilerinin yerini yavaş yavaş fuckbody ilişkileri almaya başladı hemen sonuca ulaşmak isteyenlerin tercihi bu yönde halbuki; İlişkisinde aşk olan sevgi barındıran bir ilişki de cinsellik daha istekli daha arzulu ve daha uzun soluklu oluyor ama dediğim gibi malesef artık direk sonuç odaklıyız.
Ya yemeyin bizi cinsel arkadaşlıklar da aşk yoktur gerçekte kadınlarda aşk falan aramazlar cinsellikte sadece basit görünmemek için abartiyirlar duygu olursa tabiki daha iyi olur