Cinsel Yaşam Aklım fikrim cinsellikte. Ne yapabilirim? (Sayfa 2) Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 022 Aklım fikrim cinsellikte. Ne yapabilirim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 22 kişi beğendi
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Birini bulmak 3 0 Yorumla
Ne_sorsaaaam Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 90% +1 yıl Sen kız değilsin. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Kızım... Yorumla Ne_sorsaaaam +1 yıl Allah hidayet versin Yorumla
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. Birini bul ve sabaha kadar yalat 0 0 Yorumla
Mustafakcln Takip Et Bilge Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 661 cevap paylaştı. Seni parçalamak isterdim 0 0 Yorumla
Ozan5875 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 792 cevap paylaştı. 69 😂 0 0 Yorumla
Necro12345 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Sen nerelisin? 0 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı. Kendini tatmin et. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Bul birini yap 😂😂 2 1 Yorumla sabah_ereksiyonu +1 yıl bence de. canım çekti benim de :D Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Artık evlenmelisin sanki 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Ne kadar kolay söylemesi. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl değil elbet de senle aynı duygular içinde olan biriyim. zamanımız geldi sadece :) Yorumla Soran +1 yıl Kimse kimseyle anlaşamıyor. Herkes O k adar çok yalancı ki yarı yolda bırakıldım ve bir yandan da bu cinsellik yönümü bastırmak istiyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Belli süre sonra güven kalmıyo. Aynı durumdayız dediğim de o. Bu yaştan sonra mastürbasyon yapmak da istemiyorum. Yorumla Soran +1 yıl Kaç yaşındasın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 28 im ben. Senden 3 yaş yaşlıyım :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Düzenli bir cinselliğim vardı aslında benim ama bir şeyler yaşayınca artık düzenli evlilik vs olmalı diye düşünüyorum Yorumla
GezegenAdam Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Mast devam 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
87Cevap
Arkayı parmakla geçer diye düşünüyorum
Birini bulmak
Sen kız değilsin.
Kızım...
Allah hidayet versin
selam ben deli gibi oral yapan <3
Birini bul ve sabaha kadar yalat
Seni parçalamak isterdim
Hepimiz oyleyiz
Fuckbuddy bul
yapa yanlız mısın
Bende öyleyim bu yaslarda normal sikinti yok
Benimdeee of konuşacak kız lazim
Hmm birs y olmaz seks güzel s ydir
69 😂
Sen nerelisin?
Basit anlaş yaptır sıkınıtı yok
Numarami verebilirim
Bul birini kendine
Kendini tatmin et.
Bul birini yap 😂😂
bence de. canım çekti benim de :D
Birini bulup oral yaptırman lazım 👍
ben yaparım yaz saatlerce
Artık evlenmelisin sanki
Ne kadar kolay söylemesi.
değil elbet de senle aynı duygular içinde olan biriyim. zamanımız geldi sadece :)
Kimse kimseyle anlaşamıyor. Herkes O k adar çok yalancı ki yarı yolda bırakıldım ve bir yandan da bu cinsellik yönümü bastırmak istiyorum
Belli süre sonra güven kalmıyo. Aynı durumdayız dediğim de o. Bu yaştan sonra mastürbasyon yapmak da istemiyorum.
Kaç yaşındasın
28 im ben. Senden 3 yaş yaşlıyım :)
Düzenli bir cinselliğim vardı aslında benim ama bir şeyler yaşayınca artık düzenli evlilik vs olmalı diye düşünüyorum
Ya sen ciddi misn
sen çıldırmışsın adi 😂😂
Birini bul
Yapayım 😂
uzun uzun yapardım sana
Eline kuvvet
Mast devam
Birini bulman lazım
geçer mrk etme
Üzdü
zor durum
Birini bulmalisin 😂