AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
744Cevap
Burger King mi Mcdonalds mı?
Şaka bir yana bilmiyorum tatlım 😂
Burger king 😄
Az önce mcdonalds'tan sipariş verdim. Ama ben de burger king tercih ederim normalde^^
Klıtorısi emip parknerimi kıvrandirmak gbisi yok bnce
Bir otobüs F şehrinden 40 km hızla çıkıyor G noktasına saat kaçta varır daki G işte
Bulunması çok zor bayanda eğer bulunursa o kadın havalara uçar 😊
:D :D Vajina girişinin 5 cm kadar içerisinde olan pütürlü en hassas nokta
Erkeksd sikintiydi kadin olduğu için dua et umarım lez değildir
arkana sok parmagını olabildigince.. oralarda olduguna dair bir soylenti var
E yani. Zaten bunları bilmeyen seks falan yapmasın bence...
bunu yeni öğrendiysen bundan önceki yaşamını yoksay derim :)
Evet biliyorum bende keşfettim. bunu.
Özellikle bir kadının anüsümü parmaklaması ve beni straponla tatmin etmesini çok isterdim. Güzel bir lavman yaptıktan sonra anüsümden tatmin edilmek isterdim.
Sen sapık boyuta geçtin :)
Sapıklıkla alakası yok bunun.
Gir tumblr dan bir bak bakalım avrupa ve amerikalılarda yaygın fantezi bu dediğim. Pegging diye araştırsan görürsün Allah aşkına birinizde beni yargılamasın artık !
Yargılamıyom be bnane :) iatiyosan yapsınlar ben sadece yalanmasını kastediyorum
Hiç bir kadın kolay kolay erkeğin anüsünü yalamaz.
Ben de yalatmak isterim oysa. Ayrıca prostat anüsün içindedir oraya straponla ulaşmak parmakla ulaşmaktan daha kolay erkekler 5 dakikada boşalıyor hemen.
Onu bilmem :)
İşte biraz daha araştırırsan görürsün. :)
Her erkek kabul etmez bu dediğimi onu diyorsan türk erkekleri istesende anüslerini yalatmaz zaten türk erkeği anüsleriyle ilgili her fanteziyi ibnelik olarak görürler.
Ben ve eşim için geçerli değil :)
Eşinle mutluluklar.
Keşke bende senin gibi biriyle evlenebilsem :)
Şans :)
Haklısın.
yokbe biz giriş çıkıştaki ve vajinanın sıcaklıgını hissederiz aklımıza gelmez öyle
Yarım daire gibi peynirin olursa hissedersin, baska zoor.
Pürüzlü mü? 50-60 kadınla yattim.. Hiç pürüz hissetmedim :D
İçinde gay lık varmış
Plastik penis sokmak istiyorum desen yok demez
Ama nasıl zevk alıyorsanız öyle yapın
bir karı küfür edince ne kadar çirkin olur, işte şekil bir a.
Neyse konuya dönelim, roll on falan kullan bakireler öyle zevk alıyor.
vajinanın içinde kadının çok fazla tahrik olduğu bir bölge var. eğer ilişkide ona temas ederse zevkin katlanır
Umarım hep cinsellik olmaz yoksa biter bu ilişki bebek doğar saldim cayir a mevlam bayir a olur sonra
Orta parmağını içine sok 2. boğuma kadar... üst kısım da parmağının ucuna gelen hafif kabartı g noktasıdır ;)
daha kadının boynundan meme ucundan haberi olmayan erkekler var... bide kalkıp g noktası mı arayacaklar? :)
yok daha memeler yani :)) g noktası dediğimiz yer hafif bir kabartı şeklinde dir... ceviz kadar olsa nasıl içeri giricez?
Salladın ha g noktası zor hissediliyor ceviz ne yaa
ceviz ağaçta yetişen bir tür meyve :) tadı hoştur... azdırıcı özelilği vardır :D
valla 25 senedir sevişiyorum hiç ceviz kadar g noktası görmedim :D
Evet ben masajda yapılmasını ufakta olsa parmaklanmasını seviyorum çok güzel uyarılıyosun ordan çoğu erkekkarşı çıkar buna ama
G noktamız popomuzda olduğu için eğer tek başına yapacaksan, kayganlaştırıcı sürdüğün bir dildo içindeyken masturbasyon yaparsan inanılmaz zevk alırsın :)
Başının çaresine bakacaksın artık, yapacak birşey yok başka 😏😏
Vajinal orgazm yaşayamaz ama klitoris orgazmı yaşar.
Biri vajina içindeki reseptörlerin sunduğu orgazm ötekisi klitoral bölgeden gelen orgazm işte. Nasıl bir fark olduğunu kadınlar anlatabilir ancak fakat vajinal orgazmın daha kuvvetli olduğu söylenir.
Yoğun olarak sinirlerin bulunduğu bölgeler. İkisi de uyarıldığında kadına çok zevk verir. İkisi birfen uyarıldığında ise...
benim g noktam orası değil. bence çok da doğru değil.
nasıl anlatıcam bilmiyorum ki :D biliyorum noktayı ama :/ yok
Sana önce güzel bir masaj yapsın hassas noktalarını emsin ısırsın hafif iyice hazır olunca girsin
Eze eze yara yara becericek böyle istekli kadın ararken biz millet dönüp totosunu yatıyor ya
Erkeklerin g noktası ne yazık ki götümüzde bir yerde.
bizim g noktamız penisin başında mantar gibi alan yerin tam arka kısmı
G noktası hasas bir nokta kadınlarda bulunur sadece. erkekte g değil k noktası var.
Yeni öğrendim dedin ya nasıl öğrendin tesadüf mü birinden mi duydun?
kızım git profilindeki o kumda oyna hadi daha yaşın kaç senin? moderatörler engelleyin şunu
52 çek ele devam eğer 18 yaşını doldurduysan patlat kendini başka çare yok
Bakire degilm aslina bakarsan bvajinamda yok bilmiorm
Klitorise baskı yaparak orgazm olursun fazla detay veremiyorum
Evli barklı kadınsın sorduğun soruya bak utanmıyor musun
Yok bn zaten utanmazim seks yapmyan ya da gizli sakli bilir bilmez yapmktansa Allhin verdigi vucudu kesfetmk daha onmli
Herkese soruyorum ya G nin tam yerini bilen var mı. Tam yerini.
Bakali gecince 500m ilerde
Bakkal dicktim
Bu bakkal görüşe yakinmi 500m çok sallamissin. dalga geç diye sormadım. Yazamıyorsan yazma
Pardon
https://www.jinekolognet.com/g-noktasi-klitoris.asp
bence bu konuları konuşmanız çok doğal. acık net sormalısın. ama söz ya da nişan olacaksa konuş. cinsel olarak birbirimizi tanımamız gerek de konuya gir. sonradan pişman olma
neden koçtaştan bir tane g noktası bulucu almıyorsun
onu sen bulamazsın, partnerinin dokunduğu yerden senin dokunman aynı hazı vermez
sırtını bakkala ver 100 metre git ilerdeki parktan solo dön orda
nasik yardimci olunabilir onu cozmeye calisiyorum 😯
Vajinanın etrafından içine alacak şekilde büyük bir G çiz ortadaki çizgi bitiminin olduğu yer
sırt üstü yatıp parağını 4-5 cm içeri sokup üst tarafa doğru dokun orası
No comment Euronews haberlerinden alıntı yaptım😄😄😄
Şimdi bu yazının gizemine kapılıp yalama olacak adamlar var ya işte onlar sana girsin ;p
Aynen öyle. hele yalanması inanılmaz. Önceki sevgililerimden ikisi, kendileri istediler yapmayı, bende kendimi onlara bıraktım, dehşet zevkli. Buna hayır diyecek bir erkek olamaz.
Bencede ama burada karşı çıkıyolar
yaşamayan bilemez, bu arada ben de kızarkadaşlarıma yapıyorum, bazıları çığlık atıyor:)
onların kıvranması, zevk alması beni de daha çok ateşliyor açıkçası
g noktasımı b noktasımı bilmem ama orası hassas bşr bölge olduğu için zevk verici bir noktadır
Öyle imiş
biliyorum
Ben çok sık olmasa da partnerimin çok istekli olduğu dönemlerde hissettiğim oldu...
Orgazm halinde dene bulursun parmaklarını kullan veya ben yardımcı olayım gelip bulman için tam noktayı buluruz kafandaki sorular gider
vajina ön duvarının ortalarında yer alan bir bölge. Bu noktanın görevi de kadının orgazma ulaşmasını kolaylaştırmak
Koleksiyonun var mı göstersene de ya da senin kuştan ne haber de😂
yeni ergenler haric ortalama zekaya sahip her erkek bilmeli bunu. cunki partnerini tanimayan erkek zevk veremez
G noktası ceviz boyutu mu :d sicarken bile o kadar olmuyordur lan
Bende diyorum ortalıkta neden bu kadar ip*ne var 😆 zevk sefa düşkünü olduklarındanmış demekki
Ne alaka be :) kadın yalıyo
Şahsen ben kendimi imama saklıyorum ona kadar yabancı el cisim dil uzak dursun 😆
Yaw :))))) deli
vajinanızın içinde 5-6 cm içerde bulunan bir nokta ama orayı bulmak öyle kolay değil buldunmuydu zevkten uçarsınn