20 yaşındayım 2 yıldır sohbet ettiğim Bi erkek arkadaşım var arkadaşız yani her şeyi konuşuruz. Bişiler yaşamak istiyoruz ikimizin de ilki olcak sakso çekcem ona pişman olurum diye korkuyorum
Dayanamıyorum diye bişey yok 29 yaşında bakirim ben. Mast falan yapıyosan sık dişini tamamen bırak. Bu konuları konuşmada arkadaş falan hikaye. Zamanla vücut rüyada halletmeye başkar ihtiyacı. Evlenmek istememek zinaya ehliyet değil ben de istemiyorum ama direniyorum
Böyle diye diye içimize işlettiler. Yapmayan kalmadı olur mu çok çok çok yapmayanlar var ama göz önünde değiliz azınlığız. Herkes gibi mi olmak istersin nadir mi 🤗
Sendemi ilk saksonu arabada çekeceksin Müsait olanlar bu paylaşıma cevaplar yazabilir mi Türkiyede araştırma yapılsa saksonun en çok arabada çekildigimi tespit edilirdi
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Zina ya girerse yapma ama erkeğini mutlu etmek lazim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
25 yıl tuttum keşke tutsaymışım. Bence yapma çünkü gerçekten bir bağımlılık. Çünkü insan fıtratı bu değişmez.
Vay arkadas bende 20 yasindayim 19. Yy' da gibi tertemiz bir aşk yasayacagim insani bekliyorum millet birbirini mikiyor
İnanan biriysen tabiki uzak dur. Bile bile günaha girilir mi
Dayanamıyorum artık, evlenmek de istemiyorum
Dayanamıyorum diye bişey yok 29 yaşında bakirim ben. Mast falan yapıyosan sık dişini tamamen bırak. Bu konuları konuşmada arkadaş falan hikaye. Zamanla vücut rüyada halletmeye başkar ihtiyacı. Evlenmek istememek zinaya ehliyet değil ben de istemiyorum ama direniyorum
Çok ilginç cidden helal olsun
Bana helal olmasını boşver sen diren, sık dişini sana helal olsun diyeyim ben sevinçle 🤗
Yapmayan da kalmadı
Böyle diye diye içimize işlettiler. Yapmayan kalmadı olur mu çok çok çok yapmayanlar var ama göz önünde değiliz azınlığız. Herkes gibi mi olmak istersin nadir mi 🤗
Kesin Pişman Olursun
Erkekler Ağzını Sıkı Tutamazlar Ciddiyim
Zinaya Yaklaşmayın diyor Rabbimiz
Oral seks yapmayla başlarsanız devami gelebilir bunun,, buna hazirmisin
Hayatta yaşayacağın her şeyin sorumlusu sensin kuzum.
Benim doğrum bana senin doğrun sana.
madem hala tereddüttesin güvenemiyorsun demek o yüzden yapma derim
Daha çok zina olduğu için, gerisi umrumda değil
o zaman kesin pişman olursun tamda bitirdikten 5 dakika sonra
İlk önce sen yalat ona zevk vermekten önce sen kendin zevk almaya bak
O da öyle dedi ben korkuyorum ileri gider diye
Sen istemeden bekaretini bozup bozmicagini bilmiyo musun guvenmiyosan hiç yapma bence
Sendemi ilk saksonu arabada çekeceksin Müsait olanlar bu paylaşıma cevaplar yazabilir mi Türkiyede araştırma yapılsa saksonun en çok arabada çekildigimi tespit edilirdi
Zina ya girerse yapma ama erkeğini mutlu etmek lazim
zamanı gelmiş bazı seylerin uzulmeyeceklerini yap
Alışırsan bir daha birakamazsin.
Pişman olmaktan korkuyorsan yapma
neden illa zina işlemek isterki isnan
İçinde şüphe varsa yapma
olmazsın seversin emin ol
İstiyorsan ve güveniyorsan yap
Bunu bilmemiz imkansız
Oda yapsın ama
Yapmak istedi ben korkuyorum ileri gider diye
O zaman şüphen varsa uzak dur
Emin değilsen yapma
bence yaşa
şanss
Fuckbody mi?
denemekten zarar gelmez :)
Pişman olacağın net
Neden
Bak kendin inançlı birisin ki olayım zina boyutundan söz etmişsin bence bu yeterli
Dayanamıyorum artık, bunun için evlenmek de istemiyorum
S@kso çekmeye mi dayanamıyorsun neler yapmak istiyorsun ki? Sanki ilişki harici her şey?
Sakso çekmek istiyorum sevişmek falan işte
Sen iyi dolmuşsun ya sanal falan yetmiyor belli. Regl yakın mı su aralar baya arzu tavan da
Reglim şu an, ve sanal evwt zevk vermiyor artık
şu an gerçekten dolusun sen muhtemelen sürtünerek sevişmek çok zevk verirdi şu saatte
Sen bu kişiyi seviyorsun belli ki omdan istiyorsun birazda
Evet seviyoruz birbirimizi ama bizden olmaz takılıcaz
Yaşa