Selam O an aslında onu yapmasını istemediğimi bana yoğunlaşmasını ya da olan ilişki yoğunlaşmasını istediğimi bir şekilde hareketlerimle ya da Mimiklerimle belli ederim fark eder yani mutlaka fark eder ondan sonrası da artık onun kendi tercihine kalmış isterse neyle ilgileniyor şu an bırakır ilişkiye yoğunlaşır isterse öyle devam eder ne kendi zevk alır ne de bana zevk aldırır.#perso
O şekilde seks yapan biri görev olarak yapıyordur, onun da hiç zevki olmaz.
Bırakırım, terk ederim gibi laflar işin kolayına kaçmaktır. Açık ve şeffaf şekilde konuşmak lazım. Cinsellikteki eksiklikler nelerdir, kimden kaynaklanıyor, nasıl olursa eski hazzı yakalayabilirsiniz, birbirinizden sakladığınız fantezileriniz var mı? Bunları çekinmeden konuşmak gerek.
Hic hoş bi durum değil... bu genelde çok kişi ile görüşen mesleği o is olan kadınlarda oluyor benim duyduğum...çünkü onlar bi an önce bitsin derdinde... dk saat ssyi ileile iliski yaşayan kişilerde olan bi durum...çok ilginç bisey duydum bu konuyla ilgili... bi arkadaşım gitmiş oyle bi kadına kadin ilişkide çekirdek çıkıyormuş... arkadas bütün gücüyle çalışırken kadin sen ne yapıyor orda bitmedi mi işin demiş...çok gülmüştüm... kadının çekirdeği bittiyse zaar dedim.. haa ha ha
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kıvama getirdikten sonra kendi haline bırakırdı bu daha acı verici olurdu
Cinsel ilişki esnasında çiftler eğer ilişkiye kendilerini vermiyorlarsa bedenleri orada ama akılları başka yerdeyse o ilişki orada biter. Bir zevki olmaz diye düşünüyorum, ruhumuzla bedenimizle orada var olduğumuzu göstermemiz gerekiyor.