Selam Erkeğe oral yapılırken yapılan hatalardan bahsedebilirsin üsten ama 😂 Normalde diş istememesi gerekti herkes ama aslında diş değilmemesi gereken yer Tesislerdir penis değil testisler hassastır derisi incedir diş değerse acır tersi acır ama penisi özellikle erkek boşalırken ucuna ufaklı sırıklar atmak zevkten adamı çıldırtır.
Sadece penisin çevresini değil uç alt kısmında erkek klitorisi olur orayı dille bolca darbe yemek gerek uyarıyı alan yer aslında orasıdır öbür yerler tamamen yardımcı eleman.
Baş sadece ileri geri hareket etmeyecek sağa sola çevir ve ağzını yetişemediği yerleri Tükürüğün ve elin yetişsin.
Boynuna kadar iyice köküne kadar ağzına istiyorsun boynunu ne kadar dik tutarsan o kadar çok derine gider ve öğürme ya da kusma refleksi ortaya çıktıysa o baş parmağını öbür parmaklarının arasına al var gücüyle sık bu senin kusmanın önüne geçecektir.
Ve altın kural isteyerek yap yapmak için değil içinden gelerek isteyerek yap.
Ve o kadar uğraş sonunda ortaya çıkan o muhallebiyi yemeği sakın unutma yut gitsin.
Bu erkekleri yapılan oral da yapılması gereken yapılması gerekebilir sadece üsten bir el aldım.
Kadınlara oral yapılırken yapılan hatalar konusunda pek bir bilgim yok şu an bunu fark ettim bunu kesinlikle araştıracağım.
Ama sitede ya da başka yerlerde gördüğüm kadarıyla yapılan hatalar şunlar diş atıyorlarmış diş atınca acır tırnak deyince bir acıyor dişe nasıl dayansın bu.
Süreyi uzun tutmak gerek kadınlar orgazm olması erkeklerin boşalması kadar kolay değil.
Doğru yere doğru ölçüde dil ile baskı yapmak gerek parmaklar devrede olmalı doğru yere doğru ölçüde dil ile baskı yapmak gerek özellikle elin orta parmağını her şeyi de aktif şekilde kullanmak gerek.
Vallahi ablacığım bildiklerim bu kadar daha çok sayardım kadına oral yapılırken yapılan hatalar hakkında bazı şeyler ama bilmiyorum bunu araştıracağım ama erkeklere oral yapılırken yapılan hatalar hakkında bir çok şey sayabilirim.
Oral sekste hata yapmam, oral seks tüm vücuda yapılır olsada genelde vajina ve çevresi ile anılıyor. Biraz kadını tanımak önemli sadece. Aceleci kadınları sevmiyorum mesela ya da bir kadına oral seks yapmışsam benimle öpüşmekten çekinmemeli, bana yapılırken iştahlı olunması çok hoşuma gider, acemiliği sevmem bu konuda. Neyse, kendimden devam edeyim. Klitoris, vajina iç dış dudakları, vajina içi, popo/ anüs arasındaki o daracık yer ve çevresi dahilinde hoşlandığım ve temiz olan biriyse uzun süre yaparım. İştahlı olunması bazı kadınları orgazm edebilir. Kukusu değerlidir bu kadınların, çokça ıslaktır ayrıca… Fantezi olarak meme arasından gelen bir içkiyi vajina üzerinden içebilirim (özel bir kadın). Erkeklerin burada büyük hatası ritmi ayarlayamaması, romantik vajina yalamak çoğu kadına haz vermez hatta onu yavaşlatabilir, biraz ritimli ve iştahlı yerine ve kadına göre sert olunmalıdır.
Bir ilave yapmak gerekirse bazı kadınlar sırtından acayip tahrik olabilir, yine meme ucundan buralara kadının sekste sevdiği sertliğe göre yapılacak oral seks kadına büyük haz, ıslaklık ve orgazma ulaşma kolaylığı da sağlar.
Penisini ağzımdayken hızlıca dişimi geçirmek ve deep throat yaparken gırtlağımı çok zorladım nefes alamadım hiç, çıkardıktan sonra da öyle oldu işk kez başıma gelmişti. Başı resmen nefes boruma kaçıcak dkfk
Seks ve bunun ensturumanlarından olan oral ritüel dir Belirlenmiş standartları yoktur içgüdüsel olarak davranılması genel olarak çok daha doğru olsada Klitoral uyarım sırasında çok baskı ya da sıkıştırmaktan kaçınılmalı Aynı anda parmaklar dahil edilmemeli Ve çok baskı uygulanmamalıdır
Hayır asla olmadı tadindada bırakmak önemli ve tabikide bilinçli olmak önemli mesela 40 yaş ve üstü kadınlar oral Seksi tamamen birleşmeden daha fazla sever bu yolla orgazm i daha çabuk yasiyorlar ve ama 20-35 yaş arası kadınlar bu yolla cinsel birleşme olmadan da orgazm olabiliyorlar bu yüzden bu yaş grubunda bunu fazla yapmamak gerek
"Pıttık yalamakta, uyarmakta nasıl hata yapılabilir ki?" diye düşünürken aklıma uyarmakla fazla sert olmak arasındaki çizgi, bir de, klitorisi ihmal etmemek gerektiği geldi. Ayrıca, erkeğin rahat olması, oral seks yapmaktan rahatsız olmaması da gerekir. Rahatsız olursa bunu kadın mutlaka hisseder.
Acaba yeterince uzun süre yapmıyor olabilir miyiz? Veya uygun baskilari doğru yere yapamamak ta olabilir.. Partnerin anlık uyarıları bunu anlamamiza yardım eder. Ama sanırım bunu yapan çok azdır.
Kadın her şeyi ile temizlik ve istek olarak erkeklerin en büyük hatası kadının durumunu unutarak bir an önce içine gireyim aceleciliğidir. Birde kadını rahatlatma pozisyonunu iyi seçememesidir. (Oda acelecilikten oluyor.
Hiç hatam olmadı, çünkü pozisyon konusunu ve stratejileri partnerime bırakırım onun nelerden haz aldığını keşfeder sonrasında uygulamaya bende dahil olurum.
Aklıma Mel Gibson'un What women what filmindeki sevişme sahnesi geldi. Kadınlar sevişirken içinden konuşmasa, her şey daha kolay oluru çok güzel izzah etmiş🙂