Günaydın,
Seks insanın üzerinde güzellik anlamında sizce neler katar?
Seks insanın üzerinde güzellik anlamında sizce neler katar?
Düzenli seks insanın modunu, moralini ve pozitif enerjisini yükselten, daha neşeli ve keyifli hale getiren bir aksiyondur.
Ama cildi güzelleştirir mi sorusuna verilecek bilimsel bir cevap yok.
Sadece bazı yabancı kaynaklarda protein açısından çok zengin olan spermin cilde faydası olduğu yazıyor ama bu konuda bilimsel bir veri olduğunu duymadım şimdiye kadar.
Olaya tamamen sprem dışı yaklaşıldığında bence kadının veya erkeğin yaşadığı düzenli seks vücuduna ve tenine parlaklık kattığını düşünüyorum.
Olaya belki şöyle bir açıdan bakarsak doğrudur diyebilirim: Gerek kadın, gerekse erkek düzenli bir seks hayatı varsa, kendine ve partnerine saygısı varsa sık sık duş alır, kendine bakar. Bu da cilt sağlığına pozitif etki yapabilir. Temizlik ve nem cildi güzelleştiriyor diyebiliriz.
Aslında ben tam anlatmak istediğim bu değildi.
O zaman açmanı rica edeceğim.
Benim aslında bahsettiğim her iki tarafın yaşadığı zevk sonucu boşalmaların tene yansıması.
Hmm.
Olaya fazla bilimsel açıdan bakmışım ben :)
Haklısın bu konuda
Ama bilimsel olarak böyle birşey var mı bunu araştırmadım sadece gözlemlediğim.
Ben herşeyi bilimsel dayanaklara oturtma huyumdan vazgeçsem daha iyi olacak aslında. :)
Biraz da tecrübe ve gözlemlemeye bakmak lazım bilimselden daha çok şey göstere biliyor.
Seks yaparak bol bol kötü, iyi, durgun enerji dışa atılır ve tekrar zaman içinde dolar. Ardından tekrar fantazi seksler sayesinde vücut daha belirgin bir estetiğe ve gençliğe kavuşma hissine kavuşur bu bile seksin güzelliğinin dışavurumudur. Ayrıca yapılan her seks stresi, kaygıyı ve kötü olayları hafızadan silerek temiz bir yapı bırakır ve insanı musmutlu eder.
daha güzel anlatılamazdı bro. nice
Daha yazarım da eşref saatim açık değil 🤣🤣
Teşekürler sister
ahahahaha :D yeterli tamam.
Kadını güzelleştirir, tatmin olması yüzüne yansır, gözleri ışıldar, pozitif enerji saçar, iyidir yani, sabahları yarım saat erken uyanın, sevişin. Güzelleştiren düzenli seks değil, düzenli seksin verdiği mutluluktur. Düzenli seks, mutluluk hormonlarını arttırır.
Katabilir sanırım mutlu olması yüzünede yansır her halde ☺️
sen cilde kattığı güzelliği görmemişsin :D
Cevap
53Cevap
Selam
Evet güzelleştirir hormonal bir olay.
#perso
fiziksel olarak bilemiycem ama ruhsal ve mental olarak güzelleştirdiği kesin ;) bu da insanın etrafına verdiği enerjiyi de pozitif anlamda etkileyecektir :) tabi bahsettiğim seks için seks değil de keyifle yapılan ;)
Koordinasyonu yüksek tutar, kalori yakar..
Mecazi anlamda güzellik kattığı doğrudur..
düzenli seks stresi yok eder mutluluk verir mantıklı düşünme yeteneği katar cildi güzelleştirir mi bilmiyorum bilimsel olarak ama bence güzelleştirir vücudu tazeler. sürekli yeniler
Bence katkısı var en azından yüzün hep mutlu sırıtık yani böyle 😊 kalır ve bu tebesum bazı gorunmemesi gerekenleri örtebilir
Günaydın🙏 , mutluluk hormonu sağladığına göre güzelleştirir gibi 🙄
Düzenli seks her şeyi güzelleştirir. Sadece cilt olarak bakmamak lazım. Psikolojik, Fizyolojik, Sosyolojik vb. bir çok konuda etkisi var insan üzerinde.
Evet ciltle birlikte ruhsal yapiyida güzelleştirir insanın sinirini alır düzenli ilişki
Gğxeleştirme bilmiyorum ama sperm, çildi gençleştiriyormuş onu biliyorum
Fazlasıyla evet. Düzenli orgazm desek daha dogru olur..
içindeki kötülükleri atar bence rahatlık olur yenilenme olur
Sakinlik , mutluluk ve enerji katar. Kan akışını artırdığı için cilde ve gözlere direk etki eder.
Stres için birebir, mutluluk katar bol yapabilene tabiki.
Evet güzelleştirir. Hem fiziksel hem de ruhen daha mutlu kılar.
Kadınların bakireyken taş gibi sert vücudu birliktelikten sonra sönme durumunu alıyor eksisi bu artısını bilmem.
Güzelleştirdiğini görmedim, duymadım 😄 Lakin sağlık açısından bir çok şeye faydası olduğunu gördüm duydum.
cılt kremlerınde sperm var dıyorlar kadınlar ondan cok genc duruyor demk
Evet. Düzenli seks düzenli uykuya, düzenli banyo veya duşa, düzenli bakıma ve kısmen de spora yardımcı olarak cildi güzelleştirir
Spermi yüzüne sürdüğün zaman daha güzelleştiriyormuş
Hareket iyidir spermin yüz cildine iyi geliyormuş diyorlar 🙃
Sürdün mü hiç yüzüne
Öyle bir etkisi olduğunu sanmıyorum.
Cildin parlar ışıl ışıl olursun 😂
Spermin cilde büyük faydaları var
Çok faydası var cilde de mutlaka vardır faydası
Evett hatta sperm yutmak cilde iyi gelir 😊😄
🤣 O zaman kimsenin düzenli değil
Seks herşey iyi gelir
Öyle deniyor test etmek lazım bi süre 😂
Bir şey kaymaz rahatlatır insani
Ruhunu genclestirir bedenini dinlendirir
Evet guzelleştirir bilimde olarak kanıtlanmış
seks hersey demektir seks olmadan hayat olmaz
sebep
Güezelleştirmese de rahatlatır.
Güzelleştirir
Evli olursan guzellesirsin yoksa pertin çıkar
Gençleştirme mutluluk hormonu saglar
Çok bir etkisi yok
Evet çok güzel oluyor insan:)
Hiç yapmadm bilmiyon
Bilmiyom*
Kadını güzelleştirir
Hayır
Güzelleştirir bence
Genç kalırsın
Denenir
Bağlantı kuramadım
evet güzelleştirir
Zinde tutar
Nerdede bulavaksinn
mutlu olan kadın güzel olur
Benim erkeğim ediyor
Şimdi birsey söyleyeceğim seni görmek istiyorum dersin. benim gibi fiziği güzelliği olan kadın azdır
Eşim isadami ego için demiyorum o bile aylarca koştu peşimden yüz vermedim. herkes hanım diye hitap eder bana. kibar olmayanada yazmıyorum burada
Değilim aslında siz at gibi dersiniz. 1.80 üstü boyum topuklu da giyiyorum büyük göğüslerim ve karnımda kaslı
Güzelleştirir bence
Belki
Sen bayaaa
Evet her gün saat sekizde olmalı unutma düzenli
Evet
sanmam.
Nerden çıkıyor bunlar
Tabiii bak evlilere
bömyle bvişi var mı
mutluluk katar
Güzellestiriyoor
Çok enteresan