Araba, banyo, asansör vs teninizin nefesinizin hep iç içe olduğu sıcacık bedenlerin birbirine hep temas hâlinde olmasi inlemelerin kulaklarda hissedilmesi ayrı bir heyecan.
Selam Kesinlikle normal yerde yapılan bir ilişkiye göre daha sonunda yapılan bir ilişki daha çok zevk verecektir neden diye soracak olursan heyecan verir heyecanın alt yapısında ne vardır hemen onu da anlatayım adrenalin hormonu salgılar beden adrenalin salgılar heyecanlanırsın heyecanlanırsan daha çok zevk alırsın hatta adrenalin hormonu güç gibi bir şeydir aslında daha hızlı daha sert bir ilişki imza atmanı sağlar.
Ama güzel geniş yumuşak bir yatak üzerinde Evrile çevrile yapılan seksin yerini tutmaz.
Bir yapsam hoşlanıp hoşlanmadığı mı anlayacam 🤣🤣 Dar alanda kısa paşlaşmaların harika olacağını düşünüyorum. Özellikle asansör çok tatlı bir heyecan katacaktır. Ayrıca büyük kutu açılışı gibi kocaman bir kutunun içinde sevişmek de güzel olurdu
Ben sevişirken sürekli posizyon değiştirmeyi ve yer değiştirmeyi seviyorum. Ama köşeye sıkıştırıp ellerini kavrayıp ayakta yapınca daha çok haz aldıklarına inanıyorum. Araba da oral keyifli. Banyo geniş olunca çok ateşli.. Asansörde oral için geçerli.
Bakireler hayalini kursun ama öyle dar alan zorda kalmadıkça yapılması iyi yerler değil. Sıkıntı fazla efor falan.. En iyisi geniş alan ve bol hareket kabiliyeti.
Seksk yapan biri olsa onu nerde isterse orda seks yaparım
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Dar alanda seks yapmaktan hoşlanmam ama dar ama odunu vermek güzel olur. ;) verecen daracık sıcacık fırına odunu pompalayıp ılık ılık içine akıtırken derinden bir ohhhhhh çekeceksin :) :) :)
Ayrıca cinsellik başlığında soru konusu dar alanda seks yapılan yorumlarda seksle ilgili benim yazdığım hanımefendi yi ben anladım başkaları seks konuşmaktan rahatsizsa cinsellik başlığına veya böyle soruya hic bakmasın kim ne yazmış diye... başka başlıktaki sorulara yorumlara baksın... haksizmiyim...
Beni anlamanıza sevindim. Siz nasıl benim yorumumun altına yorum yapıyorsanız herkes de yapabilir. Herkes birbirini yargılamadan önce kendine bakabilir buna sizde dahil. Umarım inşallah bir daha sizin tarafınızdan iğreti bir yoruma maruz kalmam bu gerçekten can sıkıcı iyi geceler
Sana sadece KS platformu senin mi dedim bu saygisizliksa özür.. soruyu sorarken sadece kadin üyeler yorum yapsın diyebilirsin ama seks tek başına yapılmadığı için kadin erkek yoruma açık bırakmışsınız... bende bi hanımefendi ye yazdim tavrını görünce devam etmedim zaten... neyse güzel güzel soruydu... ben biraz hareket kattım soruna sayemde çok yorum aldı soru... hedefine ulaştı umarım...