+1 yılSelam
Bazen sadece fiziksel uyarılma yetmez kafa olarak da uyarı alman olman gerek demekki o an zihnen yeterince yükselmemişsin Buda bedenine yansımış bu kadar basit çünkü şu bir gerçek orgazm aslında kafada başlayan bir şey İlk önce kafadan yükselmen gerek yani ben orgazm olacağım ya da ben ilişkiye gireceğim diye kendine sinyaller göndermelisin ki beden kendini hazırlasın her şey tamamen klitoris de bitmiyor.
Tedirgin olacak bir durum yok korkma herkesin başına gelebilecek bir şey.
#perso40 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiriyle birlikte oldum yaşadığım ilçede olan biri ile daha sonra bu duyuldu evlendik evlenmeyi istememesine rağmen 1 ay içinde boşandık ailem kimsenin yüzüne bakamıyor 5 sene olmasına rağmen herkes her tartışmada sen kızına bak diyip ailemi susturuyor şimdi Bi markete Bi pazara gitsem biri arkamdan fısıldasa aceba beni mi konuşuyorlar diyorum köpekler gibi pişmanım ama zamanı geriye alamıyorum bu yazıyı buraya yazıyorum çünkü bu platformda sevgilimle ilk gecemiz onu nasıl tahrik ederrim diye yazılar okuyorum Allah rızası için Bi pislik için adınızı çıkarmayın ben dışarı çıkamıyorum her yerde karşıma çıkıyor bu önceden kilo vermek için diyetler yapardım şimdi bu düşünce beni 45 kilo yaptı gün gün eriyorum ailemide kendimle birlikte eritiyorum sahte hesaplardan aileme yazanı mı ararsınız dalga geçeni mi ararsınız hepsi var Allahtan tek dileğim bana gülen kınayan içten içe sevinen dalga geçen kim varsa Allah onlara da bunu yaşatsın seneler geçmesine rağmen beni eritmeye devam ediyor kızlar söylemek istediğim şu ki erkeğin temizlenmesi bir tas su ile oluyo ama kız öyle değilmiş bunu anladım ne yaparsam yapıyım düzeltemeyeceğim bir hayat bıraktım geriye en yakın arkadaşım kardeş dediğim insanlar bile dalga geçti benimle bu yüzden kendimden nefret ediyorım beni bu hale getirip zaten kız değildi diyen o şeref yoksununıda Allah a havale ediyorum ben or. sbu değilim yemin ederim değilim nasıl Bi boşluğa düştüm bu boku yedim bilmiyorum ama köpekler kadar pişmanım keşke geriye dönebilme şansın olsaydı ama dönemiyorum ah beni bu hale düşürüp sonra ben sana bişey yapmadım ben adam gibi adamım erkeğe hiç bişey olmaz sen kendine yan diyen Allah sanada Bi kız çocuk nasip etsin ama karşısına senln gibi adam çıkarsın inşallah tek duam yaşattığını yaşamadan ölme senin de aklına her geldiğinde yorganı yüzüne bastırıp ağlayacak derdin olsun o zaman babamı annemi beni daha iyi anla öl demiyorum yanlış anlama benim gibi yaşa buna yaşamak denirse tabi..
623 Yorumla- +1 yıl
Üzdü
- +1 yıl
Çok kötü olaylar yaşamassın...
Neden direk evlendin diye sormuycam ki zaten salak sacma orf adetlere gore eger bi kiz biri ile birlikte olmuşsa kesinlikle evlenmeli yoksa adi oros. a çıkar...
Cidden bu nasıl salakça bi zihniyet...
Daha sonra neden avrupa ülkelerindeki insanlar rahatça cinsel yaşam sürüp huzur icinde iken bizimkiler ise dünyanın en somurtkan ve salak sacma kuralcı insan benzeri yaratıkları...
Aslında yazmak istediğim daha cok sey var ama vaktim yok.
Eğer istersen daha sonra yazabilirim - +1 yıl
Millet ne der millet ne der millet ne der hay ben bu milletim ta a... q ne takıyorsunuz şu milleti herkes dört dörtlük sanki, sen ne canını sıkıyorsun, o yaşadığınıda hata olarak düşünme hayat tecrübesidir bu daha neler yaşayacaksın belki iyi belki kötü ama " dim dik duracaksın herkese inat yüzünden GÜLÜŞÜNÜ eksik etme ki millet kudursun sen değil onlar hasetlerinden erisin "
- +1 yıl
Allah seni cezalandırıyor
- +1 yıl
@nenasıl peki neden bu onun başına geldi aklı başına gelsin diye
- +1 yıl
Şu karı kadar salak saçma olmayın Allah aşkına kardeşim sende takma elalem ne diyor diye senin böyle olmana sebep olan herkes yaşattığını yaşar sen Allaha bırak onları kendi hayatına bak tecrübeydi senin için pişmanmışsın da gerek yok tatlı canını üzmeye istersen özelden yaz bana dertleşmek istersen bendr seninle aynı durumdaydım
- +1 yıl
Dunyada o kadar cok ahlaksiz asagilik insan var, kuranda allah seytanla anlasma yapmis din gunune kadar karismayacagim diye.
Allah insana karismiyor. Herkesin gunahida kendine dir, allah peygamberi kuranda eger bizim dedigimizden baska bir sey demis olsaydin sah damarini koparirdik demis. Yani peygamber allahin demedigi bir seyi demeye kalkismis ve allah uyarmis.
Bunlar basit hatalar, hatalari insanlar bilerek gun yuzjne cikartir cunku itaat ettirmesi kolaydir cunku herkez guc pesindedir.
20 yasinda hayatta goremedigin hissedemedigin duygusunu tatmadigin bir cok sey var. - +1 yıl
@deniztekinn12 sizin gibiler için mübahtır. Hakkettiğizi yaşıyorsunuz biz napalim. Sen de senin gibiler de bakireliğize sahip çıksaydıniz bunlar başınaza gelmezdi. Ve daha fazla iletişime giremiyeceğim karşılık vermeyiniz polimige girmeyi hiç sevmem benim hakkımda nasıl düşünüyorsaniz öyle düşünün o zaman rica ederim karşılık vermeyiniz
- +1 yıl
@deniztekinn12 bu arda 20 yaşındayım bir genç kızım karı değilim
- +1 yıl
Polimiğe girmiyorsan yazmasaydın o zaman düşüncelerini kendine sakla millete laf etmeye senin HAKKIN YOK o halde seni ilgilendiren bi durum da yok benim ya da başkasının hayatından istiyorum yapıyorum sanane
- +1 yıl
Ayrıca benim ya da onun ne yaşadığımın ne hakedip haketmeyeceğime sen ve senin gibiler karar veremez o Allahla benim aramda
- +1 yıl
@nenasıl Allah sevdiği kullarını uyarır ceza vermesi kötü bir şey değil ki senin günaha girmeni istemediği için ceza verir insanlar bunu niye yanlış anlaşildi ki? Emin ol bu kız da Allah ın sevdiği bir insandır ve Rabbim sevdiği kullarını imhitan eder, hem insan pişman olduysa ve tövbe etmişse zaten artık Allah katında temiz bir kuldur bu kız da öyledir.
- +1 yıl
@deniztekinn12 yoruma size yazan olmadı benim yorumumdan Sizene? Uzamasın bu tartışma 🤚hadi eyvallah
- +1 yıl
Allah yardımcın olsun. Bekarmısın şu an.. Özel e yazabılırsın istersen
- +1 yıl
Senin yanindayim ben ıstersen yaz ozelden korka ve Boyle dusunme her insan hatta yapar
- +1 yıl
onun yapanların sulalesini seveyim kimse kimsenin hayatina karisamaz lan
- +1 yıl
Ayy vallahi hayretle okudum içim yandı ben de sevdigimle beraber olmak istiyordm onun amacı saksoydu bunu bile yapmadım çünkü hiç gelmedi uzaktan bir ilişkim oldu onu seviyorum içim aciyo ama ben onla birlikte olsaydım artık yaşayamazdm belki de ya da evlenirdik bisey olurdu bilmiyorum en ufak bir zevk insanı ne hale getiriyor yaa bitmesine mi sevineyim ask acısı beni öldürüyo şuanda
- +1 yıl
@hayatıdogruyaşa gercekten kızların işi cok kotu vicdansız birine aşık olanı Allah yardım etsin.
Lakın kımı kızlarında umrunda olmuyor ve kendini yamamak isteyen saklayan gizleyen de cok. Yaşanacak yerı kalmadı bu hayatın, ben kimseye güvenemıyorum artık evlenmekte istemıyorum acukcası. Allah helal süt emmiş Allah korkusu olan birilerini karşılaştırsın - +1 yıl
Evlen başka yerden biriyle... git o şehirden
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen okurken bile yükseldim ıslandım shshshs sen nasıl bir şey hissetmedin. Ya dokunmaktan ziyade dokunurken elindeki ritim önemli sen daha iyi bilirsin zevk aldığın ritmi onun elini sen götür oraya sen kontrol et öyle daha çok zevk alırsın diye düşünüyorum
55 Yorumla- +1 yıl
Yalasa pekii
- +1 yıl
Şeyine kurban yürü be
Soran+1 yıllibidom düsük galiba ya ayda 1 mast yapıyoeum
- +1 yıl
Ben günde 3 defa
+1 yılOlabilir bu tarz durumlar.. Bazen ortam bazen duygusal ruh hali etkilidir.. Sadece fiziksel uyarılar etkili değildir tahrik olmak ve yükselmek açısından.. İnsanın mental ve duygusal olarak istekli olması gerekir en başta.. Keyifli günler..
50 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
51Cevap
böyle tek bir olaya bağlama herşeyi bir çok etken var o gün libidon düşüktür kafanda başka şeyler vardır ya da istememişsindir o an diretme ile yapmıştır o beceriksizdir tam yapamamıştır ya da utangaçsındır kendini çok sıkmışsındır ya da ortam müsait değildir ya da fazlasının olmasından korkmuşsundur
29 Yorumla
Soran+1 yılbizim evdeydik ve tedirgindim istiyordum ama ilk kez olduğu için korktum biraz kendını durduramaz diye utandım baya
Soran+1 yılve klitorise denk getiremedi bazen
Soran+1 yılevet onun ıcınde ilkti :DDD ben o öyle elledikten sonra agladım zaten kendımı kotu hıssettıgım icin
Soran+1 yılya çok utandım ağladığım icin çünkü garip hissettim o an ilk kez biriyle çok yakınlaştım hashhsahd
Soran+1 yılof utandım çocuğa karsı baya :D
Gaza getirici bir ön sevişme olmamış olabilir. Erkeğine karşı daha istekli olduğunu gösterirsen, un çuvalı gibi seni uçurmasını beklersen pek gaza gelmemiş olabilir. Klitorisini okşayınca ne olduğunu merakla beklemekten çok Erkeğinin bızırını okşadığını, elleriyle seni becerdiğini düşün, bir şekle, pozisyona yönlendiriyorsa itaat et ya da nerene nasıl dokunacağını, ritmini istekli ve feminen bir şekilde söyle mesela..
10 Yorumla
+1 yılKlitorisine dokunmuş ıslanman çok normal kaçıyor yükselmemen ise ortamın ateşli olmaması, biraz ateş ve istek olduğunda eminim yükselecektin.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılSanki eşiniz yapyor gibi burda zina marifetinizi anlatıyorsunuz yazık sizin gibilere açmıyorum her şey sizin gibi insanlar için normal geliyor, ülkenimiz yanıyor sizin derdiniz seksimi nasıl düzeltirim
98 Yorumla- +1 yıl
Aha bi cahil daha kardeşim milletin seksi cinselliğinden sananeeeeeee seni mi yapıyorlar ne takıyon bu kadar allah için bu kadar cahil olmayın ya günahsa onun sen kendi hayatına bak böyle insanların yapmadıkları bi bu var gelmiş elalemin yaşantısına laf ediyorlar
- +1 yıl
Bayan deniz hanım madem sxkismelk bu kadar doğal birşey zina vs sende Allahın adını ağzına alma o zaman Allah yasaklamış onun bunun altına girmemek insanı cahil yapmaz gireni ucuz yapar asıl
- +1 yıl
@yanlızcicekkardelen 👏👏👏
- +1 yıl
Kardeşim ben iyi bir şey demiyorum zaten günahsa benim günahım kimsenin haddi değil benim yaşamımla anlamıyor musunuz başkasının hayatına burnunu sokan insanlar cahildir
- +1 yıl
Dediğimi anlamayarak cahil olmanızı belli ettiniz önce bi adsm gibi okuyup anlamayı öğrenin sonra gelin
- +1 yıl
@deniztekinn12 Aha yarası olan biri
- +1 yıl
Aha bitane daha geldi bunlardan
- +1 yıl
@deniztekinn12 boş yapma
Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Hayır bu yalnızca senin endişeli ve isteksiz oluşunun bir göstergesi.. Yoksa klitoris olsanız uyarılır ise ıslanırsa arzu da duyar ancak hazir ise.
Kanal tedavisinin ilk günü ağrı ola bilir ama devam ederse problem var demektir kökte.10 Yorumla
+1 yılDikkat et kendine ufak zevk için kendini satma olan sana olur erkek yapsa da belli olmaz
60 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAferin canım çok iyi yapmışsın bir dahakine iyi caksin sevgilin 🖕
73 Yorumla- +1 yıl
Sjsjsj olldum gullmekten
- +1 yıl
😂😂😂
- +1 yıl
Öldüm gülmekten
Gizli Üye(30-35)+1 yılHeyecan ve stres varsa ilk deneyiminse ne yapacağını bilemediğin bi durumun içine girdiysen ondandır
51 Yorumla
+1 yılkanal tedavisi dişe göre değişir ya bende ağrı oldu ama yaptırırken değil sonradan
10 YorumlaSevgilim dokunsa, uçarım bn..
Çok kasmışsın kendini.10 Yorumla
+1 yılİlk seanstan sonra ağrı olması normal bir süre sonra geçer merak etme..
10 Yorumla
+1 yılO an seni olumsuz etkileyen birsey vardır, yani tedirgin olabilirsin, daha önce yapmadiysan kafanda sorular seni odaklandirmamis olabilir,
16 Yorumla
Soran+1 yılilk kez biri dokundu ondan çok cekındım
- +1 yıl
Bu çok normal, utanmissin, peki devamını getirmediniz mi
Soran+1 yılhayır istemedim bakireyim zaten 7 aydır beraberiz
- +1 yıl
Ortamıniz uygunmuydu peki,, sadece ilk oluşu değil anlaşılan senin tedirgin eden
Soran+1 yılbizim evdeydik zaten onunda etkisi var
- +1 yıl
Yakalanma korkusu
+1 yılEli ile okşayıp seni ıslattıktan sonra penisinin başını bir fırça ile fırçalarmış gibi klitorisine sürtseydi daha çok zevk alırdın.
Neyse daha çoook başındasın herşeyin öğreniceksin.10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 338 cevap paylaştı. Fiziksel olarak uyarılmışsın ama duygusal ve mental olarak uyarılamamışsın. Olabiliyor. Bazı kadınların ambiyansa girmesi için zamana ihtiyaç var.
00 Yorumlaİlk seanstan sonra agri olmasi normal, agri cekenler var. Ama yinede bir danis istersen en dogru bilgiyi dr verecektir.
00 Yorumla
+1 yılBeslenme ve fiziki yorgunluk ile ilgili değişim gösterebilir
03 Yorumla- +1 yıl
Ağrı varsa doktoruna başvur sinirler bazen tam anlamıyla ölmeye biliyor dolgu öncesi tekrar kanal tedavisi yapsın
Soran+1 yıl2. kez kanal oluyor sinir yok yani
- +1 yıl
Sinir olmasa ağrımaz ya hava alıyor ya da sinirler tam anlamıyla ölmedi
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBir kadının g noktalsrını bilip onu heycana arzuya boğmak her erkegin harcı degil bu bir sanattır
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 773 cevap paylaştı. Yok ıslanmam iyi ye işaret BİRDE yalat bakım ne oluyor o zaman karar ver
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılIsı bilmiyo sanırım bana gelmez sin ki neler yaparım sana
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılSevişmeyi ve g noktalarona uşasıp başarılı olsmamış
00 Yorumla
+1 yılDaha fazlasını istiyor olsan gerek.
11 Yorumla
Soran+1 yılya sorunda o işte istemedim evde cok kaygılıydım
+1 yılEvet bir hafta ağrın olur ağrı kesici ile geçmez ve 1 haftadan fazla sürerse mutlaka doktoruna söyle
31 YorumlaKadının libidosu olmaz orgazmı olur ve dusuk olmasından degil yeterli uyarılmaya ulasılamamasından
00 YorumlaO an istemiyosundur, olabilir.
30 Yorumla
+1 yılİlk defa mı rahat olmayışından olabılır
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKorkmussın bence ileri gider mi acaba diye
12 Yorumla
Soran+1 yılevet cok
Cevap sahibi+1 yılO yüzden oluyor tam kendini rahat bıraktıgında sorun kalmayacak ama yeterli güvenin yok sevgiline
+1 yılSevgilinde iş yok demekki :)
51 Yorumla
+1 yılYükselmeden ıslanma olmaz. Yani ıslanmak yükselmektir zaten.
00 YorumlaYa böyle diypnuz azdurıyonuz beni. Sabaha kadar klitoris yalamak en buyuk sevdam ya
00 Yorumla
+1 yılEvet orda uzerine falan cikilmasini istemeliydin
02 Yorumla
Soran+1 yılya olmadı pek cok kaygılıydım ve elini asagı götürüyodu bozulucak dıye korktum hep
- +1 yıl
Himm aklinda baska seyler varsa odaklanamazsin ki burdaki sorun o
Gizli Üye(18-24)+1 yılTen uyumu yok sanırım
32 Yorumla- +1 yıl
Oraya dokununca , arkası şu gibi akmalı... ten uyumundan değil bence
Soran+1 yıl@İzmirgeceleri35 yok boynuma falan dokunsa deli oluyorum ama ilk kez biri oraya dokundu agladım zaten baya vicdan azabı cektim
+1 yılO iş öyle 1-2 defa ellemekle olmaz ki
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılBen olsam üstüne birde yalar emerdim
10 Yorumla
+1 yılo senin libidonu ateşlemeyi başaramamış
10 Yorumla
+1 yılBelki çok rahat değilsindir
40 Yorumlaıslandıktan sonra yalaması lazımdı.
00 YorumlaDemekki tam elleyeme di
00 Yorumla
+1 yılo zzzamdan anlamıyordur.
00 Yorumla
+1 yılYeterli elektrik almamışsın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsevgilin artik seni etkikemiyor demek ki
04 Yorumla
Soran+1 yılbayaaa ıslanıyorum ama
Cevap sahibi+1 yıltitrettire titrettire orgazma ulastiramiyorsa ne anlami var. Kuku zaten 7/24 islak
Soran+1 yılyok 1-2 dk elledi zaten
Cevap sahibi+1 yıle o zaman libidon dusuk degilmis demek ki
Gizli Üye(36-45)+1 yılKulağında gezdirseydi keşke
10 Yorumlakorkanın cocugu olmaz bak azamamıssn bıle:D
00 YorumlaBir çok faktör etmen olabilir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Kendini kastığın için olabilir…
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılPartner seçimi yanlış
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 592 cevap paylaştı.
+1 yılBakire misin neden opsadi girmedi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDüzgün yapamamıştır
10 Yorumlasokmamış çünkü
10 Yorumla
+1 yılyükselme
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılBecerememiştir
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 767 cevap paylaştı. Sevgilin acemi.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılagrı normal
00 Yorumla
+1 yılYarım kalmıssn, tam anlamıyla yapmamıs
00 Yorumla
+1 yılDemekki vajinanı iyi okşayamamış sevgilin sjskskk
00 Yorumlaen HARİKA
00 Yorumla
+1 yılYap gitsin.
00 Yorumla
+1 yılLibidona tavan yaptıralım
03 Yorumla- +1 yıl
Ağrır sızlar