9 aylık evliyim eşim en başından beri çok istekli be şehvetli biri olmadı oysa ki nişanlıyken çok saha arzuluydu o süreçte hiç birliktelik yaşamadık ama anlayabiliyordum evlendikten sonra bi değişti hiç yapmasak aramaz bile aklına gelirse anca biraz önce biraz yaklaştım şu an bu saatte abdest alamam diye çıkıştı çok moralim bozuldu genel olarak böyle isteksiz arzusuz tutkusuz sıradan 5 dakkada yap bitir hesabı hiç hoşuma gitmiyor bu daha evliliğin ilk yılları böyleyde ilerleyen zamanda hepten kaybolucak bu isteği anlamadım neden? Ben de genelde evde bakımlıyımdır yaklaşırım cilve yaparım güzel giyinirim ama en ufak bi etkilenme belirtisi bile göstermiyo sinirim bozuk napıcam
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılSelam
Bu klasik her Türk evliliğinde yaşanan bir problemlerden monotonlaşmışsınız biraz erken olmuş ama monotonlaşmışsınız galiba eşin seni ulaşılması gereken bir zafer olarak görmüş ulaştıktan sonra heyecanını almış peki bu heyecanı nasıl diriltirsin hemen sana ufaktan bir özet geçiyim seksi sadece yatak odasında yapmayın ya da hep aynı pozisyonlarda yapmayın hep aynı saatlerde yapmayın ne kadar aynı kelimesi varsa hepsini değiştir değişik bir şeyler dene istersen araya yeni oyuncaklar alabilirsin yeni fanteziler uygulayabilirsin böylece o heyecan eskisinden daha diri olacaktır.
#perso00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlenmeden insan bilemiyor. Ve çözümü yok ben sana söylim. 7 yıllık evliliğim var. Hiç şehvetli olmadı. Hiç cilveli arzulu olmadı. Şimdi senin kocanın sana dediklerine bakıyorum, bir erkeğe yakıştıramasam da aynı benim eşim gibi. Ne demek bu saatte abdest alamam. Erkek karısını doyurdukça kendini erkek hisseder. Bana 7 yılda 7 kere bile yanaşmayan bir eş varken sana tavsiyem boşan. Bak senin kadınlığını hissettirecek çok erkek var etrafta. Karım olsaydın şehveti bırak heyecanlı şeyler bile yapardık. Benim çocuklarım var boşanamam. Ama sen boşanabilirsin. Seviyosundur eşini biliyorum. Biraz anlatacakların varsa bana yazmanı isterim
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılBen böyle şeylerde yani evlilik öncesi de cinsellik olabilir derken hemen mahrem muhabbetine girenlere kapak olacak bir paylaşımdır bu. Gerçekten evlilik öncesi kişiler ilişki yaşamalıdır. Bir ömür bunu çekmek zorunda değilsiniz. Neyse sen bence bir güzel konuş bu konuyu yoksa ileride dediğin gibi daha da kötü sonuçlanabilir.
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Onun yanında özellikle ilişkiden sonra kendini tatmin etmeyi denedin mi hiç ? Bu erkek için çok ağır bir durum eğer bunu yaparsan kendine gelecektir bu tokatı yedikten sonra
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
37Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 611 cevap paylaştı.
+1 yılErkek red etmez sanıyorsunuz ama olabilir... duygusal kırgınlık yok dimi? Aslında öyle bir duurm yoksa erkkeler red etmez kollay kolay ama hayret.. bakimliyim. demissin kombilir ne giydin hem..9 ay da hunolmaz yaa.. ilerleyen yıllarda belki ama siz çok yenisniz heyecan bitemez yani... konuş bence açık acik
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılBu olay bir çok evlilikte var. Nişanlılık tanıma bilme devresi işte. Allah tarafından belki denge bu şekilde yaratılıyor belki de.
00 Yorumla Psikolojik, ekonomik veya fizyolojik sorunu olabilirmi?
00 Yorumla
+1 yılHiç gitme bırak o sana gelsin bi erkeyin boynunun borçludur yatakta hatununu tatmin etmek
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 808 cevap paylaştı.
+1 yılSen kaybetmişsin.
Bazı adamlar öyle soltamazsın.00 Yorumla
+1 yılGeçmiş olsun işin çok zor nasıl tatmin ediyorsun kendini?
00 Yorumla
+1 yılSana tavsiyem yedir ona bal fındık fıstık çelik gibi olur istesede istemesede yanaşacaktır
00 Yorumla
+1 yılYapacak brsey yok kendini tain ettirecek birisni bulman gerekli
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılReddedilmek çok sinir bozar, yaparken uzun sürmüyor mu hiç, ön sevişme oluyor mu birde?
09 Yorumla
Soran+1 yılHayır maksimum ön şevişmeyle 10 dakka ön sevişme dediğimde öpüşmek fazlası yok zaten ilişkiye tutkuyu katan şey bi kadın için ön sevişme kısmı bence o da bizde yok bu saatten sonrada olmaz zorlayamam ya şunu yap bunu yap diye
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle ön sevişmedir seksi seks yapan, tutkulu sevişme ve finalinde çıldırtan bir oral yapıp sonrada en az 2 saat sürecek bi seks sonrasında, öyle rahatlamış, pamuk gibi olmuş olursun ki, insan evliyken doya doya dibine kadar seks yapmak ister zaten, bunu yapamıyorsa evliliğin %60 ı çöp olur bana göre
Soran+1 yılOhhhhooooo benim hayatımda böyle şeyler anca filmlerde olur….
Cevap sahibi+1 yılBiraz uğraşsan belki bi tık düzelir, anlattığım kadar olmaz kabul ama artabilir, istersen fikir verebilirim, dertleşmek istersen
Cevap sahibi+1 yılDun gece bi degisim oldu mu?
Soran+1 yılNe değişim olcak en son abdest alamam diye çıkıştı yattı uyudu benim de moralim bozuldu geldim salonda yattım
Cevap sahibi+1 yılFiziğin güzel mi, boy kilo kaç ya merak ettim?
Soran+1 yıl1.70 boyum 64 kiloyum bununla alakası var mı sonuçta ben onu zorlamadım kendisi beni beğendi ve peşimden koştu şimdi niye beğenmesin
Cevap sahibi+1 yılBaliletlisin sanirim
Cinsel Yaşam konusunda 320 cevap paylaştı. Valla çok üzülüyorum size
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Cinsel yaşantısız olurmu hiç
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Aynısı bi arkadaşımında başına geldi ya
00 Yorumla
+1 yılNeden sana karşı öyle olduğunun sebebi ortada
00 Yorumla
+1 yılYeni bir eş bul kendine
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılVer kaldirici azdirici bak noluyor
00 Yorumla Kacamak yapcak gibisin
00 Yorumla
+1 yılŞans işte kısa çöpü çekmişsin
00 Yorumla
+1 yılşimdiden böyleyse 10 yıl sonra sen hesapla artık
00 Yorumla
+1 yılKişisel bakının nasıldır
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeninki vurduruyo olmasin?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Hayatınız monoton olmuş…
00 YorumlaZoe işin mavi hap al ona
00 Yorumla
+1 yılBoyle adamları nasıl buluyorsunuz ya pes
11 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmeden bilemiyor işte insan kumar gibi bişey
Gizli Üye(30-35)+1 yılO ışini başkasıyla yapıyordur
02 Yorumla
Soran+1 yılOndan hiç şüphelenmedim gerçekten yapısal olarak böyle
Cevap sahibi+1 yılO zaman mutlaka fantazileri vardır. Bunları öğren ve canlandırmaya çalış. Olmazsa p*rno film izleyin beraber
Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. daha seksi giyin ve yanaş
00 Yorumla
+1 yılher kadının derti bir
00 Yorumla
+1 yılAraniza erkek alin bence
01 Yorumla
Soran+1 yılOf saçma sapan yorumlar yapmayın
Güzel güzel sana birşey sormak istiyorum
00 Yorumla
+1 yılazdırıcı al
00 Yorumla
+1 yılistediğini almış