Kısa süren bir ilişkimde gittiğim kadının kedisi vardı ve biz yaparken o da kenarda bizi izledi.. Ben rahatsız oldum ilk başlarda.. Ya siz bu durumda nasıl hissederdiniz? Sizce bu normal bir durum mu?
Evcil bir hayvanın yanında seks yapmak sizin için bir sorun mu?
Selam Bu soruya şöyle bir cevap vermek istiyorum hayvanın kendisi zaten benim üzerimde tepiniyor o sırada bana zevk veriyor aynı anda acıda veriyor ama üzerinde yinede tepiniyor ben hayvanın kendisi ike birlikte oluyorum o an zaten yandan bizi izleyen kedi ya da köpek ya da ne biliyim kuş beni etkilemez. Onlar yine mahsum hayvanlar üzerimde beni beceren hayvan onu ne yapacağız gelde şimdi bu soruya cevap aklımda yine deli SORULAR.😂🙈🙏😌 #perso
Soru bence de başarılı ama ne yapsak ta KS nin torpilli takımını aşamıyoruz... Geçenlerde takipleştiğim KS nin meşhur fenomenlerinden bir hatun baktım beni takipten çıkmış.. Dedim hayırdır bir yanlışım mı oldu? Efendim ben KS yi çok eleştiriyormuşum o da bundan rahatsız olup takipten çıkmış. İnsan neler yaşıyor bu hayatta...
Ülke gerçeği, sistemin adamı olup her şeyden nemalanma istekleri. Ne gerek var ki halbuki bunlara, kimsenin böyle bir beklentisi yok. Bazıları kendi kendine çalıp oynuyorlar.
Kendisi de siteden bir beklentisi olmadığını.. vs söylese de ben ona bu işin daha çok karakter meselesi olduğunu açıkça söyledim.. O kadar çok insan tanıyınca , insanların çoğunun bile kendilerinin farkında olamayacak kadar şuursuz bir yaşamda olduklarını gördüm. Ben lafımı uzatmadan söylerim, herkes kapasitesi oranında anlar.