Sanal da çok cesur olabiliyorlar insanlar ama konu gerçekten karşı karşıya gelindiği zaman karşı taraf da genel de bir utanma çekinme oluyor.
Bunu nasıl daha kolay yenebiliriz?
Bunu nasıl daha kolay yenebiliriz?
Karşılıklı uyum varsa yenmesi çok kolay oluyor. Ben bu sıcaklığı uyumu samimiyeti hissedersem pek utanmam, karşımdaki kişiyle karşılıklı anlayış ve güven çerçevesinde kendimizi açabiliriz bu bize zevk verir. 😎
Selam
Aslında çok utangaç biriyim yani aklına gelip gelebilecek her şeyden utanabilecek potansiyeli görüyorum kendimde ama tek bir şey hariç ben biriyle ilişkiye gireceksin kesinlikle o kişiye fazlasıyla bağlı ve tutku duyuyorumdur.
O an duyduğum bütün utangaçlık var hayatımdaki tüm pişmanlıklarım tüm negatif duygularım hepsi odunu kapısını dışında kalır hiçbir ben içeri gelmez ben içeri gelecek tek şey ona duyduğum sevgi olur…
Ve hiçbir konuda olmadığım kadar iddialıyım kendimi öyle bir becertirim ki ne o hayatında böyle birini becermiş olur ne de ben bir daha böyle becerebilirim öyle söyleyeyim.
O kadar tutkulu olacağına eminim ki çünkü bu kadar büyük bir sevgi yatakta kayıtsız kalamaz ona her dediğimde için titreyecek oda bunu hissedecektir.
#perso
Eig için sağol bari
Rica ederim 😏😏
İnsanların sanal ortamda, telefonda sesli konuşma esnasında veya yüzyüze konuşurken bile fiziksel yakınlaşmadan daha rahat olması gayet doğaldır.
Yalnız bazı insanlar o an zevk almak için kendilerini bırakamaz, utanmakla meşgullerdir.
Genelde bu kısım kadınlardan oluşur fakat bazı erkekler için de geçerli bir durumdur. Utangaç, çekinen kişinin üzerine gitmeyip sanki gayet rahatmış gibi hareket etmek mantıklı olandır çünkü "utanıyor musun, çekinme, rahat ol.." gibi söylemler o kişiyi daha çok gerecektir.
Bu kişilerden atak beklemek yerine onları gevşetmeye ve kendilerini rahat bırakmalarını sağlamaya çalışmak gerekir. Elbette herkes anlayış bekler.
Hiç utangaç olmadım. Kendime güvenim tamdır her zaman.
İnsanlar neden utanıyor onu da anlamıyrum.
Arkadaşım biliyorsun sen bu aktivite nasıl yapılır utanacaksan o yatağa girmeyeceksin
Cevap
25Cevap
Benim pek utanma duygum yok genel anlamda, karşımdaki kişiye kendimi açmamdan dolayı zevk alırım.
Baş edebileceğimi sanmıyorum zaten önce evlenmem lazım evlensem bile baş edeceğimi sanmam eşimden isteyemem bile cinsellik olmasada eşimle evde ne olur konuşabilir miyiz falan çok zor işler evlenmemek ve iki üç duyguyu yaşamadan hayata devam etmek daha mantıklı geliyor
Benim utangaçligım o duruma gelene kadar... sonra yırtilir perde...
Ben çok rahatım bu konuda. Partnerim genelde utangaç oluyor tabi bendeki rahatlık partnerimede geçiyor. Gergin ise Direk mevzuya girmeden yumuşatmak gerekiyor.
Cinselliğe geldiyse mesele bi zahmet utanmayın. Utanma varsa da uzun süre çıplak kalıp her pozisyon denenmeli yani.
Bu iki kelimein yan yana gelmesi çok garip geliyor kulağa
Biraz alkol al. Kafayı bu hatta. İlişkiye gir. Partnerin ne istediğini anlıcak. Tabularını yıkacaksın
Bende herhangi bir utanma duygusu yok. Heyecanlanma nedir onu bile unuttum. Pek baş ettiğim bir sorun olmadı.
Utanacak bir şey yok ki. Merak etme hiç, kız senden çok çok daha fazla istiyor. Ama işte ilk hamleyi senden bekliyor..
Hocam , hiç utanma hiç çekinme , daha sonra çok çok pişman olursun çünkü. İnanki kızlar bayağı bir istekli , ilk dakikalarda dur lütfen yapma demesine sakın aldırma 😂👍 devam yani 👍
Yaşanmışlıklarla alakalı. Utanmak güzel bir şey ama zamanla ortadan kalkıyordur
Başta bir utangaçlık olur da ilerledikçe ve zevk almaya başladıkça o utangaçlık da yok olur bence.
Yavas yavs baslayip iki tarafta istiyorsa pek uzun sürmüyor
Utangaç biriyim ve cinsellik yaşamadım. Umarım utanmam ilerde.
#Bonjour
Erkeğim olacak adamdan neden utanayım ayol.
Eğer kafamda biri varsa arsizin önde gideni olabilirim
Utanmıyorum.
Madem özgürlük diye diye dünyanın tepesine bindiler.
Bende istediğimi yaparım
Özgüven meselesi utanacaksan yapamıcağın şeyi konuşmamak lazım
cinsellik eş ile yapılır ondada utanma olmaz başkada sapıklık algılanır
Kadınlar zevke geldikçe utanma duygusu gidiyor önemli olan ona zevk vermek
Cinsellik yaşamayarak 😄
Özgüven meselesi. Kendine güvenirsen utanmazsın.
Karşımdakine bağlı herşey.
İnsan alışıyor zamanla daha çok açmak istiyosun
Utanılacak bir şey yok, zamanla alışılır. ☺️
utanmam kalmamış benim
Jdnvdnskjsfjczk
Zamanla utanmaz oluyosun.
Zevk Olursa Düşünmessin.
Utangaç kadın zor oluyo
Düşünmeden yapın, herşeyi anlık yapın.
Utanmıyorum şahsen kendime güveniyorum
Utanmak yok. Bam bam bam
Utangaç olanlar ile cinsellik yaşamayarak