Bel soğukluğu, cinsel bölgede görülen virüsler ( ki bunlar can sıkıcı), yakın zamanda bi arkadaşımda çıban gibi, sivilce gibi bir şeyler oluşmuştu, vatandaşa aylarca sevişme yasağı geldi, ameliyat oldu, sıkıntı yani. Sevişmenden çok bir farkı yok sürtünmenin
Bilemiyorum, akademisyenler belki de henüz bu sevişme yöntemiyle alakalı detaylı bir araştırma yapammamıştır, bulaşmayacağına inanıyorsanız devam edin. Benim için sorun teşkil etmiyor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Öyle nasıl zevk alıyorsunuz
Bence ya iç çamaşır varken sürtün
ya da çıplak sürtün
birinin salgıladığı sıvı çamaşırdan geçip diğerinin tenine temas ediyorsa evet bulaşır.
Bulaşmaz ama çamaşırın içinden sürtünme ile boşalıp vajinaya sperm akabilir
Sürtünme ile elektriklenme ( statik elektriklenme ) olur
Baya komik
Elektrikçi olarak bunu biliyorum :D
Bulaşır abla, tedbirli olmak lazım
Ne bulaşır
Bel soğukluğu, cinsel bölgede görülen virüsler ( ki bunlar can sıkıcı), yakın zamanda bi arkadaşımda çıban gibi, sivilce gibi bir şeyler oluşmuştu, vatandaşa aylarca sevişme yasağı geldi, ameliyat oldu, sıkıntı yani. Sevişmenden çok bir farkı yok sürtünmenin
İyide boşalmadı ki sadece zevk suyu ve ikimizde de vardı çamaşır
İkinizde de zevk suyu vardı, çamaşırlardan birbirinize bulaştırdınız o esnada.
Bende hastalık yok testlerimi oldum oda bende de yok diyor
Zaten hastayım denmez, daima sevişilir. Test yaptırmadıysa emin olamaz partnerin.
Kan mı versin yani ne diyim yani öyle bi abarttın ki şu an netten araştırıyorum çamaşırla hastalık geçmesi hakkında 1 makale bile yok
Bilemiyorum, akademisyenler belki de henüz bu sevişme yöntemiyle alakalı detaylı bir araştırma yapammamıştır, bulaşmayacağına inanıyorsanız devam edin. Benim için sorun teşkil etmiyor.
Aynen o kadar akademisyen var bir tanesi bile araştırmadı. Neyse yarın ben bunu doktordan öğrenicem sana da anlatıcam
Çok memnun olurum beni de aydınlatırsan, ona göre sevişeceğim.
Tamam hatta aklıma gelmişken söyleyim bundan 1 -3 ay civarı önce aile hekimine danışmıştım tam bir birleşme olmadan hastalık bulaşmaz demişti
Doktordur, doğru söylemiştir.
evet kolun kadife olur
Evet bulaşır (!)
Ne bulaşır
aboooo
bulaşır mı
Bulaşmaz
Hayır ne alaka
Yok kk
Bulaşmaz
Hayır