Cinsel Yaşam Farklı şehirde fuckbaddysi olan var mı? Ne sıklıkla görüşüyorsunuz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 08 Soru açık detay yok Güncellemeler+1 yıl Eski sevgilimle fb olduk sanırım ayrıyız ama ayda bir azınca geliyor 🙄 bende karşı koyamıyorum. Farklı şehirde fuckbaddysi olan var mı? Ne sıklıkla görüşüyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. Farklı şehirlerdeyseniz ayda bir defa buluşmak iyidir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bu çok harika bir şey tutkuyla buluşma ve ne kadar az buluşulursa o kadar mükemmel bir zevk tutku ve seks oluyor ben yaşadım 1 0 Yorumla
Cekicicılgın06 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı. Nasil olmasi gerekiyorsa oluyordu cunki mantiklica olursa kisilerin musayit olma durumlari onceliktir 0 0 Yorumla
hakankerem2020 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Farklı şehir zor yakın olması lazım çünkü hemen yapmalıyız. 0 0 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Farklı şehirden en fazla ergen usulü sanal aşk olur, fakbadi olmaz.. 0 0 Yorumla
TheDudeAbides Takip Et Guru Yaş: 39 +1 yıl Uzak mesafe iliskisinin her türlüsüne karşıyım dude 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Evet vardi ama simdi yok 1 ay oldu.. haftada 3.4 kez gorusuyorduk sadece sanal olarak 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Farklı şehirden olsak ihtiyacımızı nasıl gideceğiz? En iyisi aynı şehirde olmaktır. 0 0 Yorumla
bee006 Takip Et Bilge Yaş: 45 +1 yıl Olursa eğer her fırsatta görüşürüm ilgilenenlere duyurulur 0 0 Yorumla
Godo_Kral Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl O Antalya ben İstanbul .. 2 ayda vs görüşüyoruz. Hafta sonu 2 ya da 3 k veriyorum hem harçlık 0 0 Yorumla
Zindanadasi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 52% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Farklı şehirde nasıl becerdiniz 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Eski sevgilim Yorumla Zindanadasi +1 yıl Eskisin o artık Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Benim de var İstanbul'da ayda 1 geliyor ve rahatlatiyor gercekten. 0 0 Yorumla
ziya070 Takip Et Guru Yaş: 49 , eic 35% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. bulunduğun yerde yok mu ilişkiye girdiğin 0 0 Yorumla
Gecelerin_yargıcı_34 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Olabilir var böyle bi kaçtane arkadaşım. 0 0 Yorumla
serseri_yüreğim Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 81% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Neyazıkki benim bi fuckbaddy im yokk😔 0 0 Yorumla
TatlıBörek Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 57% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Yok çok sık git gel olurdu herhalde 0 0 Yorumla
türkmimar Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 95% +1 yıl Yazık ayrımı kaldın. Özledin tabi. Geçmiş olsun 0 1 Yorumla türkmimar +1 yıl Yeni bul. O ne kamyon şöförüyle evli gibi Yorumla
Exelans2001 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Yok bulsam şehir fatketmez 1 1 Yorumla Exelans2001 +1 yıl Hangi sehirdesin Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl İstanbul'da bulamadım ya 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nerde yaşıyorsun acaba? Yorumla
renas63 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. benim yok öyle boddy lerim filan :) 0 0 Yorumla
Bilir_Kisii Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. farklı sehır yok aynı sehırde ısteyınce 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Şehirler arası ne kadarlık saat var 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 1 buçuk saat Yorumla
cagınkaraman Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 53% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Yokkkiiii 0 0 Yorumla
Sefir34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hayır yok 0 0 Yorumla
denizkaradeniz Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. iki haftada bir 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Hayır yok 0 0 Yorumla
astralis Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 85% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ahh nerde o şans 0 0 Yorumla
ca_nnnnnn Takip Et Guru Yaş: 52 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 859 cevap paylaştı. O kadar şansımız yok 0 0 Yorumla
Jöh06 Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hayır yok 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
Farklı şehirlerdeyseniz ayda bir defa buluşmak iyidir
Bu çok harika bir şey tutkuyla buluşma ve ne kadar az buluşulursa o kadar mükemmel bir zevk tutku ve seks oluyor ben yaşadım
Nasil olmasi gerekiyorsa oluyordu cunki mantiklica olursa kisilerin musayit olma durumlari onceliktir
Farklı şehir zor yakın olması lazım çünkü hemen yapmalıyız.
Farklı şehirden en fazla ergen usulü sanal aşk olur, fakbadi olmaz..
Uzak mesafe iliskisinin her türlüsüne karşıyım dude
Evet vardi ama simdi yok 1 ay oldu.. haftada 3.4 kez gorusuyorduk sadece sanal olarak
Farklı şehirden olsak ihtiyacımızı nasıl gideceğiz? En iyisi aynı şehirde olmaktır.
Olursa eğer her fırsatta görüşürüm ilgilenenlere duyurulur
yurt dışında var 6 aydan 6 aya
O Antalya ben İstanbul .. 2 ayda vs görüşüyoruz.
Hafta sonu 2 ya da 3 k veriyorum hem harçlık
Farklı şehirde nasıl becerdiniz
Eski sevgilim
Eskisin o artık
Benim de var İstanbul'da ayda 1 geliyor ve rahatlatiyor gercekten.
bulunduğun yerde yok mu ilişkiye girdiğin
Olabilir var böyle bi kaçtane arkadaşım.
Neyazıkki benim bi fuckbaddy im yokk😔
Yok çok sık git gel olurdu herhalde
Yok şu an ya olsun isterdiö
Bende isterdim ama yok malesef
Arada gidip geliyoruz
Yazık ayrımı kaldın. Özledin tabi. Geçmiş olsun
Yeni bul. O ne kamyon şöförüyle evli gibi
Var 10-15 günde bir 2-3 gün birlikteyiz
Yok bulsam şehir fatketmez
Hangi sehirdesin
İstanbul'da bulamadım ya
Nerde yaşıyorsun acaba?