Büyük Johnny Depp fani olarak o adamına karakterinden nefret ediyorum 😂 keske o karisi olsa o ve cara diye bi manken kıza var onunla birlikte grup yapıp adamı aldattı o seytan 😂
Jonny reisi bende severim ama saldı kendini artık karayip korsanlarından da ayrıldı kızıyla uyuşturucu falan içti diye mahkemelerde sürünüyor kendi kendinin sonunu hazırlıyor resmen
Arabada terli terli yalnız ikimiz.. Veya banyo da suyun altında ikimizde sırılsıklamız veya deniz de basbasayiz illa şey şart değil opsem yalasam memelerini kalçalarını oksasam o da yeter kank.
Kesinlikle kank. Burdan çok açamıyorum ama açacaksın suyu banyo da senin üstünde gömlek var altında da sütyen giymissin altta pijama tarzı bişey var ama transparan bişey sonra islanacaksin üstten aşağı seni opecem ateşli sen de karşılık verecen sonra gömleğini acacam sutyeni çıkarıp memelerini yalicam sonra sen gelip boynumdan opecen sonra donunu cikaracam sen benim cinsel organımi içine alacan inleyerek tabi...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
uzayda seks yapmayı istiyorumm #ElonMusk duy sesimii
Senden önce ilk o yapar orda 😂 malum grup olayı meşhur
adam jonny deepin karısıyla yatmış var mı ötesi :D
Büyük Johnny Depp fani olarak o adamına karakterinden nefret ediyorum 😂 keske o karisi olsa o ve cara diye bi manken kıza var onunla birlikte grup yapıp adamı aldattı o seytan 😂
Jonny reisi bende severim ama saldı kendini artık karayip korsanlarından da ayrıldı kızıyla uyuşturucu falan içti diye mahkemelerde sürünüyor kendi kendinin sonunu hazırlıyor resmen
Yapmadım dimi daha önce.. Yağmurlu hava da arabanin içinde banyo da denizde yalnızca o ve ben ama
Araba hariç evet güzel
Arabada terli terli yalnız ikimiz.. Veya banyo da suyun altında ikimizde sırılsıklamız veya deniz de basbasayiz illa şey şart değil opsem yalasam memelerini kalçalarını oksasam o da yeter kank.
Araba saçmaca basit. Ama deniz ve banyo gayet iyi
Kesinlikle kank. Burdan çok açamıyorum ama açacaksın suyu banyo da senin üstünde gömlek var altında da sütyen giymissin altta pijama tarzı bişey var ama transparan bişey sonra islanacaksin üstten aşağı seni opecem ateşli sen de karşılık verecen sonra gömleğini acacam sutyeni çıkarıp memelerini yalicam sonra sen gelip boynumdan opecen sonra donunu cikaracam sen benim cinsel organımi içine alacan inleyerek tabi...
Daha önce
Ormanda orman evinde
Duşta çatıda derede arabada yaptım zevkli
Benim için ilk buluşma için farklı devam eden birliktelikler için farklı yerler farklı fantaziler olurdu
Açık alan, yeşillik üzeri olabilir.
Görünmeyen şekilde.
Orman içinde terk edilmiş bir ev ya da kale tarzı bir yer. Ya da riskli olan yerler güzel olabilir.
Uçmalı, kaçmalı, emmeli, gömmeli sjsjsj
ağaçta yapmak güzel fikir aslında
Koala misin sen 😂
deneriz birlikte belki
Yok sagol
Balik burcumusun sen😀
Hayır
O zaman ya aslansin ya da akrep 😉
Maalesef tutmadı 😂
E soyle de catlatma adami amdem😂
Boğa 😂
Arabada arka koltukta nasıl🤭