Onu çok seviyorum Sadece mastta olduğu gibi zevkten delirmek isterdim Mastı bu arada 15 cmlik dildo ile yapıyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılMastürbasyon da deli gibi zevk alıp cinsel birleşmede almıyorsan partnerinle ilgili problemler var demektir. Senin zevk noktalarını yeteri kadar uyarmıyor... Ayrıca penis boyu da yetersiz kalıyor sanırsam. Seni altında inletmediği sürece o zevki onda bulman imkansız. 😉
11 Yorumla
Soran+1 yılBoy konusunda umarım bir şey çıkmaz Endişe ettiğim gibi Umarım zamanla öğrenirim nasıl birlikte orgazm olucaz Çünkü evlenmeyi düşünüyorum onunla
En İyi Cevaplar
pozisyonda uygun açıları duruşları yakalayamazsan zevk alman azalır. ilişki esnasında elleriyle diğer erojen bölgelerini uyarabilir ve göğüslerinle de ilgilenebilir yalayarak vs. zevk almanı arttırır.
111 Yorumla
Soran+1 yılYapıyor onları Ama sevişmeden önce ben onu bin kere öpüyorum mesela O bir yalamıyor bile Kendisi kaldırdı mı başlıyor
Soran+1 yılBir şeyi de biz demeden yapın ya😂
Soran+1 yılAhahaha ben yaşlandığımda bırakırım bu seksi Çok çaba gerektiriyor
Soran+1 yılNe yapalım öncelikli kriterimiz sevsin sadık olsun du sanki tüm Türkiye bitki örtüsü ön sevişme yapabiliyor
Soran+1 yılHayır genelde piccler sevmiyor ya
- +1 yıl
kusura bakma ama karşındaki insanı seviyorsan ve değer veriyorsan onun da zevk alması için uğraşırsın, bencil olup sadece kendini düşünmezsin. arkadaşım diye tabir ettiğin insan kendi zevkine bakar sadece ona kalırsa değil mi? sekste karşısındakine önem vermek ne zamandan beri piçlik oldu bilemiyorum.
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
12Cevap
Sevgilin iyi beceremiyor okşa yaparken aynı zamanda
13 Yorumla
Soran+1 yılÇok da tutkulu halbuki Ama zamanla öğrenicez herhalde birbirimizi
Soran+1 yılBuyur
Gizli Üye(30-35)+1 yılsıcak değil o zaman ön sevişme yok sok bitir dir o zaman
134 Yorumla
Soran+1 yılAynen Önsevişme neden erkeklerde ekstra bir efor gerektiriyor
Cevap sahibi+1 yılAslında biraz erkekler bencil partnerini düşünmezler ve sevgileri libidosu yüksekken gösterirler boşaldıklarında zihinleri boşalıyor çünkü yalanlara süsler libido o an serap etkisidir erkeğin sevgi sözcükleri kadınlar genelde çok zor orgazm olur erkekler ise orgazm olamıyor kasılamıyor şünkü boşadıktan sonra gerisi yok diyor asıl iş boşaldıktan sonraki evrelerde başlıyor 5 defa üst üste masturbasyon yaptım ben 3 te sperm gelmedi 5 te artık şidetli bir kasıntı yaşadım resmen ruhum boşaldı o esnada belik küt dedi Ben ömrümde o kadar şiddetli bir şey yaşamamıştım bir de prostat orgazmı var onu ise kadın bir kere yaşadımı sürekli ister erkekte prostat orgazmı geçirebiliyor. Ama erkekte alışkanlık yapıyor
Soran+1 yılEvet o serap etkisini görebiliyorum onda Kendisi her defasında spermlerini akıtıyor Gözü beni görmüyor Bende de biraz hata var İlla naz mı yapmak gerek Islandım diyince sanıyor ki önsevişme yapmayacak kadar ıslandım
Soran+1 yılBu ne ya Çok bağımlıyız size Sizinki ne zaman uygun olursa ona göre mi davranıcaz Dildoya alışmışım ben O hiç böyle değildi😂
Cevap sahibi+1 yılKadın aslında ıslanmak için değil ısınmak için ön sevişme ister Çünkü ön sevilmenin amacı kalbin daha hızlı kan pompaması. Kan pompaladıkça vajina ısınır penis sertleşir ve daha çok penis süngerine kan dolar Uzun süreli minim 45 dk sevişmede daha şidetli orgazm yaşar iki tarafta ön sevişmenin amacı sulandırmak değil kalbin ritmini değiştirmektir ve bu konuda türkiye coğrafyasında erkekler sanır ıslanmak için Zaten vajına kendini ıslatıyor kendini açıp kapatıyor. Islanmsk için değil yani
Soran+1 yılAynen öyle yinede ıslanmayı da sağlar Bir de kadını havaya sokuyor biyolojisi bir yana Beyin olarak Ben mesela dildoyu sıkıp sardığım gibi onunkini saramıyorum odaklanamayıp Ben onu bin kere öpüyorum O daha yalamıyor bile
Cevap sahibi+1 yılBağımlı değilsiniz aslında İş penis olsa dildo görevi görür inan bazı dildolar penisten iyi iş yapar Asıl kadının istediği şey o teni his etmek o arzuyu kucaklamak sıkmam işte busun gerçeksin diye bilmek istiyor. O yoğun duyguların sahibi yakalıyıp sıkmak bu asıl mese. Yani a işte boşaldım a gerçekten mi demek değil
Cevap sahibi+1 yılAslında sen bu durumu değişitire bilirsin 69 Ne kadar iyi yaparsan o kadar iyi yaparım bilinç altına mesaj göndermek beyin zaten otomatikmen erkeği yönlendiriyor oralın asıl amacı beyini Biat etmeye yönlendirmektir
Soran+1 yılAynen bir de asıl sevgi istiyor kadın artık deneyip çabalayacağım o anı yakalamak için acaba diyorum onunkisi 10 12 santim ondan mı ki
Soran+1 yıl69 u da deneyeyim Ahh çok çaba gerektiriyor
Cevap sahibi+1 yılHayır kesinlik boyundan değil mesela bir kadınla yaşadım içine girmeden sadece oralla ben onu orgazm ettim ve ben bunu söyledşm başta ben istediğini vereceğim sende istediğimi ben boşalma anında verebilirmisin ne dedi ben boşadığımda sen daha hızlı kalçaları kaldırıp indireceksin dedim ben boşalacağım esnada hızlanacaksın dedim ve o esnada ben boşalırken hızlandı hanım efendi benim sesimle inlemelerim ve kasılmalarımla tekrar orgazm olmuştu ve dediki bana sen boladığın esnada farklı şey ysşadım geçek bir kendinden geçmişlik gördüm içim hoş oldu dedi
Soran+1 yılSevindim boyundan dolayı olmamasına çünkü evlilik düşünüyorum onunla Ama gördüğüm kadarıyla erkekler daha kolay orgazım oluyor daha kolay zevk alıyorlar çok imrendim yani etraftan hangi kadının kendinden çok çok geçtiğini anlatan hikayeleri sık sık duyuyoruz ki
Cevap sahibi+1 yılSıcaklığı his ettir ısıt onun kanına gir yaparsın sende o potansiyel var 🙂
Soran+1 yılVarda minnoşluk bir yana öğrenmesi bir yana zaman alıyor şu hayatta bir şeyde çabasız olsun kendiliğinden😂
Cevap sahibi+1 yılUmarım düzelir durumunuz ve evllikte cinsel ilişki esnasında dildo kullanma sebebi ikinci bir penis isteme duygusu geliyor ilerki zamanlarda.
Soran+1 yılEvet ama cuckold vs kabul etmiyor mecbur dildoyla devam yuvanın dağılmaması için
Cevap sahibi+1 yılYine çabalıyorsan olmuyorsa dildoyla devam edeceksin evllikte ve ısıtmalı dildo kullan daha yoğun yaşarsın vücud kendinden sıcağı istiyor
Cevap sahibi+1 yılCucolud aslında aldatma değil bir nevi ilşkiyi canlı tutmadır ilerde oda ister emin olun buna sadece mantıklı bir şekilde anlatın olurki olursada arkadaşına kibar davranacak bir tip olsun argo kelimeler vs vs olmasın
Soran+1 yılYa sende biliyorsun 3. kişi olursa aşk bitiyor He giderek gençleşsek sadece seks odaklı yaşasak düşünülebilir ama öyle bir şey yok hayatta
Cevap sahibi+1 yılVe arkadaşını aşağlamasın sanada fazla yakın olmasına izin vermeyin
Soran+1 yılIsıtmalılar vibratörler Kadında bir süre sonra his kaybına sebep oluyor Geçici onlar
Cevap sahibi+1 yılCuculod aşkı öldürmez daha çok sevmesine sebep olur
Cevap sahibi+1 yılBen cinsel anlamda eşime yetemezsem bu yola baş vururum çünkü aldatmak değil bu sadece eşinin ihtiyacını normal insani bir şekilde karşılamaktır. Ve aşkı öldürmüyor aşk gerçekse ve seninki gerçek aşk çünkü dildoyla olmaya razısın evllikte sen cinsel odaklı düşünmüyor
Soran+1 yılOlmaz ben onun başkasıyla olmasına izin vermem
Cevap sahibi+1 yılOlun demedim ben ben kendim için dedim böyle bir durum olursa aşk gerçekse sorun etmem. Birde ilerde böyle bir şey düşünürsen eşini incitmeyecek bir insan olsun diyorum. Yarın ne olacağı belli olmaz
Cevap sahibi+1 yılSwinger ayrı sen swingerden söz ediyorsun swinger cocud çok ayrı bişey
Soran+1 yılOlay o değil araya bir kişi alınca oda başka bir kadın isterse bir gün tek kalmak ona izin vermem Bu aynı onun önsevişme yapmaması bencilliğiyle aynı durum anladın mı
Cevap sahibi+1 yılVe konu kapandıktan sonra ise yorumları konuşmayı silmenizi istiyeceğim burda genç ergen arkadaşlar var okuya bilirler
Cevap sahibi+1 yılSen kıskançlık boyutundan bakıyorsun onu düşünerekten demedim yazışmalarımda kıskançlık detayı yoktu. Ok anladım 🙂
Cevap sahibi+1 yılGizliden çıkıyorum yarınöbürgün danışmak istediğin birşey olursa sora bilirsin yardımcı olmaya çalışacağım
Cevap sahibi+1 yılUmarım mutlu bir birlikteliğin olur Mutlluğunuz daim olsun
Soran+1 yılTeşekkürler
Cevap sahibi+1 yılRica ederim esenlikle kalın
Cevap sahibi+1 yılYorumlarıda silseniz çok iyi olur 🙂
- Cinsel Yaşam konusunda 351 cevap paylaştı.
+1 yılpartnerinizin penisi nekadar bilmiyorum ama , eğer mastrbasyonu vibratörle yapıyorsanız, gerçek peniz biraz az zevk verecektir, partnerinizle birikte deneyi eskiye döneceksiniz.
00 Yorumla
+1 yılOnunki Kaç Cm
Aslında Bazı Teknikler Taktikler Sayesinde Kolayca Zirveye Çıkman Lazım istersen Anlatabilirim00 Yorumla
+1 yılSeninki geniş ve dolduramıyor
Sana 50 mm çapında 200 mm uzunluğunda penis lazım06 Yorumla
Soran+1 yılYok artııkkkk Bencede dildo genişletmiş olabilir
- +1 yıl
Dildo kaç kalınlıktaydı ve titreşimi varmıydı
Soran+1 yılYok ya vibratör değil 3 ya da 4 cm kalınlıkta 15 cm Bildiğin plastik dildo Sevgilimki 10-12 cm sanırım
- +1 yıl
Vibratör daha iyi değil mi ama penisin verdiği zevki vermez sanirim
Soran+1 yılVibratörün titreşimi zamanla kadında hissi öldürür İyice orgazm olamaz hale gelir insan
- +1 yıl
Hm yeni birşey saha öğrendim
+1 yılBir çok etken olabilir bence
12 Yorumla
Soran+1 yılBencede
- +1 yıl
Konuşalım yZ. istersen
On sevismeyi yapamiyordur
15 Yorumla
Soran+1 yılEvet yapmıyor pek Direk giriyor genelde Tahriş oldu seks sonrası mesela
Soran+1 yılEvet kendisi kaldırdı mı yeter sanıyor
Gizli Üye(36-45)+1 yılsevgilin ilk erkeğin mi? muhtemelen ilk değil çıtayı düşürdüğünden
013 Yorumla
Soran+1 yılDeğil daha iyi sevişen görmüştüm Ama boyları aynıydı 10-12 cm
Cevap sahibi+1 yılboyut kadar seni uyarması hazırlaması da önemli.. sevgili misiniz söz nişan var mı?
Soran+1 yılNişanlıyız Önsevişme yapmıyor uzun süre Umarım ondandır
Cevap sahibi+1 yılumarım ondandir ama yine emin ol. uzun ön sevişmeli dene, yoksa ilerde hayat boyu şikayet etme. yaşın kaç
Soran+1 yılEmin olamam artık Onu çok seviyorum
Cevap sahibi+1 yılya vermezse diye korkuyorsun ama yine de çok seviyorum diyosun. şans artık. 30 üstü mü yaşın
Soran+1 yıl30 altı Belki de benim tecrübesizliğimdendir
Cevap sahibi+1 yılkıyaslayacak şey yaşamışsın senin tecrübesizliğin değil..
Soran+1 yılYok başka erkekle de orgazm olmadım Tek dildoyla oluyorum Ama daha çok zevk vereni olmuştu
Cevap sahibi+1 yılorgazm olamama sebebin tam zevke gelince erken boşalması mı yoksa yeterince sert olmayışı mı
Cevap sahibi+1 yılgelişme var mı
Soran+1 yıl😂😂😂 yok daha Mesafe ilişkisiyiz
Cevap sahibi+1 yılşehir neresi senin
+1 yılSana okkalı bir alet lazım ablacım
12 Yorumla
Soran+1 yılBencede ama bu 10 cm bile tahriş etti Dildoyu kullanamıyorum şimdi
- +1 yıl
Türünün nadide örnegini gösterip üzmek istemem seni sahip olamadığından 😏
Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. Peki zevk alıyorsun de ne oluyor o zevk kayboluyor
01 Yorumla
Soran+1 yılYani kaybolmuyor da yarım kalıyor sonunu göremiyorsun
+1 yılküçükmüş XD
02 Yorumla
Soran+1 yıl10-12 cm Yetmez mi😭
- +1 yıl
benimki zaten 18 19 :)
Gizli Üye(25-29)+1 yılÜstte yapıyormusun
025 Yorumla
Soran+1 yılDenedim belki öyle orgazm olurum diye Ben çok hızlı değilim zaten Tutuk tutuk Bir de onunki sürekli içimden çıktı mı çıkmadı mı var Bilmiyorum daha alışamadım
Cevap sahibi+1 yılSanırım onunki çok sert değil
Cevap sahibi+1 yılG noktası neresi bilirmisin
Soran+1 yılDildo 15 cm bilmeme gerek yok gibiydi Azcık yapınca zevk alıyordum O yorgundu o gün Ama ne güzel pozisyonlar denedik Ben hep sadece zevk alma ama bir türlü titreyememe Kökleme noktasına ulaşamadan kaldım
Cevap sahibi+1 yıl1 o beceriksiz 2 sen daha vajinanın neresi seni orgazm ediyor bilmiyorsun
Soran+1 yılBencede İyi ki birbirimizi bulmuşuz başka insanları harcamıyoruz 😂artık öğrene öğrene çabalaya çabalaya
Cevap sahibi+1 yılO beceremiyorsa neden sen tamamlayamadın penis içinde gidip gelirken sende klitorisinle oyna analına dokun penisin g noktana sürtünmesini sağla baktın olmuyor oral yaptır
Cevap sahibi+1 yılSana güçlü kuvvetli biri olsa seni kucağına alıp duvara vura vura sert sert s aldığın zevk seni boşaltırdı
Soran+1 yılİşte ben de biraz soğuğum sanırım anca öpmeleri biliyorum hiç öyle kendime elleşmem göğüslerim dışımda
Soran+1 yılDuvar olayını da denedik Titremedim zevk almama rağmen
Cevap sahibi+1 yılÜzerine oturduğunda erkeğin göbeğine yakın dur üzerine iyice otur ve bu durumda penis g noktana sürtünür zevki artırmak içinde klitorisini ovarsın. Bu şekilde orgazm olamayacak kadın yoktur
Cevap sahibi+1 yılDuvar olayı boşaltmaz fantazi katar
Cevap sahibi+1 yılYalatsaydın boşalıncaya kadar
Soran+1 yılÇok sağol Oturmayı da bilmediğimden bir deneyeyim Ne kadar çaba gerektiriyor keşke kendiliğinden olsa bir şeyler
Soran+1 yılYalamadı Dedim bir kere Sonra üstelemedim yorgundu
Cevap sahibi+1 yılTatlım kendiliğinden olması için deneyimli birinin kollarına bırakmalısın o zaman seks neymiş öğrenirsin yoksa boşlacağım die acı çekersin böyle
Cevap sahibi+1 yılSana yatağı tırmalatacak çook seks deneyimi var en önemli olanı oral ile başlamak bu tadı zevki yaşa çoluk çocuk ile seks olmaz
Soran+1 yılBenden on yaş büyük yani çocuğu sadece sadık bir insan olduğu için deneyimi yok İşte biz kadınlar sevgiyi tercih ediyoruz
Cevap sahibi+1 yılSevgi keşke yetse ama insanı birbirine sevdiren başka şeylerde var senden ne kadar büyük olursa olsun daha seni doyurmayı bırak yalamamış bile yalamadan seks olurmu sana yalattımı
Soran+1 yılYalatmadı ben yaladım daha öncelerde got deliğimi bile yalamıştı ama 2 saniye
Cevap sahibi+1 yılİki saniyeyi yalamamı saydın bir kadın götinden mına kadar en az yarım saat yalanmalı kadın tamam diyene kadar ve hatta ağzının üzerine oturtularak boşalıncaya kadar analından vajinasına kadar dike sürtüne sürtüne yalanmalı yoksa o seks tat verirmi hiç
Soran+1 yılYani işte oda bilmiyor bir de içinden gelmezse benim de başta gelmiyordu yeni başladım içinden gelmesini bekliyorum onun
Cevap sahibi+1 yılİçinden gelmesini beklemek biraz zor değil mi millet ne fantazilerle seks yapıyor
Cevap sahibi+1 yılNeyse yaa konu sekse gitti k bakma
Cevap sahibi+1 yılBen zaten bu aralar çok azgın dolaşıyorum bu konuları konuşmak zevk vermeye başladı uzatmasakmı
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Sevgilimle sevişirken orgazm olamıyorum Ben mi genişim onunki mi küçük anlamıyorum Zevk alıyorum Ama neden zirveyi hissetmiyorum?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım