Öpüşürken dudaklarla birlikte dillerin de dans etmesini adıdır
Dilleride kullanarak öpüşmenin tutku ve ateşi sende nasıl bir his uyandırıyor?

Kesintisiz 4 saat öpüştüğüm oldu. O sırada da öpüşmekten yorulup gözlerimi açıp kafamı hafif geri çektiğimde, kız kendini öyle kaptırmış ki gözleri kapalı halde dili sonuna kadar dışarıda yukarı aşağı aynı köpek gibi boşluğu yalıyor olduğunu gördüm. Hayatımda gördüğüm en komik görüntülerden biriydi.
yeterince. ya bişi dicem. şu öpüşme konusunda bazıları gerçekten çok kötü. şu dili aşırı saçma kullanmayın, yalaktan su içen ineğe dönüyosunuz çok iğrenç. edebinle öp işte
Selam
Öpüşürken dudak zaten kullanılmalıdır kullanmazsa oy öpüşme olmaz ki sadece dudak birleştirme gibi bir şey olur.
Hem dudaklar hem eller hatta kafanın oynama derecesi bile rol oynayan bir etken dili kullanmadın olacağını zannetmiyorum ben çok yalan kalır
#perso
Dil o dudak değil 😅
Kim çarptı seni 😅
Yazamadım be üff abla valla ben benlikten çıktım
Niye kuzum yaa
Öpüşürken dil kesinlikle kullanılmalı yoksa yavan kalır ama dili kullanmak için süre gerek öpüşmeye başlar başlamaz dili yangın hortumu gibi gırtlağa sallamamak gerek ilk önce alt dudaktan ufak buseler ile başlanmalı ardından üst dudak sonra yavaş yavaş kafalar biraz burunların birbirine tokuşmaması için eğilmeli dişler birbirine değmemeli dil yavaşça ağıza artık girebilir.
Ardından partnerin dilinin altına atılabilir sonrasını tutku ve şehvete bırak gerisi gelir 😉
Yeni değilki abla bayadır böyleyim
Dil kullanılmadan gerçekleşen olay zaten öpüşme olamaz benim için.. :) O yüzden öpüşmenin en etkili ve uyarıcı silahıdır benim için dil.. Keyifli geceler..
Haklısın
Cevap
59Cevap
Dilim karşı tarafın ağzının içinde dans eder.. Ve bir yandan ellerimi de aktif bir şekilde kullanırım.
çok çok abartı olmadığı sürece severim ve kullanırım
ama severim kullanılmalı
olm abartı dediğim dili boğaza kadar sokmak sormayın artık
bravo
Sadece dudakları tatmak eksik kalır. Kaygan ve ıslak dillerin efsanevi buluşmasına da şahitlik etmek gerekir..
Emerim
Yalarim
Yutarim
Avuçlarim
Kırbaçlarim...
Heee bir de girtlagina kadar dayayacan zillinin 😝
Daha ne yapayim apla allaaaasen 😝
Seviyürüm kullanmayı, daha nelerde kullanırım da, neyse çoluk çocuk, rütük var. Ayrıca kim kıçından pırtlatmış, Fransız öpücüğü diye, daha Fransa diye vir ülke yoktu, bu öpüşü Çinliler kullanırken😏🙂
Evt kullanirim ara ara. Ama sahsen boyle sorulari gordukce aklima iyice kaziniyir ooff burdayken ne guzeldi insan kaybedince anliyor seksin degerini iyice acaba beni ozluyormudur
Mood. 😄
hic öpüşmedim o yüzden bilmiyorum nasıl bir şey olduğunu 🤷🤣🤣
yok mu arkadaş
ben istemiyorum
Diyosun ben alacağım kişiye saklıyorum bu dudakları
Hiç öpüşmediğim için bilmiyorum ama öpüşme gibi bir durum da olsaydım heralde sadece seks te kullanırdım dilimi 🤔
İlk öpüşmemi bu şekilde yaşadım çok şaşırmıştım ama hoşuma da gitmiştim hala unutamam
Hem agizdaki dil hem diger dilleri cok severim dillerde dillenmeli:)
Dilimi kullanırım öpüşürken ama hmen kullanmam biraz dudağı iyice yedikten sonra dil deveye girer.
Dilimi ayak parmağının ucundan saç ucuna kadar ilişkide kullanıyorum elbette buna öpüşmekte dahil
Dil olmaz ise yüzeysel öpüşme olur neredeyse dudaktan busenin bir tık ilerisi gibi.
Farkinda değilim. Sanırım kendimi çok kaptiriyorum.
Opstugumuz mu varki bide Fransız ritüeli yapalım 😐
Ne kadar çok oynarsa o dil , o kadar yaramaz bir karakter olgusu uyandırıyor bende.. yani tutkuyu tetikliyor..
Evet. Ama öyle dillerin dansı, dudakların şöleni filsn değil... normal french kiss
dil darbeleri çok daha tetikleyici ve azdırıcıdır. kullanmasını bilene tabi..
Evet en sevdiğim, bu şekilde aynı vajina yalama hissi de oluşuyor
Bi kere öpüştüm dilimi kullandım ama nasıl bi his hatırlamıyorum
8 sene oldu ¯\_ಠ_ಠ_/¯
Dil, dudak ve eller aktif hareket halindeydim ve ben çok seviyorum da aynı zaman da partnerimin dilini emmeyi çok hoş bence
Tabiki ve kesinlikle evet. Peki sen?
Güzel
Bu soruyla defalarca karşılaştım.
Anlamadığım merak ettiğim dil kullanilmadan nasil opusulur anlamis değilim
Hiç öpüşmedim ilerde bakarız.
Anca öyle tadı çıkar.
.
Evet,
Çok güzel bir tarz.
.
helele helele yaparım tabi :D
Dil, dudak, eller ne varsa
🔥🔥🔥🔥🔥kivilcimdan baslayan bir yangın..
Evet iyi kullanırım Affetmem😁😁😋😋
Evet daha bir güzel oluyor
Bencede kullanilmali
Dil onemli
Fena sekilde. Cunku bu bana buyuk haz veriyor
Dili kullanmak güzeldir
Evet kullanmayı severim.
Çok hoşuma gittiği söylenemez ancak azarsam belki
Çok iyi
Hangisi
Azarsam kısmı
Evet dilimi de kullanırım. Daha çok haz uyandırır.
Evet kullanırım ve severim 😊
Kullanmadan öpüşme içinde tutku olmaz.
Tabikide dil dudak hepsini kullanırım
öpüşmemı o da ne daha normalını denemedık :D
Dilimle dans bile edebilirim
Yani özellikle alt bölgeye 😛
dil dile değmeli tabiki
birini bulsak yapacağız da... :)
Dilin tadı güzeldir..
Yok totomu kullanırım
Arka damaklardan başlarım
Her partnerimde değil, hak edenle sadece :)
Diller önemli organlardır
Öpüşmüyorum kimseyle
Kullanırım
En sevdiğim şey dilimi kullanmak 😍😍
Her yerde kullanırız.
Olmadan olmaz
Ahh hemde nasıl 😁💦
zaman zaman evet
Her zaman değil
Olmazsa olmazdır...
Kullanırım diller dans etmeli