İnançlı bir insanım inancım gereği de hiç ilişki yaşamadım. Flört edip konuştuklarım oldu ama devamı gelmedi ki o bile çok olmadı. Aslında sosyal bir insanım yani kızlı erkekli arkadaş grubumla da takılıp gezerim ama sınırlarım var. Bakire olmayan arkadaşlara bakireyim dediğimde inanmıyorlar. Burada bile bakire kalmış ama neler yapmıştır diyorlar. Gerçekten bir şey yapmadım. Ayrıca bakire olup olmamak kişinin tercihi ben onlarla ilgili bir kere bile konuşmamışımdır. Neden insanlar böyle?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 882 cevap paylaştı. Allah yolunu açık etsin inşallah. Senin gibi insanlar çok nadirdir. Senin hakkında söylenen şeylere de kafanı takıp moralini bozma. Sen doğru yoldasın. Seni anlamayacak kişiler ile de boş yere tartışmaya girme ( Bu sitede olduğu gibi). Allah'a emanet ol.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Herkesin Hayati kendine değil mi? Senin bakire olman veya olmaman banane arkadasina ne digerlerine ne? Evlenecegin erkek bakire olup olmadigini sorar sni o sekilde kabul ederse 3. Şahıslara yer yoktur. Seni yargilayan kimlerse yasinizi bilmiyorum bu yasta nasil bakiresin diyenlere kulak asma herkes kendi hayatini yaşar. Sana birilerin inanmasi veya inanmamasi cokta takma kafana hayatini yasa insanlar herseyi derler. Bakire olmasan aa suna bak derler. Bakire olsan neler neler yapmistir derler. Sonuc derler derler derler. Demeleri değil senin dusuncelerin onemli iyi aksamlar.
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 425 cevap paylaştı.
+1 yılyavrum sen en azından cinsiyetin itibari ile şanslısın ve bunu kanıtlayabiliyosun peki ya biz temiz kalmayı beceren erkekler kanıtlayamıyor gerisini sen düşün artık
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
27Cevap
+1 yılSelam
Takılma çok herkesi kendi gibi zannediyor millet bir de şöyle bir durum var en son profilinde yazan Doğruysa yani 25 30 yaşın arasındaysan hala kimseyle birlikte yaşamadıysan insana bunu biraz anormal karşılayabilir aslında bu pek yadırganacak bir şey değil ama yinede çok açık bir tabirle bunu belli etmeleri yanlış bir şey.
#perso00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılOnu sebebi şu okulda cok kız vardı önu elinle tutar başja taraflar serbest sonrda bakireyim diye evlenen cok kız gordum kocada hava atarfı el değmemiş kız aldım diye el değmedıde nerelere ne değmiş bılemıycem artık
01 Yorumla
Soran+1 yılİyide benim neyimi görüp inanmıyorlar yapmıyorum ki birşey
Bunyaşa geldin bi bok yapmadıysan zaten bi sorun vardır. Çok şükğr böylesine denk gelmedim.
237 Yorumla
Soran+1 yılDini inançlarım gereği dedim zaten. Türkiye’de benim gibi bir sürü insan var
Soran+1 yılKüçümsemeye çalışıyorsunuz. Yurt dışında okudum ben. Evlilik konusunda gecikmemin bir sebebi de bu. İyi bir kariyerim olsun ayaklarımın üstünde durayım fikri. Ayrıca sadece bakirelik değil ne bir insanın hakkını yedim ne de birinin ahını alabilecek bir şey yaptım. Genel olarak her şeye dikkat eden biriyim.
Soran+1 yılDiğer kadınları küçümsemiyorum. Asıl bazıları beni küçümsüyor. Bakire ama ruhu kötü, herşeyi yapmıştır ama bakiredir falan yazılıyor burada. Dini değerlerim var ama bağnaz değilim. Bu değerlerin beni koruduğuna inanıyorum ve bu şekilde huzurlu oluyorum. Diğer insanlar nasıl isterse öyle Yaşar benim kimseyi kötüleme gibi bir niyetim yok.
Soran+1 yılAyrıca ben bir erkeğin hayatındaki ikinci kadın olmayı gururuma yediremem, öyle bir şeye mecbur kalsam kahrımdan hastalanırım. Dini inanç olayını çok yanlış anlamışsınız. Ayrıca kendim çalışıp kendime bakabiliyorum başkasının zenginliği beni zerre ilgilendirmiyor.
Soran+1 yılHer sevişen seviyor mu sizce? Bence sevişmek özel bir şey herkesle yapılacak bir şey değil. Burada kullanıp bıraktı yazanları görüyoruz. Sevgi aşk çok başka şeyler bence.
Soran+1 yılDinci değilim dindarım aradaki farkı anlayamayacağınızı düşünüyorum.
Soran+1 yılAyrıca ben ilişki yaşayan kötüdür diye bir şey demedim
- +1 yıl
Demene gerek yok, altmetin her zaman bunu der. Kullandığın sözcüklerde saklıdır o. Kendinde gurur duyuyorsun, iradeli görüyorsun, böyle bir kibir var.
"Kullanılıp atılan kızlar" derken bile, onları hakir gördüğünden de adım gibi eminim.
Dini hayatın merkezine koyan herkeste saklı bir ötekine karşı nefeet vardır.
Soran+1 yılKardeşim ne diyorsun sen. Kendimi iradeli gördüğüm doğru ama diğer insanlardan nefret falan etmiyorum. Bir arkadaşım oldu ve ben flörtleştiğimizi sanıyordum. O dönem başka bir kızla yattığını duydum. O zaman iradeli olduğumu düşünmüştüm mesela. Bu yaptığına çok kırılmıştım. Ama özellikle hemcinslerime karşı hiç negatif bir düşüncem yok. Benim kızgınlığım erkeklerin iki yüzlülüğüne. Kendisi her haltı yiyip karım bakire olsun diyenlere.
Soran+1 yılAşk sevgi bunun neresinde? Ayrıca neden kendi yatıp karım bakire olmalı diyor?
Soran+1 yılÇıkardım onu hayatımdan öğrendiğim an. Ben bu iradeyi kendim için gösteriyorum erkeklere yaranmak için değil. Ben onu insan sandım geçmişte ne yaşadığıyla ilgilenmedim. Burada bana laf söyleyeceğinize bu iki yüzlü düzenim mimarı erkeklere saydırın.
Soran+1 yılEn ufak eleştiriye bile tahammül edemeyen iki yüzlüler yığınına soracaksınız hesabı bana değil bence
Soran+1 yılSiz küçümsemeden ağzınızı bozmadan eleştiri yapamıyorsunuz galiba.
Soran+1 yılKüfürlü konuşup küçümsemek iki yüzlülük olmuyor öyle mi? Sadece üslubunu düzelteceksin yoksa istediğini söyle. Ben de sana katılmıyorum düşüncelerini onaylamıyorum ama hakaret etmiyorum küçümsemiyorum. Yani iki yüzlülük falan yaptığım yok. Aynı düşünmek zorunda değiliz.
Soran+1 yılHayır öfkeli değilim. Niye öfkeleneyim? Asıl bence siz öfkelisiniz. Kendim gibi birini bulursam sorun kalmaz diye düşünüyorum. Ben de dinin kamusal alanda olmasına, siyasallaşmasına karşıyım ama kendi iç dünyamda inanmaya ihtiyacım var. Bu beni huzurlu hissettiriyor. Buna neden bu kadar sinirleniyorsunuz anlamıyorum. Kim nasıl mutlu ve huzurlu hissediyorsa öyle yaşasın.
Soran+1 yılEvet üslubunuz da düzeldi bir anda açıkçası ben de buna sevindim 😊
Soran+1 yılBen bir sürü hakaret yediğimle kaldım ama neyse
Soran+1 yılTamam ya tamam bitsin artık şu muhabbet.
Soran+1 yılDiğer türlüsüyle evlenince başka bir şey mi yaşatıyor sanki. Çevremde nelerini gördüm.
Soran+1 yılİnsanoğlu kökünden sorunlu emin ol. Bakir olmayıp bakire kız arayan o bahsettiğim kişinin dinle alakası yoktu. İnançsızdı ayrıca gece hayatı da vardı. O da kazık attı. Yani insanlığın kimde olduğunu bilemiyoruz belli olmuyor. İnsanları kategorileştirmemek lazım
Hırsız hiç bir zaman kolay kolay dolandirilamaz. Çünkü karşısındaki her kişiyi hırsız zannedip güvenmez.
Kim nasılsa karsisindakini öyle düşünür.00 Yorumla
+1 yılBiraz açık ve dekolte giyiniyorsaniz inanmamalari normal. Bizim halkimizda açık giyinen bir bayana *ruspu gözüyle bakıyorlar
06 Yorumla
Soran+1 yılYok açık ve dekolte hiç giymiyorum ayrıca sıfır makyaj geziyorum
- +1 yıl
Bu bakire muhabbetini çevreniz mı size diyor yoksa buradakiler mi?
Soran+1 yılHer iki yerde de oluyor
- +1 yıl
Cevrenizdekiler diyorsa çevrenizi değiştirin :) buradakiler diyorsa ciddiye almayın
Soran+1 yılAslında çevremdekiler görüyor nasıl insan olduğumu nasıl yaşadığımı
- +1 yıl
Cidden insanların ne dediğini, ne düşündüğünü umursamayi bırakın. Canınızı sıkmaktan başka bir işe yaramiyorlar
Çünkü tamamen bakire olan az binde bir eline erkek eli değmemiş insan
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBakireliğin toplamda önemi kalmadığını düşünüyorlar
00 Yorumla
+1 yılo lafın anlamı farklı kız arkadan yapıyo sakso çekiyo bakireyim diyo :D
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sen onları takma konuşup dursunlar kimseyi inandırmak zorunda değilsin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılÖyle insanları fazla umursama boşver. İnancım gereği hiç ilişki yaşamadım demenede sevindim açıkçası. :)
Allah yolunu açık etsin.02 Yorumla
Soran+1 yılAmin çok teşekkür ederim ☺️
Cevap sahibi+1 yılRica ederim.
Gizli Üye(25-29)+1 yılNeden bi insan bi insana bakireyim ya da değilim der anlamiyorum bu nasil bi arkadaslik iliskisi
15 Yorumla
Soran+1 yılKızlar arasında açılıyor ya konu. Bakire değilim erkekler bunu sorun eder mi diye
Cevap sahibi+1 yılBir kere bile bunun konusu bile acilmadi siz garipsiniz
Soran+1 yılBenim önceki arkadaşlarım bakireydi ve hiç konu açılmıyordu ama şimdiki arkadaşlarım değil ve konu açılıyor
Cevap sahibi+1 yılMesela onceki arkadaslarinin bakire olduklarini bilmende garibime gidiyor😂 ilginc bi ortam senin ne oldugunda kimseyi ilgilendirmez kocani bile.
Soran+1 yılAslında tahmin ediyorum net bilmiyorum.
Gizli Üye(25-29)+1 yılİnsanlar neden böyle biliyor musun burda derdim de neyse
14 Yorumla
Soran+1 yılNeden?
Cevap sahibi+1 yılKendileri başkalarının altında gezdikleri için herkesi öyle saniyorlar
Soran+1 yılİyide beni yakından tanıyorlar. Yaşantımı kişiliğimi biliyorlar bilmeyen insan değiller ki
Cevap sahibi+1 yılKendileri veriyor işte kendilerini rahatlatmak için belki de sana da diyorlar
Gizli Üye(25-29)+1 yılİnançlısın ama flört ettin? Flörtün haram olduğunu biliyor musun peki?
013 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSen onlarla ilgili konuşamazsın çünkü zaten bakire değil demişsin aynı zamanda güven yerlerde ben olsam şüphe ile yaklaşırım geçmişi hakkında ve büyük ihtimal bu yüzden evlenemem. Ki sende bakire olsanda bir şey yapmadım desende flört etmişsin yani zaten bir şey olmuş
Soran+1 yılKardeş flört ne demek konuşmak demek konuşmadan nasıl tanışıp evleneceğim?
Cevap sahibi+1 yılKonuşmak farklı flört farklı tanışmak dediğin iş farklı bir şeydir. Flört olan daha farklıdır flört haramdır. Ben tanışma konuşma demedim zaten. Tanışmak gerekir ama birtakım kurallar dahilinde. Bu da flört değildir. Ben İslami tanışmadan bahsediyorum.
Soran+1 yılBenim flörtten anladığım tanışmak konuşmak
Cevap sahibi+1 yılAma flört öyle değil işte o zaman tanışmak konuşmak diyebilirsin.
Soran+1 yılBana göre flört o oluyor
Cevap sahibi+1 yılAma flört o değil aslında. Ve bunu birine dediğinde karşındaki tanıştığın kişiye senin gibi anlamayabilir istemeyebilir evlenmeyi mesela
Soran+1 yılNasıl yani?
Cevap sahibi+1 yılEvlenmek için görüştüğün kişi geçmişini sorarsa flörtüm var dersen bunu senin dediğin gibi anlamayabilir
Soran+1 yılKonuşunca nasıl insan olduğumu anlar herhalde.
Cevap sahibi+1 yılNasıl olduğunu anlaması değil. Senin geçmişini merak edip etmemesi önemli ve bunu doğruca konuşmak önemli çünkü dindar olup sevgilisi olan var namaz kılıyor sevgilisi var mesela ya da zina yapmış nefsine yenik düşmüş ya da eskiden pek bilmiyormuş hatalar yapmış sonradan anlamış ve dindar olmuş gibi
Soran+1 yılZina yapmadım hiç ama kızlı erkekli arkadaş grubum oldu onlarla gezmeye de gittim sinemaya da. Sadece duygusal bir durumum olan bir erkekle hiçbir zaman yalnız başıma bir evde ya da otelde bulunmadım. Birisiyle görüşürsem bunu böyle anlatırım.
Cevap sahibi+1 yılİşte flörtüm deme yani cidden flörtün olmadıysa
Gizli Üye(36-45)+1 yılmillet herkesi kendi gibi sanarmis.
Ayrica sana talibim :)02 Yorumla
Soran+1 yılİnternetten tanışmaya sıcak bakmıyorum. Sadece gizliden merak ettiğim soruları soruyorum burada. Kusura bakmayın.
Cevap sahibi+1 yılAnliyorum.. hangi sehirde yasiyorsunuz`?
Gizli Üye(36-45)+1 yılBoşver canım onlar herkesi kendileri gibi sanıyorlar.. sen kendini biliyorsun Allah biliyor ya gerisini takma boşver böyle devam et yoluna 🙂
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 591 cevap paylaştı. Çünkü çevre böyle inanası gelmiyor kimsenin. Yapmamışsan yapmamışsındır tanımıyor kimse kimseyi yalanı yakıştırıyorlar herkese
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSıkıntı etme arkadaşım bende senin gibiyim flört durumlarım sevgili falan oldu ama kendimi eşime sakladım takılma millete sen
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOhh iyi oluyor inanmasınlar inş zikerler seni teyze
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. Geneli her haltı yiyip kendine bakire dediği için senide kendisi gibi zannediyordur
00 Yorumla
+1 yılKendileri olmadığı için
11 Yorumla
Soran+1 yılİyide ben onlara bir şey demiyorum ki
+1 yılMk nasıl sorma hakları var bu soruyu anlamıyorum
12 Yorumla
Soran+1 yılBu inanması güç bir şey mi ben anlamadım
- +1 yıl
Ne alaka
- Cinsel Yaşam konusunda 518 cevap paylaştı.
+1 yılDavula da çok tokmak değiyor ama yırtılmıyor😉
03 Yorumla
Soran+1 yılYani?
- +1 yıl
espirisine takılıyorum ama çok da takıntı yapma, seviş tadını çıkar hayatın yoksa çok beklersin
süt dilimleri uzaktan belli oluyor
02 Yorumla
Soran+1 yılNe demek istiyorsunuz?
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yas ilerleyince dusunurler
00 Yorumla
+1 yılKisi kendinden bilir isi o yuzden.
00 Yorumla
+1 yılOlabilir senin tercihin
00 YorumlaBakirim dediklerim kadınlar daha çok inanmıyor.
00 Yorumla
+1 yılinsanlar mal çok takmamak gerek
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Muhatap alma sen de öylelerini
00 YorumlaHerkes kudurdu çünkü artık
10 YorumlaBen inanırım neden inanmayımki. Bakiremisin cidden
00 Yorumlaortam çok bozukta ondan
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılGenel algı
00 Yorumla Yalandır
00 Yorumlatakma kimseyi sende
00 Yorumlayaş 30 mu gerçekten
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılGenel olarak iradeli bir insanım sadece buna değil hayatta bir sürü zorluğ dayandım
Devamını Gör(21)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Bakireyim denildiğinde neden inanılmıyor neden bakire ama neler yapmıştır falan deniliyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım