Partnerimin cinsel isteğini nasıl arttırabilirim?

Ben ve eşim 34 yaşındayız. Eşimde cinsel isteksizlik var. Baştan kendisinde bir rahatsızlık olduğunu düşünüyordu, doktora gitti gereken tahlilleri yaptırdı fakat hiçbir sorun olmadığını söyledi doktor.
Cinsel isteksizliğin sebebi nedir veya buna nasıl bir çözüm bulabilirim? Ben hergün istekli olmama rağmen eşimde tık yok. Neredeyse 2 haftada 1 kez yapıyoruz. 12 yıllık evliyiz ve evliliğimiz boyunca hiç değişmedi ve bu durum beni çok üzüyor. Cinsel terapi uzmanına gidelim mi diye düşünüyorum ama onların da seans ücretleri çok pahalı olduğu için gidemiyoruz. Evin içinde sürekli biryerlerini okşuyorum ama nafile. Bu konuda yardımınıza ihtiyacım var gerçekten. O da bu durumdan rahatsız ama nasıl bir çözüm bulabileceğimizi bilmiyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar sorunun sebebi partnerimde erkeklik hormonu olan testosteron hormonunun kadınlık hormonu olan östrojenin düşük olmasından kaynaklı sanırım. Hastanede test yaptırdı kendisi ve sonucunun bu olduğunu söyledi. 2 hafta oldu neredeyse ve daha cinsel birleşme olmadı.
Partnerimin cinsel isteğini nasıl arttırabilirim?