Mekan fark etmeksizin veya her gün seks yapmak istese vs.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBıkmam asla. Bu daha çok ilgimi çeker. Eğer ondan bıkma gibi bir durumum olsaydı evlilik gibi bir şeye girişmezdim çünkü evlenmeden önce onu iyice bir tanıyorsun sonuçta. Cinsel hayatımızı monotonlaşmamasına ilk günki ateşi korumaya bakardım.
70 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılYani bu aradaki ten uyumuylada alâkalı bir durum , eğer gerçekten arada ten uyumu varsa hiç sıkılmadan her istediği zaman yapabilirim. Aslında her gün yaparsan bir süre sonra illaki sıkılırsın zaten , arada bir ara vermek dinlenmek her iki taraf içinde daha iyi olabilir. Kadınların libidosunun yüksek olması erkekler tarafından beğenilen bir durum , ama fazla abartı olmasınıda istemem şahsen ben. Çünkü bir şeyi sürekli yaparsan o yaptığın şeyden çok çabuk sıkılırsın , bu seferde insanların gözü dışarıya kayıyor ve aldatmalar daha da artıyor malesef.
12 Yorumla- +1 yıl
Ne çok fazla yapacaksın ne de çok fazla uzaklaşacaksın , ortayı bulup ayarlamak her zaman en iyisi olur.
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılLibidosu yüksek kadınlar benimle seks yaptıktan sonra yelkenlerini suya indiriyor. Benden daha yüksek libidolu kadına hiç denk gelemedim desem yalan olmaz sanıyorum.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHiçç bıkılır mı 😋 o yapmasa da ben rahat durmam zaten sabah akşam benim elim dilim onun ağzından boynundan göbeğinden kasığından kazığından ayrı kalamaz. Heran dokunmak okşamak isterim normal otururken bile elim hep malum yerinde olur o da benimle heran temas etsin elleri vücudumda gezinsin isterim, devamı da illaki gelir zaten 😏
148 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEksi atanın derdi ne acaba
Cevap sahibi+1 yılOndan mı eksiledin 😄
- +1 yıl
Ben kimseyi eksilemem kim eksilemisse ona söyle 🙂
Cevap sahibi+1 yılİki saat oral yapılmasına da ben hayır demem kim hayır diyorsa onu söyleyin siz de 🙂
- +1 yıl
Bak sen de sustun 😊😊
Cevap sahibi+1 yılEvet ama her önüme gelene yapacağım anlamını taşımıyor bu yorumum
Cevap sahibi+1 yılBaşka kişilerle deneyebilirsiniz şansınızı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
91Cevap
+1 yılOyle bi sevgilim vardı hic bıkmadım hersey çok güzeldi gecesi gündüzü yoktu ayak uydurma sorunu yaşamadım bile çünkü bende de aynı şeyler vardi yine olsa yine derim😅
94 Yorumla
+1 yılEşimin libidosu zaten çok yüksek ve bıkmak söz konusu değil çünkü libidolarımız denk!
50 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılLibidosu yüksek bir partner benim için ideal bir partnerdir. Ateş burcumun etkisiyle içimde yanan kor alevi söndürebilmesi için zaten yüksek bir libido eşiğinde olması gerekir ki bu ateş bir nebze olsun sönebilsin. Yüksek libido candır ve heyecandır. İlişkiye fantazi, hayal gücü ve zevk üstüne zevk katar. Ben de partnerimle uçmağa doğru uçarız.
10 Yorumla Çılgın bakirenin yüksek libidosu, çükü görene kadardır.
Bunlar her ergenin hayal dünyasında yatan şeyler, iş icraata döküldüğünde gerçeğin hayallerden uzak olduğu anlaşılınca, ne yanmalar biter, ne kurumalar..11 Yorumla
Soran+1 yılBakire değilim ergen de değilim
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Asla bıkmam. Hiç bıkılırmı, hep istediğim, keşke olsa öyle bir mucize… 😌🌸😎
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayir hosuma gider sabah aksam bankada ofiste farketmez soksun her dakika
194 Yorumla- +1 yıl
Budur işte 😊
- +1 yıl
Bankacısın herhalde
Yani şimdi burada ki cinselliğin afrikasını yaşayan erkeklerden daha ziyade gerçeği söylemek gerekirse bıkarsın ve artık iğrenirsin çok olursa. Bunu sürelere yayacaksın ve iki eşinde en çok ne zaman bu ihtiyaçları ağır basıyorsa o zaman yapılır...
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen istediğin kadar her gün iste, erkeğin sperm sayisi azalinca giderek isteksiz olacak.
Aşağıda bakma hergün skermm diyenlere hergünden birkaç ay sonra sırtını dönerler16 Yorumla
Soran+1 yılBende bunu merak etmiştim. Teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılErkek iyi beslenmeli ve ara vermeli
- +1 yıl
Kardeşim bilmiyorsun anladık ama cahilliğinde ısrar etmenin bir anlamı yok. Bilmiyorsan bununla ilgili birsürü makale yazı var açıp okuyabilirsin. Sperm kalitesi ve libidonun birbiri ile alakası yok. Çok ilişkiye girmek isteksizlik yapmaz. Sperm sayısını ve kalitesini düşüren şeyler bellidir. Aşırı kilo, sağlıksız beslenme, sürekli oturarak çalışma, bazı zihinsel hastalıklar gibi gibi şeyler sperm sayısını düşürür. Düzenli beslenen, spor yapan ve herhangi bir rahatsızlığı olmayan biri 10 yıl boyunca hergün ya da günde 2 kere ilişkiye girebilir
Cevap sahibi+1 yıl@chace hergun yap abicim yapabiliyosan. ulan gelmişsin bana hikaye anlatiyon makaleydi bilmem neydi. Bi dafa zihin olarak bile sıkılıp isteksizleşirsin. Beden olarak ara vermezsen zaten kaçarın yok
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bırakarım yani gezip eylenmekte var vakit geçirmekte güzel bence dışarıya çıkmak değişiklik hem ama belli bir zaman sonra her iki insan içinde bıtkınlık verir evliklikte böyle birşey
20 Yorumla
+1 yılHerşey zamanında ve dozunda güzeldir,, her an seks bile çekilmez,, evet dünyanın en zevk veren şeyi olabilir seks, ancak onun bile sürekli, daha doğrusu her an olması rahatsız eder
10 Yorumla
+1 yılBıkmam ama beni ona göre beslemeli. Araştıracak bu adam nasıl daha kısa sürede daha çok sperm üretir yoksa anlaşamayız. Ona göre yemekler yapacak ara öğünler hazırlayacak sonrası kolay 😊
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYoo niye bıkayım hoşuma bile gider hatta genelde böyleleri temas bağımlısı olur bende öyleyim hiç problem değil
50 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 408 cevap paylaştı. Baş tacı yaparım onu. Beni her an arzulayan sevdiğim bir hatun bulmuşum daha ne isteyeceğim. Zaten öyle olsun istiyorum ✌️🦉
10 Yorumla
+1 yılKadınlar hep isteriz derler ama gerçekte itici bulurlar umursamazlar olay budur.
Ben daha iki saat durmadan oral isterim diyen birini görmedim.11 Yorumla- +1 yıl
Garibim bi aseksüel de eksilemiş beni 😃
Partnerim öyle olursa yetişemem ama caresini bulurum. Bazen değişiklik iyi olur monotonluk sona erer.
10 Yorumla
+1 yılHiç bıkılır mı be benim yüksek onun yüksek daha ne olsun ki :)
10 Yorumla
+1 yılbıkmak değilde libido yüksek olduğu için hergün ister ve okadar yaparsan çabuk bıkarsın
10 Yorumla
+1 yılÇok hoşuma gider ama sadık olmalı sadece bana yükselmeli.
10 Yorumla
+1 yılOyle kadinlar olsa bile tecrubeli gibi gorunmemek için cekingen davranıyorlar. Bir işe yaramaz.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 865 cevap paylaştı.
+1 yılBıkmam tabi ki benimle aynı libidosu olsun yeterki 😊
10 Yorumla
+1 yılKİM BIKAR YAHU
var mı öyle bir kadın
kaldımı
öküzler alıp gitmedimi10 Yorumla
+1 yılBıkmayız, istekli eş daha iyidir. Siz istekli misiniz, günde kaç kez mast yapıyorsunuz
10 YorumlaAh keşke öyle bir sevgili bulsam içinden çıkarırsam beni boşasın :D
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılNiye bıkayım ki? Evliyken görmedim öyle bir şey, şimdi olsa tadını çıkartırım 😈
10 Yorumla
+1 yılBıkmam ama ona göre de iyi beslemesi lazım erkeğini 😉
10 YorumlaŞimdi kim ateşli kadını sevmez sevmiyorum diyen yalan söyler
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılErkek bıkarda kadın bıkmaz
111 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 864 cevap paylaştı.
u +1 yılHayır bıkmam. benimde yükselmemi sağlar.🦀
160 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBırakmam benim de libidom yüksektir, mekan ve zaman pekte farketmez hatta buna uygun ortamlar bile ayarlarım aradaki o ateş sönmesin tek
10 YorumlaAh ah bulamadık öyle birini şimdi çekiyoruz çilesini.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. bi süre sonra bıkar
her gün seks ancak evliliğin ilk zamanlarında olur10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen boşandım. Ana sebeplerden biriydi bu. Bir de evde durmak yok hep hezelim diyordu. Evdeysek seks, ama evi temizlemek toplamak yok. Boşandıktan sonra balkondan battal boy 3 poşet çöp attım sadece. Gerisini siz düşünün.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 670 cevap paylaştı.
+1 yılHer gun neki ben evli rasldim adam 3 aksam 2 sabah yapiyrmuş hala doymuyom diyordu mahalleye yeterdi 😏🙄🙄
00 Yorumla Bıkmam, bıkılır mı ya... Aksine mutlu olur, güzel bir birliktelik yaşarım diye ümit ediyorum.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSanırım bu kadar yüksek oluşu inanılmaz fantazilere açık olmasına sebep olacaktır tat renk heyecan
10 YorumlaBende çok azgın olduğum için çok isterim her saat pompa işte ne güzel
10 Yorumla
+1 yılLibidom. yuksek. derler bı bakarsın ayaklı buz folabi gibi çıkarlar.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlur olur yeriz yeriz 😂😂
132 Yorumla- +1 yıl
Beni ye djjdjdhdd
Cevap sahibi+1 yılolursa eşimi yicem tenks 😂😂
- Cinsel Yaşam konusunda 929 cevap paylaştı.
+1 yılLibidosu yüksek sevgilim olsun bir milyon borcum olsun
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. Doya doya yaparım ama her insanda acaba doyuramıyorum düşüncesi olabilir
10 Yorumla
+1 yılKeşke olsa öyle bir kadın. Sen nasılsın?
14 Yorumla
Soran+1 yılBu benim adfggdf
- +1 yıl
Uff fena oldum bi an 😂 çok iyiymiş :) sürekli istiyo musun?
Soran+1 yılEvet dghhh
- +1 yıl
şu an peki?
Sacmalama ya arayıpta bulamadığım sey. Sürekli istesin sürekli taciz etsin beni
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBazen günde 2-3 olur bazen 2 günde bir. Canım nasıl isterse öyle davranırım. Ama kadınım ben her istediğimde hazır olmalı ve itiraz etmemeli hiçbir isteğime.
10 Yorumla
+1 yılBıkmam.
140 Yorumlaİnsan eşinden bıkar mı yahu.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılDoyuma ulaşmasını sağlarım her zaman
10 Yorumla Yani, o benden bıkmaz ona eminim
10 Yorumla
+1 yılAsla bikmam, her gün 7-24 beraber olurum.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Asla. Tek hayalim buydu ama malesef olmadı...
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Bulamadık öyle birini
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılBikilir mi yaaa bayiliirim
10 Yorumla
+1 yılyok bıkmam daha da sevinirim
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılHayır eşim oyle zaten
10 Yorumla
+1 yılBıkmam bana iyi gelir
10 Yorumla
+1 yılbıkmayızda böyle bişey zor mümkün olmayabilir
10 Yorumla
+1 yılben bıkmam tam tersine çok da hoşuma gider
10 Yorumla
+1 yılBüyük ihtimal boynuzlar o nedenle istemem
10 Yorumla
+1 yılyorar insanı, bıktırıd
10 YorumlaSürekli bal yiyen baldan bıkar be