Gizli Üye(36-45)+1 yılrü ya da basbayağa bir kızla ilişki yaşadığımı görüyorum sevişiyoruz öpüp okşuyorum içine giriyorum her şeyi yaşıyormuşum gibi görüyorum rüyamda ve boşalma oluyor. rü ya da orgazm yazıyoruz ama gerçekte de hem orgazm ve sperm boşalması oluyor peniste. bazı rüyalarda sadece bir kız görüp ona bakıyorum çıplak bir kız ama bakarken zevk alıp boşalma oluyor, bazı gördüğümde kızı öpüp okşuyorum memelerini felan işte öyle boşalma yaşıyorum, ama genellikle ilişkiye girdiğimi görüyorum genç kızla. çok gördüm rü ya da kız s*ktiğimi. rü ya da yapmak gerçekte yapmaktan çook daha zevklii ama bir bilsen tek farklı gerçekte yaparken penisin sertleşmiş oluyor, rü ya da yaparken penisin sertleşmemiş aslında ama rüyanda semsert olduğunu görüyorsun öyle boşalıyorsun, tam boşalma anında sertleşmeye başlıyor ve o an uyanıyorsun zevk içinde, Allah vergisi bir durum bu rüya olayı bize erkeklerin belli bir süre içerisinde boşalması gerekir yani sürekli sperm üretimi vardır ve t*şaklarda depolanır, uzunca bir süre boşalma yaşamazsa erkek t*şakların kapasitesi dolar ve fazla spermin dışarı atılması için bu rüya görerek boşalma hadisesi ilahi bir ikram olarak gerçekleşir.. ergenlikte her gün de gmrülebilir 3-4 günde bir de. ilişki yaşarsan veya mast yaparsan bu rüya olayı pek olmaz.. eğer hiçbir şekilde boşalma olmazsa t*şaklarda sancı yapmaya başlar ve rüya kaçınılmaz olur... ama o rüyalar var ya dehşeett zevklii oluyor, gerçeğindeee kat kat fazla zevk veriyor rüya görürken... rüyadaki kızlar sanki cennetteki huri kızları gibi kusursuz ve nefissss oluyor... uyuyayım belki rüya görürümmmmmm.. rüya gerçek değil ama boşalma ve orgazm tamamen gerçektir, rüya esnasında penis sert olmaz ama orgazm başladığı anda penis şiddetle kasılır ve hemen sertleşir semmsert olur boşalmayla birlikte, o an şiddetli zevk hissi olur hem peniste hem tüm belden aşağılarda, titrer gibi olur, rü ya da boşalmak gerçektekinden çok çok daha zevkli, zevki daha şiddetli, o yüzden boşalma başladığı anda zevkin kasılmaların etkisiyle uyanırım o an,
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 961 cevap paylaştı. Şimdi ruyalanma testisteki spremlerin dolması ile penis tetiklenir ve boşalma olur bu gayet doğaldir sperm üretimi hızlı ise kendi bosalsada olur bu durum evlilik ya da cinsel ilişkisi varsa bu durum azalır bilinç altı ile alakalı bu durum etkilendiği kıza bağlı kimse bu kişi çoğu zaman kim olduğunu bilmezsin cinsel bölgelere odaklanirsin kızlarda yaşar bu durumu aynı sayılır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılçok azdığımız zaman ve mastürbasyon yapmadığımız zaman sonuç olarak sperm üretimi de devam ettiği ve atılması gerektiği için sanırım rüya gördüğümüz zaman uzvumuzda uyurken sertleştiğinde yorgana oraya buraya değince sürtme hissi oluyor rü ya da da bir ilişkiye girdiğini düşünüyorsun ve boşalıyorsun
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
+1 yılCISED şu linkte gerekli bilimsel açıklamaları yapmış. okumanı öneririm.
www.haberturk.com/.../88518-neden-cinsel-icerikli-ruyalar-goruruz10 Yorumla
+1 yılBazen tanıdık birilerini görülür. Genelde sevgili olur ama hoşuna giden herhangi biri de olabilir.
Tanınmayan birileri hatta yüzü belli olmayan biriyle de görülüyo bazen.
Bazen de acayip fantastik şeyler de oluyo 😂02 Yorumla
Soran+1 yılUyandığında hatırlıyor musun tüm rüyayı, kimi gördüğünü ne yaptığınızı falan
- +1 yıl
Bazı durumlarda hatırlıyorum. Hatta o kadar ayrıntılı oluyo ki acaba gerçek mi diye düşünüyorum bazen
Birkaç kez olmuştu bana. genelde çevremde gördüğüm kadınlardan oluyor. iki keresinde arkadaşımın eşini görmüştüm iki kere de ablamı.. Çok nadir olsa da oluyor..
00 Yorumla
+1 yılrasgele seksi bi kadın görür gerçek birisi olması gerekmiyor.
09 Yorumla- +1 yıl
O işlee öyle olmuyor çünkü soran :)
Soran+1 yılO işler nasıl oluyor peki 😄
- +1 yıl
Ben mesela geçen ingiliz bi hatun gördüm 😂😂😂 gerçek bile değil yani 😂😂
Soran+1 yılİngiliz olduğu bilgisi sana rüyanda mı verildi 😂😄
- +1 yıl
aynen :D kıyafetlerinden konuşmasından falan :D
Soran+1 yılBelkide gerçektir 😄
- +1 yıl
gerçekse nikahı basayım direk :D burdakilere bin basıyodu :D
Soran+1 yılTürk kadınlarında kriterlerinize uymayan ne var epey merak ediyorum 😊
- +1 yıl
valla onu bilinçaltıma sorcan :) türk kadınlarını da severim ayrıca :) ham yaparım :p
- Cinsel Yaşam konusunda 648 cevap paylaştı.
+1 yılYahu işte cinsel rüya görür ve boşalır rüyadan dolayı. Kimi gördüğü belli olmaz hoşuna giden kız da olabilir ya da başka bir kadın da...
00 Yorumla
+1 yılEvet hatirlar... ve hep guzel hayal ettigi ve yapmak istedikleri seylerle ruyalanir.. sahsen ben oyleyim
01 Yorumla- +1 yıl
Ogrenmek istiyosan borini secip konusacaksin buraya kimse yazmaz
+1 yılTanıdığı herkes olabiliyor alakalı alakasız normal yani
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim sevgilim baya detaylı anlatıyordu herhalde hatırlıyo
111 Yorumla
Soran+1 yılKıskanmıyor musun hiç 😄🙄
Cevap sahibi+1 yılYo biz rahatız biraz. Öyle şeyleri açık konuşuyoruz. Ondan kıskanmıyorum zaten genelde beni görüyo. Uzak mesafe ilişkimiz olduğu için foto falan atıp aklına giriyorum ve beni görüyo hep ajshhshs
Soran+1 yılBizde daha hiç buluşmadık fotoğraf attığımız oluyor birbirimize umarım bende girebiliyorumdur aklına djensls
Cevap sahibi+1 yılBaşkasını mı görüyormuş
Soran+1 yılBilmiyorumki aslında pek ayrıntılı konuşmuyoruz böyle şeyleri sanırım ayrıntılı konuşursak içim daha rahat olacak böylesini bi deneyeyim 🙃
Cevap sahibi+1 yılAynen fantezi falan anlat ona rüya için malzeme var seni görsün ajshhdhd
Soran+1 yılTeşekkürler önerilerin için 😄 çokk mutlu olunnn
Cevap sahibi+1 yılSiz deee
Soran+1 yılTeşekkür ederim :))
- +1 yıl
sizi görmesi çok düşük ihtimal kızlar :D
Soran+1 yılSkadir3441 nedenki
Gizli Üye(36-45)+1 yılSevgilin mi rüyalandı kardeş falan mı meraklı😛😁
04 Yorumla
Soran+1 yılSevgilim 😄
Cevap sahibi+1 yılOoo.😁boşalırmı boşalmz mı rüyada sıkr mı vs demedın
Soran+1 yılYapar mı rüyasında 😄
Cevap sahibi+1 yılOlabilir😁rüyasına bağlı
Gizli Üye(30-35)+1 yılrüyamda ne karılar skyom bi bilsen... ama hiç bosalmadm oyle
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHiç başıma gelmedi galiba nasıl olduğunu hiç bilmiyorum desem🙈
00 YorumlaNe çok soru sormuşsun
04 Yorumla
Soran+1 yılSevgilim yaşıyormuşda ondan merak ediyorum
Soran+1 yılHer şeyi anlatmazki kıskanmayayım diye sanki snjslzş
Gerçekten anlatıyım mi açık açık :D
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet rahatsız olmayacaksan
- +1 yıl
Ben olmam da sen olur musun gerçi az çok tahmin edersin. Soyle ki 20 gün sabrediyosun unutuyorsun bazen sonra askılı mini etek giyen birini görüyorsun tabi yanlış anlaşılmasın sapik değiliz erkeğin doğasında var sonra ereksiyon oluyorsun falan sonra gece aşağı yatıyorsun bir kadin geliyor ama inanılmaz seksi falan senin fazla bişey yapmana bile gerek kalmıyor yataktasiniz önünde eğiliyor askılı giymiş tabi memeler muazzam gözüküyor bazen o sırada saliyorsun ama rahatlıyorsun sanki gerçekte yapmissin gibi değil oluyor ama eminim ki gerçeği çok daha iyidir. Bu arada libido biraz yüksek ve merak var. Bazen de cinsel organını ağzına atıyorsun direkt rahatlıyorsun zaten hiçbir şey yapmadan vs. Biraz açık oldu ama sen istedin
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Herkesi hatta hiç olmicak birini bile görebilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 697 cevap paylaştı.
+1 yılBu gece başıma geldi daha iyi anlatacak yoktur😂
03 Yorumla
Soran+1 yılAnlatır mısın
- +1 yıl
Evet gel
- +1 yıl
Yazalım da ban yiyelim demi
Gizli Üye(30-35)+1 yılRüyamda hergun birini tanımadığım birilerini
00 Yorumla
+1 yılvar gel
00 Yorumla
Detaylı bilgi