Ama haklı da olabilir tabii ki...
Sizce mastürbasyon hele de böylesi meditasyon yerine geçebilir mi?
Evet neden olmasın
Hayır geçmez
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Meditasyon ve dua , ruhu besler ve ruhun temel ihtiyacıdır. Enerjisel anlamda insanın ruhuna pozitiflik ve şifa fırsatı verir.
Mastürbasyon ise kısa süreli zevk verebilen yüzeysel bir eylem ve sonunda insanın özgüvenini ve öz saygısını zedeleyecek kadar ruhu boğan bir aktivite. Yapılıp işi bitirdikten sonra gelen pişmanlık hissi de cabası ve ruhu neden boğduğunu anlamak da zor değil. Doğanın dengesine aykırı bir kere çünkü..
Kesinlikle kıyaslanacak şeyler değil. :)
ahah yok daha neler :D yuh yani ya.. Kendi sapık düşünce ve çıkarları uğruna artık bunu da mı kullandılar pes.. Bence mastürbasyon insan bedeni ve ruhunda bir rahatlama mutlaka yaşatıyor bu tartışılmaz ama asla meditasyon olarak kalbul edilebileceğini düşünmüyorum.. Keyifli geceler..
Hayır. Seks, mastürbasyon beyinde dopamin salgılar, zevk verir. normal bir ihtiyaçtır. Meditasyon ise beyni dinlendirir, kişinin bireysel yaptığı bir şeydir. Hiç bir psikolog böyle bir şey yapmaz.
Detayı okuduktan sonra...

Umarım arkadaşlarına falan önermez, böyle bir iş koluna hazır değiliz 😂😂😂
Cevap
19Cevap
Böylemi organzm oluyorlar mis acaba camda 🤣🤣🤣
Herhalde 😂😂
Mastürbasyon psikoloji bozar uzak durun her mastürbasyon yaptığınızda vcud aşırı adrenalin ve mutluluk salgılar ve biryerden sonra alışıyor ve hergun istiyor
bunu ciddi sekılde kullananlar var.
soyle kı yapılan primatlar arasında deneyde , primatlar baska gruptan saldırıda alfa erkek saldırısında ya da stresslı oldugu anlarda dişi ile cıftlesme ve sonrasında sakinleşme davranısları gorulmus.
Böyle bir şey bana iyi olurdu madem hayatı cinsellik açısından yaşıyamıyoruz karşılıklı anlaşma yapılabilir veya dediğin bunlar.
Mastürbasyon yapmamın tek nedeni yokluk. Mümkün olduğunca da az yapıyorum. Sonra erekteyi falan etkilemesin.
Bu sadece üzerini örtmek onu anlamlı bişey gibi göstermek bence
Mastürbasyon her türlü zararlı bir alışkanlık, kurtulamadım şu illetten
Aslında değişik bir olay. Sanal hiçbirşeyi sevmem ama tanımadığım ve tanımayacağım biri ile karşılıklı. Güzel ya valla meditasyon olabilir.
Adam işini biliyor meditasyonun amacı rahatlatmak ve mast rahatlatiyor neticede 😂😂
Güzel taktikmiş 😂😂😂😂
Psikolog mudur bilmem ama kendisi meditasyon yapmış.
Kız arkadaşın konusunda kararsızım😂😂
Çok güldüm 😂
Meditasyon olmadığı kesin :D Ama masturbasyon yaparken izlemek ve izlenmek keyifli olabilir.
Bence geçmez
Geçiceğini sanmıyorum..
Hayır geçmez bence
Hiçbir meditasyon o kadar rahatlatmaz
Bence o psikologla sexkoliği karıştırmış.
medtasyon kadar faydalı
Hiç düşünmedim olabilirmiki
Nayirrr nolamaz
Yok daha neler
Hayir
Olabilir mi?🤔