Bir arkadaşım eşiyle beraber Afyon'da; odalarında termal su havuzları bulunan bir otele gidiyor ancak sonu dramatik bitiyor. Eşi ereksiyon olamıyor ve ilişki yaşanamıyor. Kocasına sorduğunda; sudan dolayı olmuyor şeklinde bir cevap alıyor. Aşırı sıcak suyun spermler üzerinde olumsuz etkileri olduğunu biliyorum ancak ereksiyonu etkileyebilir mi bununla ilgili bir araştırma bulamadım...
Tatlı ya da termal su kullanılan havuz ve jakuzilerde; ereksiyon sorunları yaşanabilir mi?
için fesat diyebilirsiniz belki ama, adam sanki afyona gelmeden sevgilisiyle buluşmuş olabilir mi acaba :))
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Termal krizi diye birşey var cok fazla termal sicak suda kalinca bazi insanlarin bunyesi kaldirmiyor vucut dengesi bozuluyor hasta oluyor halsiz dusuyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Psikolojik bir durumdur belki.. su ile ne kadar ilgili olabilir ki en fazla sıcak etkiler.
için fesat diyebilirsiniz belki ama, adam sanki afyona gelmeden sevgilisiyle buluşmuş olabilir mi acaba :))
Termal krizi diye birşey var cok fazla termal sicak suda kalinca bazi insanlarin bunyesi kaldirmiyor vucut dengesi bozuluyor hasta oluyor halsiz dusuyor
Erkeğin aldatmasını nasılsa gülerek yazmışlar umarım karınızda sevgili yapar
Aksine sicakta rahatlarsin daha kolay erekte olursun. Reis kacamak yapmis belliki 😂
Erkek yapınca kaçamak kadın yapınca.. derler yazık
İlk defa duyuyorum böyle bir şey hatta insan rahatladıkça daha çok ister 😁💦
Mümkün tabiki kaldı ki yazın sıcaklarda ereksiyon olayı düşme belirtisi gösterir
Kocasıyla olmamışsa f*ck buddy le bu açık kapanabilir diye düşünüyorum
Bence başka bir sorun vardır yani sıcak su daha etkili olur diye biliyorum ereksiyon için
Bende tam tersi oluyor uzun süre inmiyor öyle kalıyor. O nedense heyecan yapmış. Düzelir ertesi gün
Bence etkiler ne çok sorun yaşayan arkadaşın varmış hepsi sana mı anlatıyor sorunlarını ☺️
Hayır ereksiyon sorunu yapmaz ama bu soru ne alaka havuz ile ereksiyon
detayı okursanız...
Suyun kaldırma kuvvetine ne oldu😂
Bence başka nedeni vardır. İnandırıcı gelmedi
Orda kesin bir kaçamak olmuş. Su bahane.
Bende gittim öyle bir sorun yaşamadım
Sudan değil psikolojiktir bence
Pek sanmıyorum
Suyun içinde mi yapmaktan bahsediyor?
Kesinlikle olabilir