Selam Hastan ölebilirim çünkü şu an düşündüm ben eğer birlikte oluyorsan biriyle o kişi gerçekten benim için önemli biridir ve gerçekten hayranlık duyuyorumdur kişi ve benim bedenimin heryerini dili ile keşfetmesi beni belki de zevkten bayıltabilir bunda abartmıyorum gerçekten belki de bayılabilirdim bayılma ihtimalim gerçekten yüksek. #perso
Dili sulu kullanıp bütün beden de o dilin imzasını bırakmak oldukça haz verici bir durum okşamaktan daha çok zevk veriyor ben yapmasını ve yapılmasıni çok severim kulak memesine kadar dilimi dudaklarımı heryerde gezdirmek favorimdir.
genelde benim yaptığım bir durumdur bu... karşılıklı olunca daha güzel elbette... biliyorsun ne hissettirdiğini de... benim daha fazla haz aldığım durum partnerime hissettirdigim verdiğim hazdir...
Nasıl dondurma yalıyorsun onun gibi düşün ben benzetme yaptım sadece. Yalamak yerine çizgi cızıyorsun. Bunu kadar basitti bu aslında çok açtık konuyu 😆
Bu senin kendi icat ettiğin bir ifade galiba. Dondurma çizilmez, yalanır sonuçta değil mi? Orijinal bir ifade kullanayım derken biraz cehil göründün kabul et. :)