Arkadaşlar iş yerinde 36 yaşında ayrılmış kadın var dar etek giymiş ve bir kere mast yaparken gördüm. Onu izlerken beni fark etti kafamı eğdim. Bugün telefonunun bozulduğunu ve bakmamı istedi galeri açılmıyor dedi baktım galeriyi açtım vajina ve açık meme resimleri vardı eliyle ağzımı kapattı sakın kimseye söyleme dedi teşekkür ederim açtığın dedi. Neden böyle yaptı? Beni arzuluyor olabilir mi?
Evet uğraşmak istemiyorum o yüzden :( zaten Bugün hiç konuşmadık herhalde adım bekledi benden. O çekingem var. Sen ne dersin seninle aşırı istek olunca sanal yapardık en azından rahatlardık.
Bende senin gibi her gün aşırı istek var mast her gün yapıyorum bazen mast 3 kere yapıyorum dayanamıyorum vücudumda öyle bir istek oluyor ki tuhaf sende aşırı yapma isteği var değil mi sende de? Vücudun istiyor adeta
Her gün 3 woooow! Senin vücut alev alev yanıyor resmen kekse ben ellerim ile oksasam seninkini o ateşi söndürsem. 3 kere yoruyor mu seni her gün? Memelerin büyük mü? Küçük mü? Seninle sabaha kadar yapabiliriz
Harika mermerlerin memelerini emerken vajinanı okşardım seni doyurana kadar seninle yaparım her yerini emerim ikimizde de patlama olurdu. Vajinanı emmemi ister miydin? Meme uçlarını öpüşmek benimkini ağzına alır mıydın
İçine giricem elbet önce yalarım okşarım güzelce sonra içine yavaşça sokarım sonra hızlı hızlı köklerdim. kucağıma alırdım seni hoplatırdım. Her pozisyonda sikişirdik. Sen doyana kadar yapardık sabah öğle akşam memelerinin arasına sokardım offff
Benim ki ortadan uzun kalın çok tatlı görüşünü var gördüğün zaman direk emmek istersin ağzına almak öpmek içinde olmasını istersin. Seni çok arzuluyorum şu an 🤤🤤🤤
şu an dilim vajinanda hayal et emiyorum klitolisini oksuyorum ellerim ile memelerini oksuyorum şimdi yavaşça içine sokuyorum ohhh sıcacık içi ıslanmış ohhhh hissettin mi?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
bu sahsen bı dızıde olmustun sankı oradan görup burada yazıyormusun gıbıme geldı
Seni istiyor gibi
Sende onu istiyor musun
Deli gibi istiyorum hemde ne yapmam lazım
Daha önce iliski yaşadın mı
Hiç yapmadım seks :(
Kaç yaşındasın
31 -32 olacağım :(
Neden yapmadın hiç
Bilmem birlikte olabileceğim biri olmadı sanırım ya da arzuladığım biraz da şanssızlık
Kadın fazla azgındır ama haberin olsun
Ne yapmam lazım bilmiyorum ki ama artık seks yapmak istiyorum nasıl bir duygu sıcaklık tatmak istiyorum sen yaptın mı hiç
Yapmadım ama bende çok istiyorum
Desene sende benim gibisin nasıl davranmam lazım bilmiyorum ki :(
Evet istek tavan resmen bazen dayanılmaz oluyor o derece
Evet ya gece çok oluyor özellikle nedense :( özelini açsana sana hemen mesaj atim tekrar kendini gizle sohbet edelim soruda kimse yok zaten
Özelden konuşmuyorum malesef burda konuşalım
Bende sürekli var istek
Konuşalım diyecektim çok istekli olunca sanal yapalım birlikte. Ne bilim korkuyorum şimdi de kadınla olmaktan
Bir kez olursan devamlı isteyip başına bela olabilir birde eski kocası var tabi
Evet uğraşmak istemiyorum o yüzden :( zaten Bugün hiç konuşmadık herhalde adım bekledi benden. O çekingem var. Sen ne dersin seninle aşırı istek olunca sanal yapardık en azından rahatlardık.
Sanal yetmiyor bana gerçeğini istiyor artık
Bende istiyorum artık iyice tanışıp yapalım mı birlikte hiç yapmadık daha iyi olur biribirimiz gibiyiz endişe kaygı aynı daha önce hiç yapmama
Burda konuşalım önce biraz
Tamam 👍 Nasılsın bu arada? Sen de istek daha çok geceleri mi oluyor? Mast ne sıklık ile yapıyorsun?
Istek günün her saati var
Her gun yapiyorum mast
Sen peki sende durumlar nasıl
Bende senin gibi her gün aşırı istek var mast her gün yapıyorum bazen mast 3 kere yapıyorum dayanamıyorum vücudumda öyle bir istek oluyor ki tuhaf sende aşırı yapma isteği var değil mi sende de? Vücudun istiyor adeta
Aynen öyle
Günde bir kez mast yapip bırakmam ben
En az 3 kez
Her gün 3 woooow! Senin vücut alev alev yanıyor resmen kekse ben ellerim ile oksasam seninkini o ateşi söndürsem. 3 kere yoruyor mu seni her gün? Memelerin büyük mü? Küçük mü? Seninle sabaha kadar yapabiliriz
Diyorum ya istek çok fazla. 3 kez yetmiyor bile bana
Büyük 90 B sabaha kadar yaparım gerçekten
Harika mermerlerin memelerini emerken vajinanı okşardım seni doyurana kadar seninle yaparım her yerini emerim ikimizde de patlama olurdu. Vajinanı emmemi ister miydin? Meme uçlarını öpüşmek benimkini ağzına alır mıydın
Memelerin çok tahrik edici harika 🤤🤤🤤
Sadece okşayacak mısın? İçine girmeyecek misin? Ben asla doymam ama sürekli isterim sabah akşam. isterdim emmeni. Alırdım
Beyaz tenliyim ve büyükler😍
İçine giricem elbet önce yalarım okşarım güzelce sonra içine yavaşça sokarım sonra hızlı hızlı köklerdim. kucağıma alırdım seni hoplatırdım. Her pozisyonda sikişirdik. Sen doyana kadar yapardık sabah öğle akşam memelerinin arasına sokardım offff
Uçları nasıl büyük mi uçlar da offf emmek istiyorum onları ağzıma ver uçları ellerinle saçlarımı okşa ben emerken 🤤🤤
Her pozisyonda seks yapmak istiyorum ben
Seninki nasıl boyu kalınlığı falan
Istediğin kadar em vücudumun her yeri senin olur
Benim ki ortadan uzun kalın çok tatlı görüşünü var gördüğün zaman direk emmek istersin ağzına almak öpmek içinde olmasını istersin. Seni çok arzuluyorum şu an 🤤🤤🤤
Seni çok istiyorum gerçekten vücudun hayal ettiğim gibi 🤤🤤🤤🤤
Ahh bende seni çok arzuluyorum. Içimde olmasını çok istiyorum şu an
Yanımda olsaydım keşke seni ne emerdim 🤤🤤🤤🤤 sokardım duşta bile seninle seks yapardık şu an istekli misin?
Evet istekliyimm. alev alev yanıyor ve ıslakk
Harika kilodunu sıyırıp emebilir miyim 🤤🤤 ateşini almak istiyorum.
Ateşim girmeden geçecek gibi değil. Tabiki gel emm
şu an dilim vajinanda hayal et emiyorum klitolisini oksuyorum ellerim ile memelerini oksuyorum şimdi yavaşça içine sokuyorum ohhh sıcacık içi ıslanmış ohhhh hissettin mi?
Ahhh hissettim eveett
Ohhh çok ateşlisin varya bunları seninle gerçekten yapmak istiyorum
Yanıyorum demiştiimm
Çok fenasın ama sen ya benden bile ateşlisin seni sabaha kadar becermek istiyorum meme uçlarını emmek istiyorum seni her pozisyonda becermek istiyorum
Sabahlara kadar inmem kucağından
İnme kucağımda zıplatırım seni canım inlemen çok tahrik eder beni 🤤🤤
Sana yapmamı istediğin özel isteğin var mı
Fena inlerim becerebilirsen
Seni deliler gibi inletirim zevkten öyle bir inleticem ki her zaman isteyeceksin hep kucağımda olmak isteyeceksin seni her gün inleteceğim
Off her gün istiyorum her günn
Bende hergün deliler gibi istiyorum hemde her gün her gün yaparız istersen eğer
Her gün isterim her gün mutlakaa
Bende her gün seni yalarım emerim beceririm zevkten uçarsın her gün seni zevkten kudurtucam
Zevkten inleye inleye uçmak istiyorumm
Bende seni uçurmak istiyorum şu an yanımda olsaydın sabaha kadar aralıklı dinlenmeli seninle seks yapardık 🤤🤤🤤
şu an orda olsam çoktan yataktaydık
şu an zevkten inliyor olacaktın 🤤🤤🤤 kucağıma almıştım hoplatıyordum seni
Ah ahh ne güzel olurduu
Hadi gel kucağıma emim seni tatlım
Ahhh saatlerce emer misinn akan sularımıı
Saatlerce günlerce emerim senin o sularını sen doyana kadar seni inletirim kendinden geçersin zevkten
Off ne çok istiyorum bir bilseenn
Birde sen beni bilsen seninle tanışalım ve reel yapalım seni çok istiyorum arzuluyorum biribirimizin aynısıyız
Nereye gittin canım
Geldim geldiimm
Canım geldin mi istekli misin
Özlendin 🤤
Deli gibi hemdee. mast yapıyorum saatlerdirrr
Bende canım seni arzulayıp yapıyorum hemde 🤤🤤🤤 şu an seni yalamak istiyorum
Keşkeee
Yatağıma gelsene yanıma seni yalayıp yutim vajinanı okşayayım memelerini emim seni zevkten kudurtim 😘🤤
Kaç kere mast yaptın hayatım
5 olduu
Yok artık 5 kere nasıl yaptın çok mu isteklisin bu gece sokmamı ister misin
Canım seni domaltıp becereceğim eğil önüme
Bebeğim nereye gittin
Canım nereye kayboldun
Kayboldun neredesin?
Kayboldun gittin
Olabilir, bence istiyor
Mesaj olarak ne yazarsam ateşlenir sence nasıl bir mesaj atmalıyım onu becermek istediğimi belli etmek için
Bilemem, o sende
Yardım et ya sen öyle birşey yapsan nasıl bir mesaj beklerdin?
daha yapmadınmı onu
Çok istiyorum onu dolgun mesaj atsam mı
At at
yani daha ne desin açıkça gel diyor
Mesaj atsam ayıp olur mu
mesajı at akşama yataktasın
Ciddi misin
dene ve cevabı söyle
Uydır bakalım
Kanka ciddiyim şaka değil sence istiyor mu mesaj atsam mı?
İyi başarışar
Kesin
telefonun sağlam çalışıyor mu diye sor