Karı kocaya bir oda verdikleri için bizde herhalde bir bildikleri vardır diyip birlikte olmuş bulunduk
Aslında biraz garip ve komikti 😂
Aslında biraz garip ve komikti 😂
Evet olabilirdim heyecanlı olurdu. Gelirler duyarlar tarzı misafirliğe gittiğim yerde benim larşı cinsim sesleri farkederse bu daha çok tahrik olmama yol açabilir
Selam
🤭😂🙈🔥🔥
Kesinlikle bu benim en büyük isteklerimden biri misafirlikte ya da bizim oturduğumuz eve biri geldiğinde ilerde iş bulacak kişiyle seks yapmak aman Allahım mükemmel bir düşünce düşünsene sessiz gizli gizli zaten bir şeyleri yakalanarak yapma korkusu insanı adrenalin üretiyor gerçekten zevk alma olasılığını yükseltiyor.
#perso
Cevap
34Cevap
Hayır, başkasının evi sonuçta kendi evim gibi özgür olamam.
Birlikte olmak sorun değilde duş işi mesele olabilir. Arka arkaya ikisininde duş alması şüphe uyandırır
Bence zevkli ve tuhaf bir heyecan. Özellikle ses çıkarmamaya çalışmak falan. Mmmm canım çekti.
Yapılır da ben o an sert olurdum ses çıkar duyarlarsa 😂
Bi günde rahat duralım be kadın
-Aaa hadi ama deneyelim
Lan uyucam yürü git
Misafirliğe gittiğim evde eşimle birlikte tabiki sevişip seks yaparım çokda güzel olur.
Bizim de misafirliğe gittigimiz yerlerde birlikte olmuslugumuz var
Olmam heralde, sonra temizlenmek biraz sıkıntı olur sjsjs
Olurum tabi neden olmasın. Çok ses çıkarmadığın sürece sıkıntı yok. Ne garipti mesela 🤣
Gizli gizli olması duyucaklar mi korkusu 😂😂
O ayrı bir zevk zaten 🤣
Eşimin ailesini ziyarete gittiğimizde yerde birlikte oluyoruz. Yatakta çok ses çıkıyor ve ağzını kapatmak zorunda kalıyordum.
Oldum olurum oluyorum olacağım 😅😅😅 zaman mekan farketmez yüksek libido affetmez 😆😆
gittiğim yerin ev sahibi ile olan samimiyetime göre değişir
Yapılmaz bir kaç gün beklenilebilir illaki örtü kirlenir bir şey olur hiç hoş değil
Ben olmam ya gören filan olur
Kapıyı kitliyoruz herhalde
Güzel bi hayal 😂😂😂
Daha cezbedici oluyor. Annelerimize gittigimizde oluyor ama istemsizce o daha hoş bence
Ya yakalandiysaniz
Kalkarsa bir şekilde indiririm 😁
Heyecanlı olmuştur ama
Gayet güzel yapmışsınız 😂
bence zevkli ve güzel bir anı olur.
Kesinlikle yaparım,, o an istememiz yeterli
hayır ama kösede öper
bı el atarım :D
Duş nasıl alacaksın ki
Ben olurum ses yapmadan
garip ve komik olan neydi?
yokamuaao duj almadan dolaşmayı göze alırlar mı
canim cekerse direk domal komutu veririm.
misafirlikte bari yapmayınn ya sdfsdfsd
Nasıl olmuştu anlatsana😂
Oldum olurum da
Olmaz deme hiç 😃
olmazdim sanirim
Evet yaptım bende
Olurum daha tahrik edici
olan çokk
Olmam
evett ellermm felan
Mutlaka
Eşim yokki