Kendi kendime mast yaparken vs p*rno izlerken erkeğin emir vermesi, baskın taraf olması veyahutta ben bir şey isterken biraz yalvartması fikri çok güzel geliyor. Öyle de hayal ediyorum. Ama yan yanayken sevişirken, sürekli içimden 'sen kimsinki emir veriyorsun' falan diyorum ya da 'senin önünde neden diz çökeyim' diye. Erkeğe oral yaparken asla diz çökerek yapmadım. Sürekli yatar pozisyonda oldular. Bu durumdan rahatsız oluyorum, çok garip hissediyorum. Ne yapabilirim? Böyle olan var mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılArada sırada da olsa kendini teslim etmeyi, kontrolü erkeğe bırakmayı dene, bu onun da hoşuna gidecektir. Onun hoşuna gittiğini görünce sen de yavaş yavaş bu tutumunu değiştirirsin, öyle birden olmaz.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)+1 yılBuna feminist değil de dominantlık ile yaklaşırsak daha doğru olur özellikle konu cinsellik ise. Mesela ben cinsel hayatımda karşı cinsimin beni yönetmesini isterim istemediğim şeyler bile yaptırabilir bundan zevk bile alırım. Bu olaya BDSM de sahibe köle ilişkisi deniyor istersen araştır hoşuna gidebilir
03 Yorumla
Soran+1 yılAma ben erkeğin baskın olmasını istiyorum, bundan hoşlanıyorum. Sadece uygulamada izin veremiyorum karşımdaki kişiye.
Cevap sahibi+1 yılÇok fazla çelişkidesin kendini tanımla ilk önce
Soran+1 yılTamam işte bende bunları size soruyorum. Sorduğum soruyu bana neden geri yazıyorsunuz?
+1 yılSeviştiğin erkeklerin karakterinin senden baskın olmamasından dolayı bu şekilde hissediyorsun. Senden daha zayıf olduklarını düşündüğün için de seks anında onlardan emir almak istemiyorsun
05 Yorumla
Soran+1 yılYani gerçekten baskın bi erkekle olmadım, değil mi?
- +1 yıl
Evet senin karekterinden baskın bir erkekle birlikte olmadın. Seks yapmadan önce senden baskın olduğunu kabul ettirmesi gerekli.
Soran+1 yılUmarım öyle birisi gelir bulur beni
- +1 yıl
Umarım bulur. Ama böyle sevişmek için de baskın tarafını törpüleme seks anında istediğin gibi sevişip emir versede zevk almayacaksın bu durumdan senin olayın fiziksel değil çünkü erkeğin üzerinde hakimiyet kurabilmesi
- +1 yıl
Teşekkür ederim
+1 yılo kişilerin sana bakış açıları değişsin istemiyorsun
04 Yorumla
Soran+1 yılBu doğru. Nasıl tahmin ettin?
- +1 yıl
empati kurdum. feminist bir kadın ne istemez? karşındaki senin o hareketini cinsel zevkin olarak görmez, farklı ve daha geniş yorumlayabilir. bunu istemezsin
Soran+1 yılHaklısın. Peki erkekler benim düşündüğüm gibi mi görür olayı?
- +1 yıl
olgun biriyse evet. yaş ile kazanılan olgunluk değil
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
18Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılYeterince baskın bir erkekle beraber olmamışsın.
Önünde diz çöktürüp kafandan bastırıp kökleyen biri olursa görürüm feminist yanını.
Veya domaltıp tokatlaya tokatlaya s. ken, küfürler ederek s. ken bir dominant erkek denk gelirse anlarsın.06 Yorumla
Soran+1 yılÇok hard sevmiyorum
Cevap sahibi+1 yılBunların çok fazla bir hard yanı yok aslında. Ama sana denk gelenler bu kadar bile dominant değilmiş.
Soran+1 yılBakireyim bu arada. Seviştiğim kişiler sevgililerimdi. Bu yüzden istedikleri kadar rahat yaklaşamamış olabilirler.
Cevap sahibi+1 yılBelkide.
Ama yapabileceğinde oral ve yüzeysel şeyler. Daha sertini yaşama olanağın yok anal da yapmıyorsan.
Soran+1 yılSözlü şeyler de hoş oluyor. Bi sevgilim boğazımı sıkıyordu (çok sert değil) bunlarda hoşuma gidiyordu
Cevap sahibi+1 yılSözlü dediğin argo tarzı hitap şekilleri mi?
Sertlik iyidir. Tabi boğazını sıkıp nefessiz bırakana kadar değil. Tadında.
Gizli Üye(25-29)+1 yılStraponla bana girilmesini, ayak yalatılmasını, idrar içirtilmesini isterdim daha bir sürü şey var ama ben tam köle ruhluyum, ama hep köle değil karşıdakine göre de şekil alabilirim, açık fikirliyim bütün fantezilere açığımdır lütfen bana karşı dominant olur musunuz tek bir seferlik istiyorum bunu sadece lütfen, cinsel ilişki teklifi değil sadece size kölelik yapıcam hepsi bu. sizin gibi mihenk taşlarından zor buluyorum yalvarırım geri dönüş yapın bana
00 Yorumla
+1 yılben de tam olarak böyleyim. :)
ama sen cinsel hayatın ve normal hayatın birbirinden farklı olduğunu bilmelisin. yani normalde feminist olup yatakta baskın birini istemen gayet normal. başkalarının ne dediğini umursama :)00 YorumlaFeminizmi kim icat ettiyse Allah onun da belasını versen, cehenneme odun etsin, sonsuza kadar cayır cayır yansın, kül oldukça tekrar yaratılsın tekrar kül edilsin.
00 Yorumla
+1 yılBende de var o, kadına oral yaptırmak onu aşağılamak gibi hissediyorum ve gram zevk alamıyorum ama ona sabaha kadar oral yapabilirim.
02 Yorumla
Soran+1 yılBen erkeğe oral yapmak isterim zevk alması için. Demekki seninle sevişmemiz çok kötü olurdu.
- +1 yıl
Onu boş ver, ağzıma otur sadece. 😋
+1 yılBence sende teslimiyet ruhu var.
Köle fantazisidir buda.
Fakat bir tarafında baskınlık kurmaya çalışıyor.
Kanımca o an dile getirseniz köle fantazisi senin seçeceğin fantazi olur.04 Yorumla
Soran+1 yılTam olarak kölelik sayılmaz bunu kabullenmem. Niye erkeğe köle olayımki? Eşit gibi olmak istiyorum.
- +1 yıl
Genel anlamı kastetmedim zaten. Sadece yatakta.
Soran+1 yılKöle kavramı çok farklı. Kölelerin hiçbir isteği yerime getirilmez, aşşağılanır. Ben bunları istemiyorum. Baskın şekilde benim isteklerimi yapmasını beklerim.
- +1 yıl
Bir gün öyle bir durum yaşarsan bu yazdıklarım aklına gelsin :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılEmir vermeli zorlamalı kurgular bazen kulağa hoş geliyor ama bende çok yapabileceğimi sanmıyorum, fetişim var ona rağmen yok yani ne söylerim ne paylaşırım. Yatakta bile kibarım. Bundan biraz da utanıyorum açıkcası
10 Yorumla
+1 yılBaskın bir ruhun var
Bunu kabul eden erkeği bulursan piyango sana02 Yorumla
Soran+1 yılDeğişmez mi bu durum
- +1 yıl
Yok sürekli içini gıcıklar aklına gelir çinkü tutkun o yönde
Gizli Üye(18-24)+1 yılsen keçileri kaçırmışsın. bırak feminizmi insan olalım artık kadını yüceltmeye başlayanlardan olucaksın hani eşitlik.
01 Yorumla
Soran+1 yılGüzel kardeşim benim, burada kadınları nerede yücelttim?
Gizli Üye(30-35)+1 yılbence dışarıdan sert görünen içten uysal birini istiyorsun
113 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir, bunu düşünmemiştim hiç. Hep bu tarz yorumlar gelse keşke.
Cevap sahibi+1 yılhani şeyler vardır ya dışarıda sert görünür ama eşinin dediğinden çıkmaz. öyle biri gibi
- +1 yıl
O benim
Cevap sahibi+1 yıl@Hipersapyo napim
- +1 yıl
Benimle ol
- +1 yıl
Uysal sert beceren olsun istiyor
Cevap sahibi+1 yıl@Hipersapyo yoo
Cevap sahibi+1 yıl@focussbluee yönetmek istiyor kızımız
- +1 yıl
Nedenki
Cevap sahibi+1 yıl@Hipersapyo seçiciyim
- +1 yıl
Beni gördün müki secmiyon
- +1 yıl
Yönetebilir sorun yok yönetilen sert girmkete özgür
- +1 yıl
Amma pos kasıldı:) ben bile igrelti oldum
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenin önünde ya da arkanda diz çökerek yalayan oldumu
07 Yorumla
Soran+1 yılOlmadı
Cevap sahibi+1 yılBu fantaziyi mutlaka yaşaman gerekirdi bir kaç resim atabilseydim anlardın
Cevap sahibi+1 yılArkandan elbisenin altından memelerini avuçlarken aniden üzerindekileri çıkarıp ellerini duvara dayayarak kalçalarını avuçlayıp yalamak ve detayları
Cevap sahibi+1 yılAzdırıcıı kışkırtıcıı bunu yaşa derim
Cevap sahibi+1 yılVe çıplak bir şekilde sana arkandan memelerini avuçlayarak sarılınca çok sert bir penisin kalçalarının arasından vajina dudaklarının arasına yavaaaşşça süzülmesi
Cevap sahibi+1 yılYaşatan oldumu bunları
Cevap sahibi+1 yılYa yine bu gün çok mu azdım ne
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. cinsellik yaşarken insan başka bir kişiliğe bürünür zaten farklı fanteziler ve ortam isteğide içimizdeki ruh halinin dışa vurumu değilimdir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 929 cevap paylaştı.
+1 yılAh ulan ah sen yanımda olacaksın bak o zaman feminist menistin kaliyormu yalvarmak tan bagirmaktan
00 Yorumla
+1 yılImmm seks bence ortaklık demek yaptığın yanlışş.
22 Yorumla
Soran+1 yılTamam işte bende yanlış olduğunu fark ediyorum bunun için ne yapabilirim?
- +1 yıl
@opeyimdegecsin Size bu konuda katılmıyorum. Bir taraf muhakak ya baskındır ya da pasif.
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
u +1 yılSana saglam maco bır adam lazım
16 Yorumla- +1 yıl
🤣🤣
Soran+1 yılNeden ve nasıl maço?
- +1 yıl
Soyle cesıtlı pozısyonlarda senı sagdan sola savuracak saclarını supurge yapacak acı ve zevkı cektıren türden
- +1 yıl
Sonra cinayet haberlerine bir ek daha
- +1 yıl
@AdilOlmayanYıldırım Yok be alakası yok sert sevenler derneği 😂
- +1 yıl
Ha o mesaj yerine gitti canım tam isabet 🤣
+1 yılFeministliğin böylesi 😂😂
01 Yorumla
Soran+1 yılÜf
Sen daha feminem erkeklerle seviş abla
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılsen nasıl bir psikopatsın ya dfsfsd
02 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum öyle 😢
- +1 yıl
yandı seninle ilişkiyşe giren dfgfddf
diz çöktürene denk gelmemişsin normaldir..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlginç
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle
+1 yılBenle istediğini yap
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri