Çakırkeyf en güzeli... Bazı insanlar alkol alınca daha bir özgüvenli oluyorlar veya istedikleri her şeyi söyleme ve yapma cesareti gösterebiliyorlar...
Kesinlikle ve kesinlikle ve de katiyetle ayık :-) Afrodizyak olsun diye bir iki yudum atılabilir ama değil sarhoş, çakırkeyif bile olmaz o iş bence :-)
kadınlar baskılandığından dolayı sarhoş sevişmek ister, içindeki fahişeyi bu türlü açıpğa çıkarabileceği bilincine işlenmiştir, oysaki erkek ayık olmak ister
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
Çakırkeyf en güzeli... Bazı insanlar alkol alınca daha bir özgüvenli oluyorlar veya istedikleri her şeyi söyleme ve yapma cesareti gösterebiliyorlar...
Kesinlikle ve kesinlikle ve de katiyetle ayık :-)
Afrodizyak olsun diye bir iki yudum atılabilir ama değil sarhoş, çakırkeyif bile olmaz o iş bence :-)
Tam sarhoş değil Çakır keyf olurken sevilmek acayip güzel duygular daha yoğun yaşanıyor ve libido tavan yapıyor
İkisinin hazzı birbirinden farklı,, ben ikisinden de vazgeçmem ☺️
Ayik olmak daha iyiridir. Aslinda sarhos olmak demiyelimde alkollu iken sevismek guzel oluyor.
Normal kafayla ne yaptığını bilesin.
Hangover filmi gibi pek akılda ve tat vermez.
Elbette sarhoş olup hatta kadının vücuduna içki döküp öyle sevişilmeli 😋
kadınlar baskılandığından dolayı sarhoş sevişmek ister, içindeki fahişeyi bu türlü açıpğa çıkarabileceği bilincine işlenmiştir, oysaki erkek ayık olmak ister
Asla alkol alıp sevişmem ve seks yapmam ayık kafayla ne yediğimi bilmem görmem gerkiyor
Ayikken zeks veya zarhoşken zeks hiç fark etmez. Her türlü sevişirim
içmiyorum o yüzden diğeri tabiki ama partnerim içerse tüm yerleri doldururum o yüzden içmemesi onun iyiliğine 👍
ayık seviştikten sonra sarhoş olup tekrar sevişmek ciddiyim :)
Ayikken herturlu daha iyi bence
Sarhosken yapilan daha zevkli en gizli sehvetler meydana cikiyor
Sarhoş kafayla bana göre değil
Sevişebildikten sonra ikisi de güzel
Sorhoş bir kadınla sevişmek çok iyimiş.
Sarhos ken daha guzel
Sarhos değilde cakir keyfi
Gece boyu zarhoş sevişmek
Kudurmalar sızmış siteye yine
2 kadeh, sarhoş olmadan daha iyi
Kankam sen daha iyisini bilirsin
Ayık kafayla sevişmek
ikisinin de sonu aynı :D
Ayık kafa ile bile bile, hissede hissede…
ikisi de olabilir ya
1-2 kadeh içince en güzeli...
Sarhoş
Kadın sarhoşken erkek sarhoş olmadan sevişemeli
Ayik
Her ikiside 🔥
Sevismek
Hafif sarhoş olursa daha iyi oluyor
Ayık olup her anı hatırlamak hissetmek tabikide
Ayık kafa tabi ki.