👉👍👈
Sevgilinizin kudurduğu dönemlerde ne yapıyorsunuz?
👉👍👈
Daha çok kuduran ben olurum her zaman sevgilim kudursa bile ağırbaşlı cddi ve serseri maço karışımı kişiler ile sevgili olurum genelde pek belli etmez, ama ben arar kudurdurdum bile derim dkcjfk sinrden ise söver bir şeyler kırar sevgisindense duvarlardan duvara çarptırarak mıncırır slckd şu an bir sevgilim yok eskidendi dlck
Çok istekliyse o anın tadını çıkartıyorum hep siz mi yapacaksınız kadınlar olarak bize bu eziyeti? ağırdan alıyorum iyice çıldırtıyorum, bir kadının o arzulu hali beni istediğini belli etmesi aşırı hoşuma gidiyor ve tahrik ediyor. En sonunda teslim bayrağını çekip beraber oluyorum. İstek ne kadar yüksek olur ve hemen isteğe karşılık vermeyip o anı uzatırsan yaşadığın ilişki çok daha haz verici olabiliyor..
Yanında oluyorum tabi ki de 🙈
kuduz ilacı verirdim ağzına ;)
Cevap
62Cevap
Ben adını koyamıyorum şimdi. Nasıl kudurduğunu bilsem ona göre koyarım ama bilimmezlik içinde rastgele koyamam. Cinsel anlamda kuduruyorsa gösteririm ama elletmem çünkü eğlenmeden olmaz 😂 Sinirden kuduruyorsa ve sebebini bilmiyorsam susarım , sessizliğe bürünün ne derse onaylarım. Başka türlü kuduruyorsa ne yapacağımı bilmem o yüzden kudurukluğu geçene kadar uzak dururum.
bu yaşıma kadar asla kadınıma hayır demedim. yapmamda... 3 5 kaç defa istedi ise.. ortam mı müsait değil muhakkak kuytu bir yerde vardır. otelin havuzunda bile hayır demedim hamamda bile hayır demedim. otobanda bile hayır demedim. o azgınlığı 5 dk da almasını bilirim.
Ya bu görselden sonra nasıl bir kudurma anlarız ahahahah ben de kudururum uyumlu çift olmak açısından ahahah
Sakso cekiyorum icime aliyorum olustune cikiyorum yanindaysam yavas yavas sürtuyorum ya da penisiyle oynuyorum
şu an bunu burda yazarsam aman aman ıyisimi ben Bi ara sana anlatırım 🤣🤣🤣
😂🙈
Görsele göre boğa olmuş sanırım kuduruktan kasıt 😃
İşim varken öyle olursa atarım 😃
En guzel sözle devam ederim kizginsa kavga aninda bir sessizlik sonra kulagina seni seviyorum derim. Baska anda kudurmussa yine aynisini kulagima fisildarim.
Daha fazla kudurtup , sonra bitene kadar doyurmaya çalışarak ☺️ El dil bel her türlü bi yolunu buluyorum yormanın... ama sevgilim yok şu an varken öyleydi
Ona istediğini Veriyorum Hiç Durmadan Boşalmadan Saatlerce Dibine dibine Çakıyorum Zevkten Gözleri Kararıyor En Sonunda bayılıyor
Sert davranırım taytını yırtar oral yaparım. Kadınlar en güzel bu şekilde rahatlıyor. Tecrübem ile konuşuyorum
Sevgilim olmadığı için bunu net bir cevap veremiyorum ama ben de kuduruk olduğum için beraber kudururduk
Emrinde oluyorum ve onu azgınlığını dindiriyorum. Aynısını herzaman o da yapar ve dizginlerimiz kendi ellerimizdedir hep :)
Sinirliyse atara atar gidere gider 😄 eskiden böyleydi şimdi ben sinirleniyorum alttan alıyor.
Tabiki o cinsellik açısından doyururum
Kudurmasını yatıştırırım
Perso hiç kudurmazmı
sorunun ıcınde cevap .
sen ne yapıyorsan bızde aynısını :)
Her büyük devlet gibi "misliyle karşılık vereceğimden kimsenin şüphesi olmasın" :D
Sevgilim yok bugta kaldı benim mevzu yoksa ne yapacağımı gayet iyi biliyorum🤣🤣
Sevgilim olduğu zman stüne varmamaya çalışıyorum tehlikelidir ısırabilir🦉
Öyle bir sevgilim olmadı hiç. Bu yüzden bilmiyorum. :)
Olmadığı için bilemiyorum ama denemek gerek ama kimiyle baş etmek kolay değildir😄🙂
Sevgili ilişkisi kurmuyorum ama partnerim eğer öyle bir durumdaysa özel kokulu mum yağ müzik ve oyuncaklar ile onu ziyarete giderim. Ayrıca kelepçe. 😏
Kudurtmaya devam ediyoruz. Gösteriyoruz ama so... muyoruz ☺
Şu aralar kudurmuş bir sevgiliye ihiyicaım var hemde fena kudurmuş amaa nerdeeeeee kaçan kaçana
Benim ki sinirden kudurur o da benimle konuşana kadar 😅
Hey hey sakin ol sinirlerine hakim ol şarkısını açıyorum müzik ruhun gıdası knk
Uzak dururum şimdi birşey yapar falan tutamam.
Üstüne atlarım herhalde bize denk gelmiyor ki kuduruk sevgili
Ben de kuduruyorum 😏
Sevgilim (eşim) olsaydı beraber kudururduk sfgj
aseksüel çiftizz öyle bir dönemimiz yokk
Gazını alırım bir sekilde...
Atesle barut misali patlamak lazim belkide
Sevgilimizi bulmamız lazım önce
Acılen kuduz aşısı yapılmalı
beraber kuduruyoruz.😅😅
amünümü şego şego dinleyip amuda kalkıyoruz ;D
Çıktığı yolda devam etmesini istiyorum 😄
İstediğini vererek sakinleşitiriyorum.