Beynimizin psikolojik ve nörolojik etkilerinden dolayı bu böyle. Kırmızı iştah açan renktir. Siz kırmızıya hangi amaçla bakarsanız hormonlarınız o yönde çalışır. Çok derin terimlere inmek istemiyorum ama şöyle örnek vereyim... yemek yediğiniz tabağın rengi Kırmızı olsa, normal de 1 tabak yediğiniz yemeğin 2. Tabağını yemek istersiniz, iştahınız açılır. Kırmızı ve tonları cinsellikte tutkulu bir renktir, zaten hali hazırda beyni uyardığı için cinsellikte de isteği arttırır.
Sarı renkte iştah kapatır diyet yapanlar sarı tabak kullansınlar. Aynı şekilde sarı rengini cinsellikte kullanmayın sarı renkte çekiciliğinizi düşürür.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Renklerin hayatımızda edindiği yer oldukça geniş. Her rengin farklı anlamı ve etkisi vardır.
Kırmızı renk kan akışını hızlandırır ve bu da kalbin daha hızlı atmasını sağlar. Kan akışının hızlanması vücudun enerji seviyesinin yükselmesi ve hormonların hareketlenmesine yol açar. Bu da kişilerin arzularının zirve yapması anlamına gelir. Kırmızı rengin cinselliği temsil etmesi ve seks yaparken kırmızı renkte oda, yatak örtüsü, kostüm, kıyafet.. tercihi şaşılacak bir şey olmaktan çıkıyor.11 Yorumla- +1 yıl
Baya bilimsel olmuş
+1 yılSelam
Kırmızı aşk demektir aşk insana seksi çağrıştırıyor libidoyu çağrıştırır ufak bir artış gözlemlen hormonlarda o yüzden kırmızı renk direkt oraya yorulur.
#perso10 Yorumla
+1 yılkendi odamda da kullanirim bu arada akrep burcuyum 💋
51 Yorumla- +1 yıl
Ben de akrep butcuyum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Bende tavan yapıyor. Çünkü daha tatlı oluyor sekse doyum olmuyor
10 Yorumla
+1 yılBilmem dikat etmedim kendi açımdan benim isteğim hep yüksek olduğu içindir belki de🤷♀️
81 Yorumla- +1 yıl
Ne tür istekler mesela
+1 yılKırmızı led ışık kendi odamda bile kullandığım bir ışıktır.. Bana tutkuyu çağrıştırıyor.. Seksi tetikleyici etkisi de bundan ileri geliyor bence.. Kesinlikle mental olarak uyanışı sağlıyor.. keyifli günler..
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 864 cevap paylaştı.
u +1 yılKırmızı ışık bir zaman sonra rahatsız ediyor beni öyle istek arttırdığı falan yok. Loş ışık benim için...
60 Yorumla Ahaha senin canin istemistir rengi bahane ediyorsun :)
21 Yorumla- +1 yıl
Sesli güldüm 🤣🤣🤣
+1 yılKırmızı seksi çağrıştırıyor gerçekten, hani ateşli felan deniyor ya belki ordan geliyor psikolojik olarak💋
41 Yorumla- +1 yıl
Bu konuda haklısın
+1 yılKırmızı renk.. Tutkunun rengi olduğundan dolayı olabilir.
30 Yorumla
+1 yılBana aksine itici geliyor ne o öyle genelev fantezisi gibi. Ucuz…
10 YorumlaAmerika da bir kadına aynı elbiseden beyaz siyah ve kırmızı giydiriyorlar. Siyah beyaza kimse bakmazken kırmızıda herkes öküz gibi bakıyor. Cidden kadınlara kırmızı çok yakışıyor. Partnerinizi etkilemek istiyorsanız seçeceğiniz renk kırmızı olmalı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHücrelerde enerjiyi arttırıyor ve kan akışını sağlıyor. Uyarıcı etkisi var
31 Yorumla- +1 yıl
Sağlıkçı mısın
Cinsel Yaşam konusunda 393 cevap paylaştı. Karanlıkta da çok azarım hele kızlarla konuşurken, direkt pipim kalkar. Bence daha bir karanlık ve gizli bir hava yarattığı için beyin öyle işlere yöneliyor :)
00 Yorumla
+1 yılBende daha çok pembe renk oluyor. İç çamaşırlarım, geceliklerim hep pembe. 🙈Kırmızı benim için hiç bir şey çağrıştırmıyor😔
83 Yorumla- +1 yıl
Bende de😀
- +1 yıl
İlişkiye gideceğin zaman peki @GözdeMimaroğlu
+1 yılGözünüz bir süre sonra bulanıklaşınca, görürsünüz.
Wkdjdkdkdksks20 YorumlaMaymun atalarımızın popoları kırmızıymış babunlar gibi, bu sebepten kırmızı hep bize cinselliği çağrıştırıyor.
00 Yorumla
+1 yılKırmızı ışık değil zifiri karanlık artırır neyin nereye gittiği belli değildir sadece inleme sesleri duyarsın
00 YorumlaBoğa mısınız ya kırmızı görünce coşuyorsunuz anlamıyorum ki
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bilmem hareketi heyecanı simgelediği veya o hisleri beyinde uyardığı içindir belkş
00 YorumlaBenim bildiğim boğaları tahrik eder ben boğa değilim
00 Yorumla
+1 yılYoo, ben o ışığı açıp uyuyorum. Hiç de öyle bir istek uyandırmıyor.
00 Yorumla
+1 yılMillete seksi çağrıştırıyor ben kırmızı ışık görsem acıkıyorum aw
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kesin bilimsel olarak bir açıklaması vardır bir hormonu uyandırıyor bence
00 Yorumla
+1 yılKırmızı ve seks iç içe olduğu için.. Seksin rengi kırmızıdır
00 YorumlaBilmiyorum ayrica benim seks istegimi hersey artirabilir 😃
00 Yorumla
+1 yılKırmızı erotik renktir.
40 Yorumla
+1 yılÖyle bir şey yok. Yürüyen libidoların uydurması..
31 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle katılıyorum. Canım çekiyor, sevişmek istiyorum demek yerine, "uww kırmızı renk, hadi sevişelim" :))
Bunlar hep sevişmek için bahane:))
+1 yılBana korkuyu çağrıştırıyor.
20 YorumlaBende oyle bi etkisi yok loş ortam belki
10 Yorumla
+1 yılkırmızı genelde seksi temsil eden bi renk ondan
13 Yorumla- +1 yıl
normaldir
- Cinsel Yaşam konusunda 600 cevap paylaştı.
+1 yılRenk falan fasa fiso ben hep yükseğim🙄
00 Yorumla
+1 yılKırmızı renk çoğu kişinin kırmızı çizgidir 🔥
00 Yorumla
+1 yılBenim için korku evi gibi görünüyor
00 YorumlaŞeytanın rengi cinselliği çağrıştırıyor
00 Yorumla
+1 yılaç mısın? Domates, ketçap yee
00 Yorumla
+1 yılEvet doğru ama bende bilmiyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılHiç öyle birşey aklıma gelmiyor
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılMavi ya da yeşil tercih ederim
00 Yorumla
+1 yılBende öyle bir olay yok
00 Yorumla
+1 yılKırmızı renk genelde seksi çağrıştırır kankd
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBilinçaltı ile alakalı olsa gerek
30 YorumlaBenim arttırmıyor
10 YorumlaAttmaz
00 Yorumlaateşliyor duyguları
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılNe bilek