Latex eldivenle mi denesem bi de?
Sanal seks için nasıl video ve resim ayarlanabilir?
Sanal seks için nasıl video ve resim ayarlanabilir?
Sanal seks için en büyük artı ışık ve gölge ayarıdır. Poz verirken vücudunu kamera açısına göre ayarlamak gerekir, kalça ön planda ve bel hafif kırık durmalı ki ortaya göz alıcı pozlar veya gif çıksın. Devamı var
Bu konuda herhangi bir değişik fikir sahibi değilim yani sana şunu yap desem yanlış olur belki fiziksel olarak kendine zarar verebilirsin ama sanal cinsellik açısından söylüyorsan her şeyden önce sadece cinsellik için bir insanla sohbet etme, çünkü ben bunu daha önce çok yaşadım sanal cinsellik için sohbet yaptığın zaman, belli bir noktadan sonra kendini kullandırılmış hissedebilirsin çünkü sadece o anda cinsel istekleri ve zevkleri olan insan seni hatırlayacaktır, o anda durumunda sana çok güzel davranacak ve daha sonra senin yüzüne dahi bakmayacaktır. Bana göre sanal cinsellikten zevk almak istiyorsan hem cinsellik konuşmalı hem de hoş bir vakit geçirmeli onun dışında, belli bir süre sonra sıkıcı hale gelmeye başlıyor.
Aynı fikirdeyim seninle. Cinselik için sadece hiç kimseyle konuşmam zaten. Teşekkürler Görüşün için
Bak eğer sanal sekste yapmak istiyosan şöyle videolar izle tek erkeğin olduğu mastürbasyon videoları aç sende kendinç okşa sanki o da kendini sana karşı okşuyomuş hissi verir sanal yapıyomuşsun gibi.. ama kimseye kendini vicudunu gösterme
Bunu sanal yapacağın kişiyle kararlaştırsan daha güzel olmazmı. Artı eldiven falan kullanma mastta iki parmağının yerini hiç bir şey alamaz sadece doğru şekilde doğru yere kullan derim ama renklendirmek senin elinde
Cevap
23Cevap
Değişik öneriler için uzun konuşmak gerek.
Nokta atışı için önce mevcudu bilmek lazım.
Değişik uygulamalar var.
Ne tür uygulama mesela.
şişenin içine çok sıcak olmayacak şekilde su koyup deneyebilirsin mesela, sıcaklık hissi için.
Hm olabilir evet
O an icinden ne geciyorsa onu yap ve olayi akisina birak
Var mastürbasyon için buz patlatma sanal için direk telefonu kullan. A1018
evet var sanal seks diye bir şey yoktur kendini kandırmak vardır
Sanal seks için yazisma yetiyor zaten mast için de farkli pozisyonda yapmayı dene
Seks oyuncakları kullanabilirsin. Değişik dildolar ve vibratörler
Bu ve bunun gibi ayrıntılar için danışmanlık yapabilirim
Nasıl yapıcağını anlatim mi
Anlat
Takip et o halde detaylı yazim
E senin sevgilin vardı noldu?
Var niye ki
Biz tanışıyor muyuz
Evet yapacam
Nik tanıdık geldi ama çıkaramamıştım. Şimdi biliyorum kimsin. Özelde konuşmadık o yüzden unutmuşum
Kapalı evet
😂 yazarsam sevgilim kızar
Yanlış anladın ama 🙄
Hayır her boku bilecek. Güven ve dürüstlük çok önemli benim için.
Gel seninle sanal yapalimm ayni anda
Yok.
Birinin seni ustaca yönlendirmesi seni bulutlara çıkartacaktır
Olabilir ben kapalı bir kız tarafından strapon kullanmasını çok isterdim ya :)
gerçeğine bu kadar uğraşsan zevkden 4 köşe olursun
Gerçeğini istemiyorum
Çok enteresan bir soru cevapları okumaya geldim 😂
Vay be eskilere gittim biranda bu soruyla.
Çok ilginç fikirler bunlar 😀 mühendis olmalıydın
Tam olarak amaç ne
Yeni fikirler
Ulaş
Buradan
Engel geliyor
Kalsın o zaman
Tamam
Fikirlerim var tabi...
p*rno izleyerek dene
Araştır bulursun
bana ulaş tatmin olacaksın