birbirimize kenetleniriz diyorsa çok sıkıntı bir kafa bu sana söyleyim. bir kere yaptıktan sonra artık bu kozu sürekli kullanır ve seni çözmüş bu eleman bunu söyleyebilirim. yaptıktan sonra artık ne hata yaparsa yapsın ona muhtaçmışsın gibi davranmaya başlar.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yıl45 yaşında abi evlilik düşünecek değil ya. Zaten amacı takılmak. 5-10 sene adamın son cinsellik yıllarında da cinsellik vermeyeceksen adam napsın yaw? 10 sene sonra onun pili bitiyor. Kendi açından bakma lütfen. Evet abi senle evlenmeyecek. Hadi evlendi diyelim 30 unda masturbasyon bağımlısı olucaksın. Bunları es geçelim. Abinin son seneleri. Bırak çıtırla son yıllarının zevkini köküne kadar yaşasın
04 Yorumla
Soran+1 yılçok enerjik doyumsuz dinç biri evlenmek istediğini söylüyor ben kararsizim
Cevap sahibi+1 yılŞimdilik öyle. Benim pederin pil bitti 50 sinde. Annemler yatağı ayıralı çok oldu. Kendine bakan birisiyse 55 60 a kadar idare etse de sonrası ne olucak? P yaşa kadar bulamamış, şimdi saf bir kız hayatına girmiş. Ondan son senelerini senle geçirmek istiyor. Ama bunun 10-15 sene sonrası var işte. Bence takıl evlenme. Zenginse belki evlenip işi bitene kadar birlikte olabilirsin
Soran+1 yılçok zengin oda birlikte olmamın bir sebebi
Cevap sahibi+1 yılÜzerine birkaç ev yapsın. Sonra olursun. Yoksa ucuza gidersin. Büyük ihtimalle evlenmeden birlikte olursan adamın zenginliğinden yararlanamazsın. O yaşta azmıştır. Seks için bile senle evlenebilir sağı solu belli olmaz. Şimdi evlilik mantıklı geldi. Bir tane de çocuk yapsan hayatını kurtarırsın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Sabah ver, akşam bi daha diye tepesine tırmanırsın herifin. Yok illa vermem diyosan saksoyla idare etsin.
00 Yorumla
+1 yıl20 45 mi? Bunun aşk sevgi olduğuna emin misin.
Aradaki yaş farkı çok fazla
4 Ayda olabilcek birşeyde değil bu.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeni kullanacak sakın verme mümkünse uzaklas aman diyim
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNasıldı
Soran+1 yılçok acıdı 🙁🙁
Cevap sahibi+1 yılAlısırsın artık bu saatten sonra :)
Soran+1 yılokadar acıması normal miydi hepsini soktuğunda
Cevap sahibi+1 yılNe bilim ben kızlara sor
Gizli Üye(36-45)+1 yılbabbana sormalisin erkek erkeg gibi düsünüp fikir verir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılzaten 5 sene sonra pili bitecek ne işin var onlşan ayrıl hemen dertleşmek ıstermısın
02 Yorumla
Soran+1 yılçok isterim
Cevap sahibi+1 yılçıktıkm gızlıden
45 yaşında mı
Dede mi seviyorsun00 YorumlaKız ne buldun o adam da
01 Yorumla
Soran+1 yılYaşıtlarımda bukadar mutlu değildim onunla çok mutluyum
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bu iş zor. Ayrıl
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 406 cevap paylaştı.
+1 yıl45 mi şaka deni
03 Yorumla
Soran+1 yıldeğil
- +1 yıl
Niçin o yaşlı kişi
- +1 yıl
Bak adam evlensen sebi kıskanıp aldatır psikolojisi ile seni döver şiddet uygular
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖn ne alaka
03 Yorumla
Soran+1 yılanal yapıyorduk ama zararlı ilerde sıkıntı olabiliyor
Cevap sahibi+1 yılDevam edin anala
Soran+1 yılhayır önden
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler