+1 yılbenim bildiğim erkeklerde sadece meninin (spermin içinde olduğu boşalınca çıkan sıvı) vücut dışına çıkması zevk suyu falan değil (zaten o her hangi bir zamanda farkında olmadan bile akıyo) insanı cenabet yapar. kadınlarda za zaten sadece zevk suyu geliyor. benim bildiğim kadınlarda sadce hayız ve nifaz sonrası yani regl bitince ve lohusalık bitince gusül alınır.
02 Yorumla
Soran+1 yılaynı bu şekilde bildiğim için hiç almıyodum ama herkes alınması gerektiğini söylüyo kafam karıştı
- +1 yıl
aylarca düşünsem kızların da cenabet olacağını hiç düşünmezdim. internette de alınması gerekir diyo hatta bi de penis vajinaya girdiği anda kadın da erkek de cenabet olur diyor. ben erkek sadece boşalınca cünüp olur zannediyordum. :D :D
En İyi Cevaplar
+1 yılBu güne kadar hiç kimseden öğrenmemiş ve gerçekten bilmeyerek olduysa., ve de bunu yaptıktan sonra acaba gerekirmi diye kafanda hiç soru belirmediyse, umut etmelisin ki Allah affeder.
02 Yorumla
Soran+1 yılaraştırdım daha önce tabi ki, benim bildiğim erkeklerde sadece meninin (spermin içinde olduğu boşalınca çıkan sıvı) vücut dışına çıkması zevk suyu falan değil (zaten o her hangi bir zamanda farkında olmadan bile akıyo) insanı cenabet yapar. kadınlarda za zaten sadece zevk suyu geliyor. benim bildiğim kadınlarda sadce hayız ve nifaz sonrası yani regl bitince ve lohusalık bitince gusül alınır... bu şekilde şeyler çıktı karşıma oyuzden alınmaması gerektiğini düşünüyodum
- +1 yıl
İşin doğrusunu öğrendikten sonra kesinlikle artık doğru olanı yap ve öncekiler için tevbe et.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBilmedigin icin abdest almadigin günler günag olacagini sanmıyorum fakat arastiril öğrenebilirdin, umursamayip arastirmadigin icin günah olabilir.
Kadinlarda da bosalma vardir. Önce islaklik, su olur daha sonra beyaz bir sıvı gelir, sürtünerek yaparsan ic çamaşırına bulasir. Erkeklerinki gibi olmasada olur.
Sen cinsel olarak rahatliyorsun tatmin oluyorsan abdest alman gerekir elbet.
Isin günah sevap kismini konusacak isek keyfen mastürbasyon yapmakta günahtır. Dayanilmaz dereceye gelirsen, agri olurda, artik hayatina devam etmekte gercekten bir zorlanma yasarsan sadece kisa süreli bosalmak rahatlamak icin mastürbasyon yapmakta sakinca yoktur. O da saatlerce uzatip, p*rno izleyerek degil elbette. Abartmadan dokunup kendini bu agridan, rahatsızlıktan kurtarmak icin.20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 791 cevap paylaştı.
+1 yılMast sonrası oluşan sıvıların kuruyarak bakterileşmesi ve koku olasılığı vardır. Bunu basit olarak mast ibsonrası bir sudan gecirme ve kuruluama ile engelleyebilirsin , mevzu budur kimse anlayamaz. Gusül ise konu nun dini torene cevrilmesidir ve her zaman gusul olmayacağından da kadın cinsel hislerinin baskı altına alınması ve edep nitelemesi altında uslu durmaya zorlanmasıdır. Zaten her şey kadına baskıya yoneliktir erkege boyle bir baskı yok zira hic biri gusullenmiyor 5 dk da halledip.
Kısacası gusul bir din rituelidir ve obsesif bir baskı yoludur. O baskının adı da cunup muyum temizm mi kuskusunda kalmaktır.
Yaşının duygularını yaşa bunların her dine gore ayrı engelleme kalıpları var02 Yorumla- +1 yıl
Bu da bir ornek oldu, hersey usul ama hic uygulayan gercekte yok. Bu nerden bilinir dersen benim avatar resmimi cozdugunde anlayabilirsin. Dedim ki her dinin bir ritueli var ve hikmet hepsinde var gonul rahat olsun maksat ve soru kız sorusu erkek değil
+1 yılOrgazm yani rahatlama oluyorsa gusül almak gerekir, yarım kalan mast sonrası gusle gerek yoktur, ayrıca vulvaya penis temas ettigi anda orgazma gerek yok, gusül gerekir
03 Yorumla- +1 yıl
Sen islanmayla orgazmi karistimiyorsun demi
Soran+1 yılbiri orgazm sonrası boşalma falan da olması lazım dedi kafamı karıştırdı sadece
- +1 yıl
Orgazm demek rahatlamak ve bosalmak demek zaten
Cinsel Yaşam konusunda 545 cevap paylaştı. Ne demek kadınlarda boşalma durumu olmadığı için..
Bilgi: "boşama sadece erkeklere özgü değil (kadınlar da boşalır)"111 Yorumla
Soran+1 yılyani sadece ıslanma şeklinde oluyo erkeklerinki gibi olmuyo oyuzden abdeste gerek yok yazıyodu nette, baya önce bakmıştım
Soran+1 yılbende öyle olmuyo ama 😳
Soran+1 yılboşalma tam olarak nasıl oluyo bende sadece ıslanma oluyo
- +1 yıl
Sen mast yapmayi bilmedigin icin olmuyo
- +1 yıl
@Aylin8373 tamam ozaman suatum
- +1 yıl
Sustum olacakti
+1 yılHer masttan sonra duş alırım ama hayatımda bir kez bile gusül almadım ağıza burna üç falan uğraşamam azberlemekle
01 Yorumla
Soran+1 yılezberlemişsin zaten knk ağza burna bi kez su veriyosun bukadar aw
+1 yılGusül falan saçma sapan şeyler. İnsanlar sapıtmasın diye yine insanların uydurduğu korku hikayeleri başka bir şey değil.
010 Yorumla- +1 yıl
İstersen biyerlerinden element uydurma ve oku zor birsey değil biraz oku var mı yok mu görürsün
- +1 yıl
@gecekusum3434 okudum kardeş. İnanmıyorum islama ve saçma ritüellerine.
- +1 yıl
İnanmamak ayrı varolan birseyi yok diye inkar etmek ayrıdır inanmamana saygı duyuyorum ama en azından saygın olsun diye düşünüyorum iyi geceler
- +1 yıl
@gecekusum3434 ben ayet yok demedim. Sadece inanmıyorum dedim dünyada binlerce din var. Hepsinin de değişik değişik ritüelleri var.
- +1 yıl
Ama sen inanmadığımı kavrayamadın herhalde. Ayet attığına göre.
- +1 yıl
Gusül saçma sapan şeyler demene ben yorum yaptım herkes kendinden mesuldur tekrar iyi geceler
- +1 yıl
Saygı duyuyorum inananlara niye inanıyorsunuz diyip dövmüyorum kimseyi. Annem 5 vakit namaz kılan insan. Ama ben inanmıyorum.
- +1 yıl
Gusülün kendisi vardır ama yapılmasının mantığına ben inanmıyorum.
- +1 yıl
Peki teşekkür ederim
Önceleri cünüp olunca gecenin köründe uykudan kalkıp abdest alırdım, şimdi ise günlerce cünüplü geziyorum. Kafana pek takma hacı.
00 Yorumla
+1 yılYok kardeşim zevk suyunu her yerine sür olmazsın nasıl kafa lan bu
03 Yorumla
Soran+1 yılmal mısın mk bilmiyodum işte tm en cahil benim
- +1 yıl
İnandık yapraaam
Soran+1 yılinanmasan bu gece ağlamak zorunda kalırdım
+1 yılCunup şekilde namaz da kıldın mi hiç? gülmemeliyim gülmemeliyim...
03 Yorumla
Soran+1 yılsanırım evet :///
- +1 yıl
Ebu cehil senin yanında ehli sünnet kalır :))))
Soran+1 yılabdest almama gerek yokmuş öğrendim, yani abdestsiz kılmamışım😎✌🏻
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılTövbe edersin bilmiyordun sonuçta. Kadın ilişki sırasında da boşalmaz. Aynı şey yani ilişki ile mast bu durumda.
00 Yorumla Tabii ki kadınlarda abdest alması gerekiyor. Yani onlarda dışarıya erkekler gibi boşalmasa bile sonuçta boşalırken bir salgı bir akıntı oluyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvet gerekiyor burada önemli olan tahrik olmuş olmak ve tatmin etmek edilmek
00 Yorumla Güsul almak zorundasın arkadaşım. Bilmiyordun şimdiye kadar günah değildi ama şimdi öğrendin.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılBilmeyene kalem yazmaz bu saatten sonra mesulsün gusülünü ihmal etme
00 Yorumla
+1 yılTövbe Edip Bil Bol Gusül Tazelemen Ve Manen Kalben Tövbe Etmen Şart Gerisini Rabbim Bilir.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılevet hep cünüp gezmişsin, tabi ki kadınlarda da gusül almak gerekiyor.
01 Yorumla- +1 yıl
bilmediğinden günahı olmaz sorun etme, ama artık bildiğin için alman lazım, bile bile almazsan günah işte
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılha poponu siktirmişsin veya ammını siktirmişsin ikiside Mast la aynı şeydir tabikide gusul abdesti olacaksın.
00 YorumlaGerekiyor elbette iyi ozaman bizde kaldırmak mast yapak ama bosalmiyak sadece zevk suyu gelsin
08 Yorumla- +1 yıl
Bari milleti yanlış yönlendirme. Cinsel ilişkide orgazm olunmasa bile gusül şarttır. Erkek ve kadın cinsel organı birleşti ise ikisi de cunuptur. Mastürbasyon da ise cünüp olmak için boşalmak gerekir. Zevk suyu yani mezi sadece abdesti bozar. Elinin altındaki Google'a yazıp bu bilgiyi teyit etmek zor değil.
Hayır tabiki zevk suyu ayrı bişey meni ayrı bişey sen doğru yapmışsın bende öyle biliyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılnasıl ayırt edicem bilmiyorum ki
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Gerekiyor tabi manyak mısın
24 Yorumla
Soran+1 yılsanırım öyleyim uff
Soran+1 yılhiç ilişkiye girmedim
+1 yılZaten rahatsız hissersin kirli gibi bence al
10 Yorumla
+1 yılSanirim gerekiyor muslumanlar icin
20 YorumlaAlmıyorum mantıklı değil
00 YorumlaTabi ki bi rahatlama oluyorsa gerekiyor
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet öyle olmuş ne kadar sık yapıyorsun
17 Yorumla
Soran+1 yıl3 günde bir falan yine banyo yapıyorum ama abdest almıyodum:/
Cevap sahibi+1 yılIslaklık oluyor mu
Soran+1 yıloluyo
Soran+1 yılsadece kayganlık şeklinde ama
Cevap sahibi+1 yılÖneride bulunabilirim istersen canım tam boşalma için
Soran+1 yıltam boşalma nasıl oluyo ki
Cevap sahibi+1 yılGizliden çıksam olur mu
- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılBundan sonra al öğrenmiş oldun.
02 Yorumla
Soran+1 yıle eskiden almıyodum onlar nolucak:((
- +1 yıl
Eskiyi unut alman gerektiğini öğrendin. Oruçken bile yapılmaz bunu bilmeyende oluyor
+1 yılGelir elbet oksuyorsun ve kadinda bosalir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGeçmiş günahların için tövbe et
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKadınlarda boşalıyor ki
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen al yine de niye riske atıyorsun ahdjcs
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadınlarda boşalma nasıl olmuyor?
011 Yorumla
Soran+1 yılsadece ıslaklık oluyo
Cevap sahibi+1 yılEe bi boşalma olmuyor mu orgazm olduğunda
Soran+1 yılorgazm öncesinde de kayganlaşıyo sadece erkeklerdeki gibi anlık bi şey olmuyo boşalıp rahatlama gibi
Cevap sahibi+1 yılHadi ya, bazı videolar var baya boşalıyor kadın titreyerek idrar da değil eminim.
Cevap sahibi+1 yılSoruna cevap olarak da, bundan sonrasına dikkat et derim bilmediğin için belki günah değildir bi sıkıntı olmaz
Soran+1 yılp sadece prnolarda oluyo diye biliyorum öyle bişey oldugunu duymadım hiç
Cevap sahibi+1 yılİşte ben de orda gördüm. Ne bileyim şaşırdım açıkçası. Yine de bundan sonra abdest al her zaman. Prno ile mi mast yapıyorsun hayal kurarak falan mı
Soran+1 yılsesle
Cevap sahibi+1 yılSexting yaparken ses mi dinliyorsun yani
Soran+1 yılyoo male moan yaz dinle
Cevap sahibi+1 yılVay arkadaş neler çıkmış
- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılkızlar erkek gibi değilk diye cenabetmi gezceniz?
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. birşey olmaz artık biliyorsun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 483 cevap paylaştı.
+1 yılKilodunda ıslaklık olduğunda abdest alman gerek
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılŞaka mı bu soru?
01 Yorumla
Soran+1 yılciddi anlamda bilmiyodum bugun öğrendim
yani lazım tabi ki :)
06 Yorumla
Soran+1 yılsadece erkeklerde gerekli diye biliyorum://
Soran+1 yılsadece ozaman alıyorum işte
Soran+1 yılbazen
Evet
00 Yorumla
+1 yılEvet
00 YorumlaGerekiyor
00 YorumlaTabi gerekio sapsik
00 Yorumla
+1 yılEvet
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılEveett
00 Yorumla
+1 yılAynen öyle. Alman gerekiyor
00 Yorumla
+1 yılEvet alman gerekiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGünde kaç defa yapıyor dun ki
06 Yorumla
Soran+1 yılçok yapmıyorum aslında ama abdest de almıyodum
Cevap sahibi+1 yılBundan sonra alırsın artık dikkat et ama
Sen hep mi yapmak istiyorsun
Soran+1 yılbu bilgiden sonra yapmam zaten bırakıcaktım iyi oldu
Cevap sahibi+1 yılNe alaka ki zevk alıyor san mutlu oluyorsan daha dikkatli yap ve emin ol ki bundan sonra daha fazla zevk alırsın
Soran+1 yılçok kötü hissediyorum daha yapmak istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılHimmm bende de oluyor bu kaç gün geçsin daha fazla yapmak isteyeceksin buna emin ol ve daha fazla zevk alarak
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet gerekiyor cenabet mi geziyorsun yoksa 😂
01 Yorumla
Soran+1 yılgeçmiş olsun gezdim baya://
+1 yılGerekiyor
00 YorumlaAlmak gerekiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvet canim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGerekiyor tabikide
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!