Şu loş ışık bir bana mı boğucu geliyor. Hayır, seks yapacağım hatunun fiziği iyidir, o halde o fiziği görmeliyim net olarak. O görüntü zevki de hazzı da arttırır. Aksinde zevk sıfıra yakın
Ben şahsen mavi tercih ederdim farklı olmayı seviyorum ama zaten mavi ya da l kırmızı ne fark eder ki sevdiğiniz insanla birlikte olduktan sonra geriye kalan her şey teferruattır beni en fazla tahrik eden bir kadının beni benim olur istediğim kadar istemesidir. Her zaman için ateşli istekli kadınları seviyorum ne istediğini bilen kadınları seviyorum aşka ve cinselliğe açık olan kadınları seviyorum, l kadınların O anki ses tonu beni benden alıyor.
Işığın olduğu yerde heyecan, adrenalin, aksiyon, tutku, arzu, istek, coşku, sevinç, huzur, mutluluk, libido ne ararsan vardır. İster loş olsun ister kırmızı olsun rengi fark etmez her türlü hoştur. Burada partnerin ışığa karşı vereceği tepki önemli. Kırmızıya aşık bir partner bile cehennemin ortasında sevişiyormuş hissi yaşarsın. Dünya yanarken hiçbir şey umrunda olmaz, kafaya takmazsın ve özgürce mucuk mucuk öpüşürsün :dd
Valla benim evimde bütün renklerin olduğu bi ampul var karışık moda ayarlarım yavaş geçişli modda her ışıkta seks güzel olur tenin farklı renklerdeki uyumu görünür 😉