lan qudubed şu an elin çükünde yorumlara daldın değil mi millete salça olup duruyorsun, herkes aynı fikirde olmayabilir. Sen hayal edip 31 e devaaammm :d
Valla yatağımdayım uyumaya çalışıyorum. Hayaller kurmak için değil. Sadece farklı insanlar tanımak için buradayım. Ama sadece cinsel farklılıkları merak ediyorum. 😇 Beni tanımıyorsun. Bence fazla önyargılısın. 31 im için buraya zaman ayırmak saçma, arabamı kullanırken bile benim yerime o işi yapacak bir sürü arkadaşım var. Bu tarz gay hane düşüncelerini kendine saklamalısın 😅 senin adına utanıyorum.
Buradan x bir kişi hadi gel tanışalım dese bile gidilecek bir kişiliğe sahip değilim. 😂 Sanal ve herkese açık bir ortam sadece konuşmak için kullanılıyor.
Çoğu zaman cinsel yorumlarda bulunan insanların neden yalan söylediklerini merak edecek düzeyde sosyal deney yapıyorum. Ama gerçekten üzücü 😔 18 yaş altı kişiler var
Dayı hepsini okudum fena açıklama yapmışsın, az önce bir kızı ormana davet ediyordun misafir gelmez diye belli araba kullanırken sana sakso çekecek arkadaşların varken buralarda avlanman. Yanlış anlaşılmasın bu yorum yaptığın kızı falan korumaya kesinlikle çalışmıyorum sadece her kızın yorumu altına yazmışsın cevap vermek istedim hepsi bu.
Evet çoğu zaman okuduğum yorumlara cevap vermeye çalışıyorum. Yorumları zaten bu nedenden yapıyoruz. Erkeklerden çok bayanlara yorum yapmam ise eşcinsel olmadığım için bayanları daha çok önemsiyorum. Ama bana yorum yapan herkese ayrım yapmdan cevap veriyorum.
Yorum yapılması için yazılan görüşleri neden yasak ve yanlışmış gibi empoze edenlerin arasında olduğunu anlayamadım. Yorumların herkese açık olmasının sebebi bu ve konu ile alakalı yorumlar genel olarak.
Evet ormana davet ettim. Sende sürekli ev ortamında ilişki yaşa emin ol sıkılacaksın. Aşık olamıyor ve bu ihtiyacı bir şekilde gidermek zorundaysan mallesefki. heyecan arayacaksın. Mal mülk para araba gösteril giyim kuşam ne için? ? Hepsinin ortak noktası cinsellik. Zaten bu dürtüleri olmayan kişiler ne buraya yorum yapar nede bu ortamlarda bulunurlar. Yalnızlık onlara yeterli olacaktır.
Düşünce yapım istemedende olasa, gerçekleşmesi imkansızda olsa bazen yorumlarıma yansıyor. Kesinlikle ormanda ya da doğada ya da denizde olan cinsellikler çok heyecan verici. Herkes parşütle atlayamaz bunun bilincinde ol Paraşütle atlayanlar böyle düşünüyor ama hiç cesaret edemeyenler bunu aptalca buluyor. 😂😂
Çokta beni anlaman gerekmez aslında. şu an bile kime ne yapıyorum çok ta önemli değil. Kendim okuyorum aslınsa hayaletlere yazıyor gibiyim.
O kadar çok laf ebesi varki özelden yazdığı ile burada yazdığı örtüşmüyor. Buradan biri ile buluşmak zaten büyük cesaret. Yazıyorum ama. Hep düşünsel. Yani yapacak cesareti olan biri olasa bile bu konuşmadan ibaret olacak. 😇
Aslında yazmak ve okumak için buradayız. 😇 Herkesin kafa dengi var fakat benim yok 😅. Bende bu ortamı kolaçan etmek için buradayım. Yoksa ekşi deydim. Çoğu zamab ise Beşiktaş joker 😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
99Cevap
Elbette harika olur😂
Yapılır ama yok yapacak biri
Partner bulursam sınırsız fantazi yaparım
Gün ayırmaksızın hergün yapılabilir. 😈
3some = Elti + Görümce + Kayınmama
bayrama gerek mi var her daim.
Herzamam yapılır bence
siz azmak için bahane arıyorsunuz
Çünkü insanız. Hayvalar gibi sadece üremek için çiftleşmiyoruz.
tamam da bayramla ne alaka anlamsız oluyor böyle
lan qudubed şu an elin çükünde yorumlara daldın değil mi millete salça olup duruyorsun, herkes aynı fikirde olmayabilir. Sen hayal edip 31 e devaaammm :d
Valla yatağımdayım uyumaya çalışıyorum. Hayaller kurmak için değil. Sadece farklı insanlar tanımak için buradayım. Ama sadece cinsel farklılıkları merak ediyorum. 😇 Beni tanımıyorsun. Bence fazla önyargılısın. 31 im için buraya zaman ayırmak saçma, arabamı kullanırken bile benim yerime o işi yapacak bir sürü arkadaşım var. Bu tarz gay hane düşüncelerini kendine saklamalısın 😅 senin adına utanıyorum.
Buradan x bir kişi hadi gel tanışalım dese bile gidilecek bir kişiliğe sahip değilim. 😂 Sanal ve herkese açık bir ortam sadece konuşmak için kullanılıyor.
Çoğu zaman cinsel yorumlarda bulunan insanların neden yalan söylediklerini merak edecek düzeyde sosyal deney yapıyorum.
Ama gerçekten üzücü 😔 18 yaş altı kişiler var
Yaşında haliyle ergenlikten yeni kurtulan yaşlar olduğu için senin bu tarz konularda elinin bir yerde olması gayet normal
Dayı hepsini okudum fena açıklama yapmışsın, az önce bir kızı ormana davet ediyordun misafir gelmez diye belli araba kullanırken sana sakso çekecek arkadaşların varken buralarda avlanman. Yanlış anlaşılmasın bu yorum yaptığın kızı falan korumaya kesinlikle çalışmıyorum sadece her kızın yorumu altına yazmışsın cevap vermek istedim hepsi bu.
Evet çoğu zaman okuduğum yorumlara cevap vermeye çalışıyorum. Yorumları zaten bu nedenden yapıyoruz. Erkeklerden çok bayanlara yorum yapmam ise eşcinsel olmadığım için bayanları daha çok önemsiyorum. Ama bana yorum yapan herkese ayrım yapmdan cevap veriyorum.
Yorum yapılması için yazılan görüşleri neden yasak ve yanlışmış gibi empoze edenlerin arasında olduğunu anlayamadım. Yorumların herkese açık olmasının sebebi bu ve konu ile alakalı yorumlar genel olarak.
Evet ormana davet ettim. Sende sürekli ev ortamında ilişki yaşa emin ol sıkılacaksın. Aşık olamıyor ve bu ihtiyacı bir şekilde gidermek zorundaysan mallesefki. heyecan arayacaksın. Mal mülk para araba gösteril giyim kuşam ne için?
?
Hepsinin ortak noktası cinsellik.
Zaten bu dürtüleri olmayan kişiler ne buraya yorum yapar nede bu ortamlarda bulunurlar. Yalnızlık onlara yeterli olacaktır.
Düşünce yapım istemedende olasa, gerçekleşmesi imkansızda olsa bazen yorumlarıma yansıyor. Kesinlikle ormanda ya da doğada ya da denizde olan cinsellikler çok heyecan verici.
Herkes parşütle atlayamaz bunun bilincinde ol
Paraşütle atlayanlar böyle düşünüyor ama hiç cesaret edemeyenler bunu aptalca buluyor.
😂😂
Çokta beni anlaman gerekmez aslında. şu an bile kime ne yapıyorum çok ta önemli değil. Kendim okuyorum aslınsa hayaletlere yazıyor gibiyim.
O kadar çok laf ebesi varki özelden yazdığı ile burada yazdığı örtüşmüyor.
Buradan biri ile buluşmak zaten büyük cesaret. Yazıyorum ama. Hep düşünsel. Yani yapacak cesareti olan biri olasa bile bu konuşmadan ibaret olacak. 😇
Aslında yazmak ve okumak için buradayız. 😇 Herkesin kafa dengi var fakat benim yok 😅.
Bende bu ortamı kolaçan etmek için buradayım. Yoksa ekşi deydim. Çoğu zamab ise Beşiktaş joker 😂
Neden olmasin fena olmaz bence 🙈🙈
Şekerden daha tatlı bir halde yapılır hemde
seks yapmak için bahane arıyor olur 😀
Yapılır vallahi
Olsada yapsak ne güzel olurdu.
Şeker az kalır bal tadında
Tabikide
Çikolata surup hasirt gecireceksin
Iyi olur
Harika olurdu ama bil bakalım ne eksik...
Bir kere de benimle yap be.
Yapılır tatlı tatlı 🥧
yapmak isteyen yapar.
Çok güzel olur
Partnerine bağlı.
olsa da yapsak sdfsdfsdf
Bari bunu sekse bağlamayın yaa 😂
Baklava tadındada yapılır aslında
Bayramda güzel oluyor.
iyi domaltilir evet
Bulsak bayram seyran demeyizde
Bulursak neden olmasin 😂