AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
99Cevap
Elbette harika olur😂
Yapılır ama yok yapacak biri
Partner bulursam sınırsız fantazi yaparım
Gün ayırmaksızın hergün yapılabilir. 😈
3some = Elti + Görümce + Kayınmama
bayrama gerek mi var her daim.
Herzamam yapılır bence
siz azmak için bahane arıyorsunuz
Çünkü insanız. Hayvalar gibi sadece üremek için çiftleşmiyoruz.
tamam da bayramla ne alaka anlamsız oluyor böyle
lan qudubed şu an elin çükünde yorumlara daldın değil mi millete salça olup duruyorsun, herkes aynı fikirde olmayabilir. Sen hayal edip 31 e devaaammm :d
Valla yatağımdayım uyumaya çalışıyorum. Hayaller kurmak için değil. Sadece farklı insanlar tanımak için buradayım. Ama sadece cinsel farklılıkları merak ediyorum. 😇 Beni tanımıyorsun. Bence fazla önyargılısın. 31 im için buraya zaman ayırmak saçma, arabamı kullanırken bile benim yerime o işi yapacak bir sürü arkadaşım var. Bu tarz gay hane düşüncelerini kendine saklamalısın 😅 senin adına utanıyorum.
Buradan x bir kişi hadi gel tanışalım dese bile gidilecek bir kişiliğe sahip değilim. 😂 Sanal ve herkese açık bir ortam sadece konuşmak için kullanılıyor.
Çoğu zaman cinsel yorumlarda bulunan insanların neden yalan söylediklerini merak edecek düzeyde sosyal deney yapıyorum.
Ama gerçekten üzücü 😔 18 yaş altı kişiler var
Yaşında haliyle ergenlikten yeni kurtulan yaşlar olduğu için senin bu tarz konularda elinin bir yerde olması gayet normal
Dayı hepsini okudum fena açıklama yapmışsın, az önce bir kızı ormana davet ediyordun misafir gelmez diye belli araba kullanırken sana sakso çekecek arkadaşların varken buralarda avlanman. Yanlış anlaşılmasın bu yorum yaptığın kızı falan korumaya kesinlikle çalışmıyorum sadece her kızın yorumu altına yazmışsın cevap vermek istedim hepsi bu.
Evet çoğu zaman okuduğum yorumlara cevap vermeye çalışıyorum. Yorumları zaten bu nedenden yapıyoruz. Erkeklerden çok bayanlara yorum yapmam ise eşcinsel olmadığım için bayanları daha çok önemsiyorum. Ama bana yorum yapan herkese ayrım yapmdan cevap veriyorum.
Yorum yapılması için yazılan görüşleri neden yasak ve yanlışmış gibi empoze edenlerin arasında olduğunu anlayamadım. Yorumların herkese açık olmasının sebebi bu ve konu ile alakalı yorumlar genel olarak.
Evet ormana davet ettim. Sende sürekli ev ortamında ilişki yaşa emin ol sıkılacaksın. Aşık olamıyor ve bu ihtiyacı bir şekilde gidermek zorundaysan mallesefki. heyecan arayacaksın. Mal mülk para araba gösteril giyim kuşam ne için?
?
Hepsinin ortak noktası cinsellik.
Zaten bu dürtüleri olmayan kişiler ne buraya yorum yapar nede bu ortamlarda bulunurlar. Yalnızlık onlara yeterli olacaktır.
Düşünce yapım istemedende olasa, gerçekleşmesi imkansızda olsa bazen yorumlarıma yansıyor. Kesinlikle ormanda ya da doğada ya da denizde olan cinsellikler çok heyecan verici.
Herkes parşütle atlayamaz bunun bilincinde ol
Paraşütle atlayanlar böyle düşünüyor ama hiç cesaret edemeyenler bunu aptalca buluyor.
😂😂
Çokta beni anlaman gerekmez aslında. şu an bile kime ne yapıyorum çok ta önemli değil. Kendim okuyorum aslınsa hayaletlere yazıyor gibiyim.
O kadar çok laf ebesi varki özelden yazdığı ile burada yazdığı örtüşmüyor.
Buradan biri ile buluşmak zaten büyük cesaret. Yazıyorum ama. Hep düşünsel. Yani yapacak cesareti olan biri olasa bile bu konuşmadan ibaret olacak. 😇
Aslında yazmak ve okumak için buradayız. 😇 Herkesin kafa dengi var fakat benim yok 😅.
Bende bu ortamı kolaçan etmek için buradayım. Yoksa ekşi deydim. Çoğu zamab ise Beşiktaş joker 😂
Neden olmasin fena olmaz bence 🙈🙈
Şekerden daha tatlı bir halde yapılır hemde
seks yapmak için bahane arıyor olur 😀
Yapılır vallahi
Olsada yapsak ne güzel olurdu.
Şeker az kalır bal tadında
Tabikide
Çikolata surup hasirt gecireceksin
Iyi olur
Harika olurdu ama bil bakalım ne eksik...
Bir kere de benimle yap be.
Yapılır tatlı tatlı 🥧
yapmak isteyen yapar.
Çok güzel olur
Partnerine bağlı.
olsa da yapsak sdfsdfsdf
Bari bunu sekse bağlamayın yaa 😂
Baklava tadındada yapılır aslında
Bayramda güzel oluyor.
iyi domaltilir evet
Bulsak bayram seyran demeyizde
Bulursak neden olmasin 😂