Cinsellik yaşadığım kadınları tatmin edebiliyorum ama orgazm olmalarını istiyorum neler yapabilirim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılMerhaba
Öncelikle her kadının bedeni sekse aynı tepkiyi vermez. bazilarinın orgazm olması oldukça zir olabiliyorken bazılarının da kolay şekilde ulaştığını nir zirve.
Önce işe güzel bir ön sevişme ile başlamak gerek ön sevişmeyi soft ve duygusallık yapmaktan hoşlanan da hard yapmaktan hoşlanan da var bunu beraber kararlaştırmali ve teninize öyle yaklasmalisiniz.
Kadının bütün vücuduna dokun bedenini tanı ellerini heryerde gezdir kalacalarini sık göğüslerine dokun göğüsler hassas olur bazı kişiler de dokunurken yalarken dilini yumuşak kullan dişlerini kullanma. gobegini emebilirsin boynunu bunlar zevk verir.
Oral seks yapın oral seks sizi cinsel birleşmeye hazırlar ve muhteşem zevk verir partnerine oral seks yaparken göğüslerine dokunabilirsiniz ya da klitoristini oksayabilir parmaklarinizi vajinaya sokabilirsiniz.
Oral seks yaparken kadının vajinasında ki dudakları birbirinden ayırın o şekilde de her yerini yalayin çok zevk verici oluyor.😈
#Sevimlii🖤
11 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten çok güzel anlatmışsın teşekkür ediyorum sen en çok ne yapıldığında orgazm olursun
En İyi Cevaplar
+1 yılDoğru bir pozisyon ilk şart.. İlk etkileyici sözler söyleyerekten hızlı ya da yavaş yapmaya başla.. Herkesin orgazma ulaşma evresi farklı şekilde olabiliyor. Kimileri yavaş ilerlemekten zevk duyarken kimileri hızlı hareketlerle cinsel hazza ulaşıyor. Bu sebeple nasıl orgazm olduğunuzu partnerinizle paylaşın ve sevişme esnasında bu duruma göre yol alın. Eğer bunu hiç dile getirmezseniz, partneriniz durumdan hoşnut olduğunuzu sanacak ve devam edecektir. Cinsel ilişki esnasında partnerinizin göğüs uçlarınızla oynamasına izin verin. Sinir uçlarının hassas olduğu bölgelerden biri olan meme uçları, erojen bölgedir. Partneriniz göğüs uçlarınızla oynadığında vücudunuz oksitosin hormonu sağlar ve orgazm olmak bir adım daha kolaylaşır. Kendinizi uyarın, fantezi kurun. Orgazma ulaşmak için kadın cinsel organındaki pelvik kaslarınızı kuvvetlendirmeniz şart. Pelvik kaslarınızı geliştirmek için Kegel egzersizi yapabilir ve daha güçlü orgazmlar yaşamaya zemin hazırlayabilirsiniz. Kegel egzersizi yapmak için idrarınızı yapıyormuş gibi kendinizi aralıklarla sıkıp bırakın. Bu işlemi birkaç kez tekrarlayarak kaslarınızı güçlendirin ve cinsel hazza ulaşmayı kolaylaştırın.
11 Yorumla
Soran+1 yılGörüşün için çok teşekkür ediyorum
+1 yılSelam
- Bol bol öpüşün ilişki sırasında. Bu mutluluk ve güven hislerinin temli olan oksitosin salgılar haliyle daha çabuk orgazma ulaşır
- Direkt hassas noktalara gitmek yerine farklı yollardan git yani beklentiyi inşa et, oyalan, yavaş yavaş ilerle.
- Oral seks yap elbette.
- Orgazm sadece ön sevişme demek değildir. Yeteri derecede uzun bir birleşme gerekir kadınlarda vajinal orgazm için.
- Elbette doğru pozsiyonda önemli. Doggy, cowgirl, bacakomuza gibi pozisyonlarda penis g noktasına harika bir şekilde baskı yapar.
- Sürekli pozsiyon değiştirme bu bir kadını en başa döndürür ve inan pek hoşlanmayız... Çünkü vajinal orgazm zaman alır
- Sevdiği her neyse ona devam et. Zaten analrsın bunu nefes alış verişinden tut hareketlerine kadar
- Birleşme sırasında mutlaka klitoral uyarımla da destekle. Bu orgazma yardımcı olacaktır
10 Yorumla
+1 yılSelam
G noktasını bularak peki onu nasıl bulursun parmağını kanca şekline getir orta parmağını içeri doğru it ekle dört ya da beş santim ondan sonra elini ucuna yani parmağının ucuna ufak et birikintisi gibi bir yer gelecek orayı doğru şekilde baskıla sonra oranın iyice belirginleştiğini anlayacaksın uyarmaya devam et sonunda orgazm ulaşacak partnerin.
#perso11 Yorumla
Soran+1 yılGereken yapıldı 😁💦
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
1Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhabaÖncelikle ön sevişmeyi uzun tutun ve oral yaparken elin ile klitorisi okşamaya ve arada parmağını vajinaya sokmak daha çok zevk verecektir kokulu yağlar ile özellikle erojen bölgelere yapılan masaj kasların gevşemesine ve dolayısıyla daha rahat bir orgazm yaşanmasını sağlayacaktır.🔥🔥
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler 🤩
+1 yılKadınlarda orgazm beyinde biter bro ayrıca bence me bi göz at çok yardımı olur
Kadınlara Oral Seks Nasıl Yapılır ↗01 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim göz atmayı unutmıycam 😂
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım