sevgilimle uğraşmak aşırı hoşuma gidiyor o bu konuda zorlanınca zafer kazanmış gibi oluyorum. Dün bi muhabbet sırasında sey dedim “çok güzel elma almışlar aşkım ya sert ve sulu en sevdiğim” dedim. “Yaa sert ve sulu en sevdiğin öyle mi😂” dedi ben de “evet sert sulu olunca güzel oluyo büzüşük elma sevmem”😂 dedim. O da “getireyim askıma sert ve sulu bi elma” falan dedi ben de hemen r yaptım ahshahshh ne diyosun sen ya falan tarzında😁 biliyorum çok pislikçe ama corona da zaman da böyle geçiyo sizin de aklınıza böyle imalar geliyor mu? Yani düşünüyorum ama pek bi sey bulamadım neyden neyi çağrışım yapabilirim?😂
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Benim en son sevgilim de senin gibi yapıyordu. Sonra birgün kafama tsk etti ve herkese böyle mi yapıyorsun dedim ve ardından vermeye niyetin yoksa ta*şak geçmeyi bırak dedim. Bir süre sonra tekrarlayınca gösterip vermeyen tiplerdensin dedim ve ben de gösterip verenleri seviyorum dedikten sonra ayrıldım ve engeli bastım. Başka kanallardan ulaştı özür diledi, verecem falan dedi ama ordan da engelledim. Yani kimseyle bu konuda dalga geçilmeyeceğini bilmesi lazım. Ben onun egosunu tatmin edebileceği bir deneme tahtası ya da kum torbası değilim. Kusura bakmayın pişman da değilim.
02 Yorumla- +1 yıl
😂 😂 👏🏻
En İyi Cevaplar
İyi de erkekler normal sohbette bile cinsel sinyal almaya veya o şekilde anlamaya meyillidir ki zaten. Kadının ekstra bir zahmete girmesine gerek bile yok. Çoğuna merhaba deseniz bile yetiyor zaten :D
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
23Cevap
ima yapmamama rağmen öyle anlaşılabiliyor. erkeklerin aklını bir çok kelime, kavram, deyim cinselliğe çekse de genelde; pasta, dondurma, şeftali, erik, muz, incir ile ilgili kurulan cümleler dikkatlerini daha çok çeker. yemesi teklif edilebilir yine cinsellik anlaşıldığında acımasız olsa da ters köşe yapılabilir.
42 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler yorumun icin evet aslında pek fazla zorlamaya gerek a desen oraya çekebilirler ama maksat işin eğlencesi biraz da😂 tesekkürler
+1 yılSelam
Elma olayını açık ve net söylemem gerekirse çok beğendim.
Şöyle yapabilirim ben bu soğuk sıcaklarda beni serinletecek klima ve birde soğuk muhallebi lazım hazır kaynağından çıkmış böyle beyaz şeffaf ve biraz yoğun ve kıvamı müthiş bir krema tarzında muhallebi ağızıma sıkmalıyım kendimi soğutmalıyım tam kaynağına ağızımı dayayıp kana kana içmeliyim kremada şu bildiğimiz beyaz krema.😉
#perso10 Yorumla
+1 yılBoşuna Günaha Girmekten Başka Bir Şey Olmaz Naçizane Fikrim. Bir Kadının En Güzel Sözü Sadece Helaline olandır. Cinsel Anlamda.
00 Yorumla
+1 yıl
@Nuray0094 biraz yardim etsene anlatsana
https://imgyukle. com/i/IJqXY
https://imgyukle. com/i/IJ2W000 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 773 cevap paylaştı. Vicdanın yok senin vicdanını s.. im ben olsam getirir derdim senin şeftalini yalar sana sert olanını yedirirdim vicdansiz
00 Yorumla
+1 yılAma bu cinsel değil ki sadece komik
Senin baya şey öğrenmen lazım bu konularda 🤣00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSinyal vermene gerek yok ki. Erkekler kızın masumca bir cumlesini bile cinsel olarak algilayip yorumlayabiliyorlar. O yuzden ekstra cabaya gerek yok.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. yaşlarınız kaç ? aranızda neler yaşandı şimdiye kadar
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSiz kızlar var ya once o. puluk yapip sonra da cok guzel namuslu ayagina yatiyosunuz ya , hasta oluyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılben baldiza kas göz yapiyorum birde ek sifre olarak ayaklarina bakiyorum
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Asude-m seks icin sifre iste sonrasi malum
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeni bi tenhada kıstırıp kıtlasın da gör sen şaka yapmayı!
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Sen zaten biliyorsun bunu, bize hiç gerek kalmamış…
00 YorumlaSenin neyin peşinde olduğunu çözmek biraz güç gibi :d
00 YorumlaYalamadan girmez askim 😜iğnenin deligi cok kucuk baska turlu sokamassin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Vermişsin işte sinyali
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Muz yerken fotoğraf at kdkdkdkd
10 YorumlaYaklaş ve boynundan öp.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. :) sevwrmisin Seksi sohbetleri
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılCok sıcak cırıl cışlam yatıyom de yeter
00 Yorumla
+1 yılGüzel bir ima olmuş beğendim 🤭
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 550 cevap paylaştı.
+1 yılJest mimik ve beden dili
00 Yorumla Sinyale gerek yokki erkek zaten herzaman hazır
00 Yorumlaistek lazım
05 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
+1 yılYavaş yavaş kıvama getirilir
00 Yorumlaseks de o anlar
00 YorumlaDirek soyle
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbu be aek
00 Yorumla
+1 yılFenasın😂